Znači isti VIP'ov ROM, čudno stvarno?
Skinulo mi negdje gigu podataka. Kao da ga je samo reinstalirao.
....
Znači isti VIP'ov ROM, čudno stvarno?
neka neko jos isproba
mora biti da se po nečem vodi koji da instalira...
Sto mislite o ovom?
www.50lollipop.org/mp3-0/alcatel-pop-7-5939.html
Zadnji uredio lika091 : 03-01-2015 u 15:46
....
Je li iko sredio da moze telefonirati?
....
Naručio i ja tablet. 299kn je cijena u Vip webshopu i super će poslužit za te pare.
Kad si narucio?
Danas. Zašto?
Ma bio je jedno vrijeme nedostupan
Onda je sutra kod tebe
Par dana je bio nedostupan da. Danas mi došlo na mail da je dostupan i odmah naručio.
Valjda nije tolko loš za tih 300kn![]()
Ma za te novce i vise nego dobar, ja nisam pozalio ni lipe
Dostupan je opet.
Nego, jel pronašao netko kakav custom rom za ovo čudo?
da,doslo mi na mail... ali odustao sam od kupnje. nije mi sad toliko potreban..
bok ljudi!ima li netko gaming iskustva sa ovim tabletom tj. radi li real racing 3 i asphalt 8 airborne na njemu? kupio bih ga pa se sve premišljam i naletim ovdje na forum i temu vezanu uz njega! hvala svima na odgovima! molim samo one koji su probali igrati navedene igrice!
![]()
Ukko Lehtinen
postoji development..
http://forum.xda-developers.com/show...656597&page=13
ma da, to je za mobitel! ja sam pitao ako netko tu, od naših ljudi, ima iskustva i da li je probao neku od igrica koje sam naveo s obzirom da su dosta zahtjevne hardverski!
Ukko Lehtinen
Kad isprobam,javim
---------- Post added 16-01-2015 at 00:14 ---------- Previous post was 15-01-2015 at 22:35 ----------
Isprobao,ali samo onaj uvodni dio cim instaliras aplikaciju i to je odradio prilicno dobro,bez zastajkivanja
na koju misliš? gledao sam video recenziju na smartphonehrvatska gdje toni igra rr3 na lg l40 koji ima samo 512 mb rama i također dvojezgreni procesor i radila mu je bez problema pa stoga mislim da bi morala raditi i na ovom tabletu.....kod onog vivaxa u t-comu ne može uopće instalirati rr3 jer javlja kako uređaj nije kompatibilan....nikak na zelenu granu i nemreš znati dok ne isprobaš osobno! ako je sve dobro optimizirano mislim da bi trebalo raditi (ipak treba sd kartica zbog malo roma)....gledao sam na youtube neke recenzije ovog alcatela i tamo je igrao subway surfers bez problema i nekakvu beach buggy utrku i radilo je perfektno! ispričavam se kaj davim ali kupio bih ga ako dela rr3 jer to mi je važno!![]()
Ukko Lehtinen
Bas sam rr3 instalirao i uvodni dio je odradio bez problema
tko mi je brisal post i zbog čega???????????
Ukko Lehtinen
Ne budem isprobao igrice. Nemam karticu u tabletu a trenutno nemam vremena sa zezanjem s tim i seljenjem te instaliranjem na sd.
Bookmarks