Tako je.
50kn s glavnog racuna ode na opciju a bonus racun trosis na uspostavu. Utrpas bonove u iznosu 200-300kn sad i miran si godinu dana s uspostavom![]()
Mislim prec s BonBon-a na simpu zbog ovog duplog racuna pa me zanima sljedece.
Dakle kupim bon od 50 kn, 50 kn sjedne na bonus racun, s 50 kn s primarnog racuna aktiviram prejaku tarifu i tu mi skine 50 kn i onda ovih ostalih 50 kn trosim na uspostavu? kaj ne?
http://isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti i tutorijali za Apple uređaje !
Tako je.
50kn s glavnog racuna ode na opciju a bonus racun trosis na uspostavu. Utrpas bonove u iznosu 200-300kn sad i miran si godinu dana s uspostavom![]()
Ne radi mi aplikacija MojaSimpa...Vama?
Navik On živi,ki živi pošteno!
Ni meni.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Nisam čitao PDF,na mobitelu sam.Jel imaju kakva ograničenja u vezi ako su aktivirane druge opcije (SOM i sl.)
Reality is wrong.Dreams are for real.
meni je prva aktivacija prejake bila 70kn. provjeri dali je jos uvijek tako, ako je 50 ti nije dovoljno uplatiti. ostale su sad sve 50kn.
nekih pola godine sam sad na prejakoj i sad bi preso na ovu "tjednu" jer bi mi tako bilo dosta mb. ovako moram 2 prejake mjesecno (2x50kn), tako da mi se skupilo love i na bonus racunu. sad cu s ovim novim nadoplatama skupljati i na duplom. moze li se ovo s bonus racuna nekako potrositi ili pretociti sve na jedan bonus racun? cisto da nebuni 15 simpa bonus racuna? ono, ides provjerit stanje, trebas 3 broja kucati...
Tokom blagdana korisnici usluga Simpa dobivaju nove pogodnosti. Svi novi, ali i postojeći korisnici dobivat će udvostručene iznose na računima.
Za svaku prvu nadoplatu u mjesecu od 50 kuna ili više, korisnici će dobiti još toliko na račun. Novi korisnici Simpe pogodnost mogu koristiti do kraja siječnja 2016. godine, a postojeći korisnici do kraja siječnja sljedeće godine. Za aktivaciju pogodnosti potrebno je poslati SMS sadržaja DUPLO na broj 13555.
.........po ovom bih rekao kak se samo novim korisnicima isplati
ukinuli tjednu porciju. do 30.04. se mogla aktivirati zadnji put.
sad natrag na prejaku i 1gb![]()
Vratili su tjednu porciju u ponudu, ali je cijena sada 17.50 kn.:
Ali glavno da ne mijenjaju mjesečnu prejaku. Kaj ne dižu tih 1GB
....bas mogli bi bar 1.5gb neta dati u prejakoj,malo je na knap..
Navik On živi,ki živi pošteno!
ne znam kome ovo može biti isplativo... možda samo nekome tko iskoristi većinu toga uključenog u paket, ali meni je 70kn mjesečno previše za ono što tjedna porcija nudi, a koliko toga ja iskoristim.
ja koristim pozive i internet.
5-6 tjednih mjesecno ili 2 prejake "normalne"
na bonus racunu imam hrpu za uspostave tako da sam na 100kn ili ispod 100kn mjesecno sto mi je ok.
dobra je reklama, malo skuplja ocito pa su poskupili i tjednu za 2.5kn
zmajooooo
Bookmarks