Rootat mobitel i onda flashat/rucno ubacit neki drugi bootanimation.
Poštovanje ljudi.
Kupio sam jučer Samsung Galaxy S5 mini u Tmobileu i živcira me kad ga palim ona njihova reklama... kako to najlakše maknuti? Ili barem zvuk prilikom paljenja?
Isto tako volio bi pitati kako maknuti zvuk na kameri kad se slika?
Očekujem Vaš odgovor.
Unaprijed hvala.
Internet is my Kingdom, but Google is my God!
Rootat mobitel i onda flashat/rucno ubacit neki drugi bootanimation.
Zar ne moze samo flashat putem Odina drugi rom? Mozda sam samo neinformiran!?
Nisam nikad rootao mobitel ali znam da se s tim moze puno oko mobitela napraviti s tkz. custom roomom. No za samsung sam u vise navrata flashao mobitel s odinom. Na sammobile stranici odaberes firmweare i svoj mobitel pod oznakom modela i skines si sto ti treba. Moras se besplatno registrirati ta download. Imas i apk na playu sammobile pa mozes u aplikaciji tocno saznati sve o svom roomu na mobitelu. Detalji kako flashat su ti takodjer opisani na sammobile stranici kad odaberes download odredjenog firmweara... Malo googlaj...
Ja bi flashao čisti fw s Odinom. Odmah makneš i HT aplikacije.
Imas ANJ2
Imas i root i kernel (jest da je samo jedan i to samo zbog otg-a) i recovery
Ja sam nakon svega izbrisao sve u cmw-u i ponovo u download-u preko odina stavio anj2 jer sam bio na anl1 pa opet anj2 i imao sam nekih problema sa zvukom prilikom razgovora pa sam sve htio staviti na 0 da budem ziher
Sve radi ko beba
(Ak bus ko ja brisal sve preko recoverya odmah bootaj u downlad jer nemas nikakav os da digne fon)
Samo treba naći čisti software na Sammobile npr. od Tele2 i flešati ga preko Odin-a i to je sva mudrolija. Imaš moje upute kako se to radi u temi za nadogradnju softvera za s4 I9505, postupak je identičan.
Bookmarks