Grand Theft Auto V Release Dates
http://www.rockstargames.com/newswir...etails09122014
Rockstar Games is proud to announce that Grand Theft Auto V will arrive on the PlayStation 4 and Xbox One on November 18, 2014 with the PC version to follow January 27, 2015.
Prije par dana kupio novi TV, sinoć PS4 (sve pripremajući se za truljavu jesen koju ću ubit igrajući GTA V) i danas dobijem ovu sjajnu vijest...Mrak!![]()
GTA 5 Gameplay Trailer "FIRST PERSON!
Sinoć je kupio za PS4 i od 4 popodne do 11 navečer se nisam skinuo s konzole..Užas,kakva zaraza...![]()
a imaš 30 godina
šala mala![]()
Jesam,sad imam full package...Da,30 god,a pameti nigdje...![]()
Samsung UE40H6400...nista posebno,no meni dovoljno![]()
Ma nije..pa platio sam ga po nekoj normalnoj cijeni za 40" tv....(3999 kn)...![]()
Jel se moze skinuti za ps da radi ok bez gomile pacheva?
Ps3, ps4 ili pc? Pretpostavljam da misliš na PC, s obzirom da je takav potforum. Za PC još nije izašao GTA V, očekuje se početkom 2015.
Se isplati uzet za ps4??valja sta igrica?![]()
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Uređaji:Nexus 6P 32GB Stock,Galaxy Nexus Lolipop ROM
Imam mac
Ne igram na njemu igrice..
Nisam bzv kupio naj samsungov lcd od 55inca![]()
Kupi PS4, isplati se...PC (za koji još uvijek nisu izdali preporučenu konfiguraciju) dok složiš kako spada, dođeš praktički na duplu cifru od PS4...
Uzmi Smogi.
Jedino ako misliš uzet na milijun rata onda nemoj, al znam da ne misliš tako uzet već u kešu sigurno.
Dok sam vidio još onaj Uncharted 4 kako izgleda za PS4 pa svrš svrš
Ma imam ps4,pitam za igricu.. Pa neću to na rate
Samo ću zbog first person shooter opcije uzeti![]()
A takooo
Ja brijo da pitaš za PS4.
Ma uzmi
Ja ne znam kaj čekaš![]()
PC Master Race checking in, nadam se da ću uspjeti složiti nekakvu konfu do izlaska GTA V...
...s druge strane, bolje da ja prvo diplomski napišem pa onda razmišljam o GTA![]()
Zadnji uredio Mario92 : 09-12-2014 u 19:24
Bookmarks