Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 82

Threaded View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Moby bio sam u istoj situaciji kao i ti, znači akcija za prijenos broja i htio sam aktivirati blagdansku promociju u siječnju.
    Situacija je ovakva: 10.01. u 7:00 isticala zakon tarifa, a 11.01. bonus MB. Ono što sam ja uradio jest aktivirao start tarifu taman prije reaktivacije zakon tarife (naravno potrošio sam skoro sav promet iz tarife prije toga). Nakon što sam dobio poruku da je start tarifa aktivirana pokušao sam ući u blagdansku promociju, ali sam dobijao odgovor da već imam akciju koja daje identičan benefit. Čekao sam do 11.01. i svakih par sati slao poruku za uključenje blagdanske promocije, ali non stop isto kako sam u promociji za prijenos broja. Već sam mislio da sam sve sj**** i 11.01. ponovno aktivirao zakon misleći da neću imati dodatne MB. Došao je i 12.01. i pošaljem poruku za uključenje blagdanske promocije i prošla je. Nakon par sati sam dobio dodatne MB jer kao što piše u uvjetima da se MB mobu dobiti ako si u zadnja 3 dana aktivirao zakon.

Ne znam da li si skontao sve sad Znači, deaktiviraš zakon, pustiš da istekne tarifa ako nemaš dovoljno na računu ili aktiviraš start tarifu. U promociju ćeš se moći prijaviti tek dan nakon što ti istječu bonus MB; u tvom slučaju pretpostavljam zakon istječe 7.03. a bonus MB 8.03. što znači da ćeš se u promociju moći uključiti 9.03. no samu zakon tarifu možeš aktivirati odmah nakon što ista bude deaktivirana 7.03. i dobit ćeš bonus MB jer promocija vrijedi ako si u zadnja 3 dana aktivirao zakon tarifu.

Ako ti još nešto nije jasno, pitaj

2. 'Hvala' kaže:

Slične teme

1. Nove tarife "Bez granica"
    By Memphis in forum A1
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 12-06-2014, 16:02
  2. "i300", "sve za mene 400" ili "smiley"
    By Zikko in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 10-12-2010, 20:55
  3. Nove tarife: "Slike i slova"; "Među nama"