Garmin City Navigator Europe NT 2015.40
Karte - Map_s su otključane - unlocked
Link: Torrent - Garmin CN Europe NT 2015.40
Za starije uređaje koji ne podržavaju veličinu IMG_a veće od 2 GB :
Link: Torrent - Garmin City Navigator Europe NT 2015.40 - 2GB/SD2GB
- Garmin mobile XT
- Garmin mobile PC
- Nuvi, serija 6xx (To znači da Garmin nuvi 660 ne podržava SD karticu veću od 2GB)
- i još neki stariji uređaji
CN 2015.40 NT (28.02.2015) 2GB verzija.
Europe part1: 1.77 GB
Europe part2: 1.77 GB
Države u folderu "Europe part2"
Velika Britanija, Ukrajina, Turska, Švedska, Španjolska, Portugal, Poljska,
Norveška, Litva, Latvija, Irska, Island, Grčka, Finska, Estonija, Danska
ja bi trebao unlocked mapsource 2015.4 po mogucnosti torent link...hvala
Garmin City Navigator Europe NT 2015.40 - MapSource
Karte - Map_s su otključane - unlocked
Torrent magnet Link: Europe NT 2015.40 - MapSource - Unlocked
a zasto u tom torrent magnet linku onda piše mapsource PC locked ? Jel netko isprobao?
da nema neko mozda samo img za balkan (srbija,cg,bosna,hrvatska,makedonija),samo mi to treba a konekcija mi je haos da bih skidao sve![]()
Pogledaj ovdje dok još rade linkovi :
Imaš kompletnu "Balkanizaciju" ...
CN Europe 2015.40 Balkan (Srbija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Mađarska, Rumunija, Bugarska, Albanija.).img
Link: http://cafe.mobil.hr/threads/80370-G...=1#post1081349
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
zahvaljujem!
Za Ex Yu + Albanija, bez Slovenije jer je ona sada u CNE, postoji novi AdriaRoute 4.30.
Znam da postoji AdriaRoute , ali ovo gore ima nekoliko karata više nazvao sam ga "Balkanizacija" (dodane - Mađarska, Rumunjska, Bugarska) i novije su od AR .
bok, ovaj torrent link za karte mi ne radi, pa može li netko staviti novi magnet link. tnx
Ne znam šta da stavimo sad sam probao sve linkove i radi sve do jedan normalno znači torrenti za citi navigator europa 2015.40 do 2 goga i verzija u mapsurse sve normalno radi i skida.
nuvi 1350
Stavi SD karticu od 4GB (8GB košta 35kuna) , instaliraj cijelu otključanu City Navigator Europe NT 2015.40 i rješio si problem , ne kompliciraj sa ovim "primitivnim" MapSource programom . Na internu memoriju možeš staviti AdriaRoute , ali Ti ne treba jer je EU novija i bolja .
Da, EU je bolja, ja sam izbrisao AdriaRoute.
Sada iman samo City Navigator Europe NT 2015.40 i radi odlično.
Pozz ekipa,jel se moze ubacit u StreetPilot c510 kakve karte ili ne,nisam nikad probao a stara je vec jako dugo,ili je ta navigacija za otpis.....
To što je uređaj stariji , nije za otpis još uvijek može poslužiti i za ozbiljnija putovanja .
Napravi Software update i možeš nadogradit navigaciju s novijim kartama .
https://www8.garmin.com/support/down...ls.jsp?id=1497
e u mapi je i posebno pozicije kamera - radara ili se to extra treba negdje skinut ?
Po meni treba skinuti zasebno update za POI (kamere i ostalo) , koliko sam vidio POI u Garminu originalni su s oznakom "Demo" ,
pokušaj ovdje :
> POI Loader is free software for your computer that lets you upload customized points of interest (POIs) to
your compatible Garmin device*. With the help of POI Loader, you can update your
compatible Garmin GPS with the latest POIs, including restaurants, safety camera
locations and tourist destinations.
Pozdrav,kada skinem ovo šta treba dalje da radim ? imam navigaciju garmin 1390 , jel trebam obrisat sve sto je na njoj i ovo kopirati ili da kupim sd karticu , vidim da je ova unlocked verzija blizu 10GB dali ce ovaj moj uredzaj uopste podrzati neku karticu od 16gb ?unaprijed hvala na odgovoru
Imam i ja vec par godina Garmin nüvi 1390,i u njemu SD karticu od 16GB,cita bez problema.Na kartici ja Karta Europe od 2015,AdriaRoute,Germanitopo,Francetopo,sve to cita bez problema.
Pozdrav svima.
Imam Garmin nuvi 2495LT i zadnja karta na njemu je na uredjaju u obliku gmapprom.img fajla. Mislim da je 2015.20. Znaci ako zelim ovu najnoviju samo preimenujem fajl u gmapprom.img i prebacim ga u system folder?
Drugo pitanje ide na foldere koje se skidaju zajedno sa kartom. 3d mi netreba i on ni neradi ali fajlovi tipa JCV full screen i G2S su tamo. Moram li i njih zamjeniti sa svojima postojecima?
Bookmarks