Double tap to lock na bilo kojem uređaju
-mali trik kako na bilo kojem uređaju imati double tap to lock (zaključavanje)
-jedini uvjet je neki drugi launcher
Koraci:
1. instalirati neki drugi launcher tipa Apex, Nova i slično (bitno je da je moguće podešavati geste (gestures)) i postaviti launcher kao zadani da se koristi
2. instalriati Screen Off and Lock aplikaciju
3. u postavkama launchera podesiti double tap gestu da otvara Screen Off and Lock aplikaciju
4. i to je to, na svaki double tap ekran će se zaključati
Screen Off and Lock aplikacija je minimalna i ne utječe na bateriju.
Svaka cast kaj si se to sjetio napisat,iako imam G2 koji to ima inace,moram ovako posto znamo kakvi su AOSP romovi...
Samo ne znam jel radi obrnuto,znaci double tap to wake/unlock...
Bio sam ljubomoran na curu sto to ima na lg l bello hahaha ali sada imam i ja buahahahaha
Seriously?
2. korak se može napraviti i s Greenifyem, kod njega imaš opciju i za hibernaciju aplikacija.![]()
Ovo se odnosi samo na homescreen doubletap ili? Ako da, ne razumijem zasto je potrebna ta druga aplikacija jer launcheri imaju gestu za DT2lock.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Na nova launcheru je double tap on status bar to lock. preko aplikacije mozes i na homescreenu
My bad, zaboravio sam da koristim Secure Settings (jedan plugin za Tasker). SS ima opciju da raznim gestama i shortcutima daješ SS akcije (nevezano za Tasker), a tih akcija ima raznoraznih. Koliko vidim, za lock screen ne treba root, samo admin ovlasti. Lock screen je dostupan i u free verziji pa ako netko hoće neka proba što se nudi od ostalih (free) opcija. Osobno mi je ovo jedna od top3 paid aplikacije
https://play.google.com/store/apps/d...s.plugin&hl=en
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Da, to nudi po defaultu.
Bookmarks