Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 32

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    3 months registered500 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2014
    Mobitel
    LG L90 d410
    Bodovi
    880
    Nivo
    6
    Bodovi: 880, Nivo: 6
    Bodovi: 880, Nivo: 6
    Ukupna aktivnost: 60,0%
    Ukupna aktivnost: 60,0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao water Pregledaj post
    aj dobro probacemo nešto bar za početak od tih battery doctora, juice defendera i sl, možda šta i ispravi
    jel znaš možda i neku aplikaciju koja radi za gašenje ili hiberniranje wakelock aplikacija. Vidim da si već i pisao o tome, ali je problem što mobitel nije rootan i automatski je sužen svaki izbor.
    i isto tako ako možda znaš, ili neko drugo, jel se mogu kako maknit ovi googlovi play, kiosk i movies. Ako ih se već ne može izbrisat bilo bi poželjno da ih se skroz makne i stave u neku hibernaciju, ili ako ne može ni to, da ih se bar nekako sakrije da ne stvaraju gužvu među aplikacijama jer samo smetaju.
    Cini mi se kao da vec sve znas u vezi cega pises, ali testiras forumase
    Ljudi se razumiju u mobitele i kazu da takve aplikacije ne pomazu, ali ako si uvjeren da postoji ta aplikacija koju trazis, isprobaj te battery savere pa ces se i sam uvjeriti.
    Probaj greenify u vezi hibernacije aplikacija.
    Mozes to maknuti u postavke->aplikacije i tamo odaberes sto zelis maknuti te stisnes onemoguci.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2015
    Bodovi
    43
    Nivo
    1
    Bodovi: 43, Nivo: 1
    Bodovi: 43, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao polist Pregledaj post
    Cini mi se kao da vec sve znas u vezi cega pises, ali testiras forumase
    Ljudi se razumiju u mobitele i kazu da takve aplikacije ne pomazu, ali ako si uvjeren da postoji ta aplikacija koju trazis, isprobaj te battery savere pa ces se i sam uvjeriti.
    Probaj greenify u vezi hibernacije aplikacija.
    Mozes to maknuti u postavke->aplikacije i tamo odaberes sto zelis maknuti te stisnes onemoguci.
    Ma da toliko znam ne bi pitao nešto i znam, tj. učim u ovoj za mene večernjoj školi, ali neznam ni blizu koliko ova ekipa ovde koja impresionira znanjem
    Jasno je i meni nakon dosta pročitanoga da su te battery apps i slične stvari navlakuše bez pretjerane koristi. Treba mi neki app od toga za jednokratnu kalibraciju baterije koja možda na kraju nešto malo i uštela bateriju da točnije i duže radi.
    Pokušat ću sigurno nešto pozatvarat sa greenify, iako koliko vidim, i kod te app, tek sa root ovlastima se mogu napravit ozbiljnije stvari.
    Ovo šta pišeš na kraju za googleov bloatware i micanje u postavkama, to sam pokušao odmah i sam na početku, al jednostavno nije išlo. Bio bi uspjeh i samo ih nekako sakrit da ne smetaju. Google naravno ne dozvoljava deistalirat, a ni onemogućit nego samo skine zadnji update. Mislim da i oni sišu bateriju, tj. da su wakelock aplikacije. A kad smo kod toga jel postoji neki app kod kojeg se može vidit koje sve aplikacije rade kao wakelock pa da ih pokušam stavit u greenify ili nešto treće jer se ovako može samo nagađat. I opet isti problem, ima opcija za rootane mobitele, ali za unroot nisam nigdje vidio.
    Zadnji uredio water : 16-02-2015 u 14:43

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 6
    Posljednji post: 25-08-2007, 14:43
  2. Prva pomoć za neznalice...
    By Smuchac in forum Motorola
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 14-04-2007, 12:53
  3. Savjeti , pomoć, prvi symbian ....
    By Aureus in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 25