SYGIC 14.6.7 Finał + HUD + BlackBox
Links:
- Kopirati folder Sygic na intSD ili extSD , pokrenuti *.apk
- Instalirane su karte BiH , HR , SLO (Navteq 2014.09 )
- Ostale karte dodati u "folder" Maps
- e-Mail i prijava (može se ignorirati - klikni na pokazivač lijevo pri dnu)
- Ne dozvoliti Sygicu "samoinstalaciju" karata
- Ova verzija ima mogućnost snimanja puta (rute) BlackBox
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Instalirao, malo cu danas i testirati.
P.S.
Kod prvoga pokretanja, dobivam poruku da zbog novih restrikcija Androida nije dozvoljen smjestaj na ext_SD, i sada mi prebacuje na mobitel. Ne znam sto, ali traje par minuta. Vjerojatno prebacuje sve.
P.S.2
HTC M8 Dual SIM (Android 4.2.2)
Zadnji uredio sezam-picika : 04-11-2014 u 09:32
Forumaš godine :)
Da nemaš instaliran neki program , poput Clean Master ili AppMgr 2 SD ?
Imam Clean Master, ali ne vidim gdje bi tu bio problem :/
Jel' stvarno prebacilo s SD_a na internu memoriju , i dali svejedno radi program ?
Meni je Clean Master izbrisao cijeli Sygic jer da ga nisam koristio više od 3 mjeseca . Sad sam stavio ovu verziju i radi jako dobro , samo je malo zakompliciran u odnosu na prijašnje verzije ...
Evo ja sinoc instalirao na svoj S3 i danas malo testirao i mogu reči da sam jako zadovoljan sa svim. Bez ikakvih problema sam instalirao i sve mi radi besprijekorno!!! Malo je "menu" drugačiji ili skroz drugaćiji, ali se brzo navikne. Super Walter66 i hvala!!!!
I meni radi.. sve je i dalje na SD. Ne znam je li prebacio na mobitel, ne mogu naci nigdje
Screenshot_2014-11-05-14-44-04.jpg
Sto s ovim natpisom PREMIUM VALID UNTIL 11/11/2014?
Ja sam prije koristio Sygic i bio sam dobrim dijelom zadovoljan a posebno sa radarima jer su tu veoma dobri. Ne mogu se sjetiti posle koje verzije sam ga izbacio iz tel. jer se znao cesto zablesaviti i bacati me cudnim putevima. Ako se ne varam, imao je dosta slabu pokrivenost za nase podrucje pa me upravo to sad i interesuje. Kakva je sad pokrivenost za nase podrucje? Mene konkretno interesuje Slovenija, Hrvatska i BiH. Interesuje me jer mi se izgled navigacije svidja i zamolio bih Waltera da mi kaze razliku pokrivenosti naseg podrucja na osnovu Navigona jer trenutno njega koristim i veoma sam zadovoljan.
walter66, kazes:
Instalirane su karte BiH , HR , SLO (Navteq 2014.09 )
Ostale karte dodati u "folder" Maps
A di su ostale karte?
http://www.upl.me/mS6Tf5
tu skini mapdownloader i skidaj truck mape koje hoćeš posebno
Pogledaj malo po dijelu Foruma za karte !
http://cafe.mobil.hr/threads/79845-S...NAVTEQ-2014.09
Imao do sad 14.3.1 i moram reći da je ovom novom malo čudan UI. Treba navike al bitno je kako radi u praksi što ću i tokom vremena i isprobati. Meni prevenstveno se sygic sviđa što je imao opciju da me pita svaki put kod planiranja rute da li da želim plaćat cestarinu ili ne tj voziti se po takvim (auto)cestama. Sad kolko vidim također kod planiranja rute ima gore opcija tj ikona dal da planira po tim cestama ili ne.., što isto puno polje nego kao što to imaju ostale app da moraš ići u opcije... Osobno mi se više sviđa da mi uskoči neki msgbox nek ovako.... ali lagano se vratit na stariju verziju.
Koristim Sygic vec cca 5 godina i ako imaš Navteq karte one su ti po meni najbolje pokrivene za hrvatsku. Pretpostavljam da si koristio TeleAtlasove ali kolko vidim i one su dosta dobro pokrivene sada, makar osovno priklonjen sam Navtequ. Tako da probaj ako ti odgovara UI i to sve. Jedino što mi nije jasno je da u vezi POI-eva sam na karti iz 2013 (navteq ) imao Čingača a sad kad skinuo nove mape nema.![]()
Komentar:
Nisi čitao upute kod instalacije , prijavio si se e-mail adresom , dozvolio si samo instalaciju karata , i
sada imaš TA karte koje su vremenski ograničene . Zato sam stavio nekoliko HERE (Navteq) karata
i napisao objašnjenje . Sada čekaj navedeni datum i vidjet ćeš što će biti , ja nisam dosada imao
takav problem ...
•e-Mail i prijava (može se ignorirati - klikni na pokazivač lijevo pri dnu)
•Ne dozvoliti Sygicu "samoinstalaciju" karata
Nisam se prijavio s e-mail adresom i nisam dozvolio samoinstalaciju karata vec koristim 3 koje si ti stavio u ZIP... Dakle, nesto drugo je problem. Pokusati cu opet instalirati sve.
Ništa ne diraj sve će raditi i nakon sedam dana samo uživaj tako je i kod mene u jednoj verziji sad ne znam kojoj kad ih je bilo puno isto pisalo i nakon 7 dana nestalo anavigacija radi i sada
Ja imam dva uređaja s istim programom i ne daje mi tu poruku !
Inače rijetko , gotovo nikad ne koristim 3G/4G mrežu (imam Flat)
kad koristim mobitelsku navigaciju .
Možda ti je uključeno "anonimno" sakupljanje i slanje podataka Sygicu , možda te "špijuniraju" ...![]()
molim za pomoć jer sam engdje nešto krivo shvatio
skinuo sam sygic, instalirao na tablet, skinuo mapdownloader skinuo mape , ne sve nego neke u europi, skinuo voice croatian i folder maps i res presnimio na tablet umjeto istih mapa na tabletu, isti folder, isti naziv.
pokrenem sygic i kad tamo samo mapa hrv, slo i bih.
gdje sam fulao.
thx
Dosao i taj 11., tj. prosao.. program normalno radi.
Pozdrav
I meni nakon instalacije prilikom prvog pokretanja kao fol kopira na SD card, ali u stvari glavnina ostane na SD kartici i sygic radi. Moguce da se par kilobajta kopira u android ->aplication-> data. Ali to je zbog novog kit kat androida i ništa ne smeta, pustiti da odradi.
Evo screeen shot kako to izgleda:
I sasvim je moderan izgled, testirao sam radi besprekorno
![]()
Zadnji uredio Legija.007 : 13-11-2014 u 14:59
Ako te boli zeludac...popij PELINKOVAC,a za sve ostalo sto te zaboli popij JEGER! Ima 56 trava da mu j.... mater jedna ce ti pomoc!!! :D
Zašto ne mogu extractirati datoteke koje skinem s prva tri linka u prvom postu?
SYGIC 14.6.7 + HUD + BlackBox
Testirao sam na relaciji, Banja luka- Hrvatska( auto cesta, Bregana, Zagreb Lipovac- Maribor). Austrija- (Klagenfurt, Filah, Beč). Njemačka (Minhen, Frankfurt, Ofenbach, Stuttgart, Ulm). Svicarska- (Lausanne, Bern). Belgija (Brisel) ...
Instrukcije:
Kopirati folder Sygic na intSD ili extSD , pokrenuti *.apk
Instalirane su Navteq 2013.09 mape: "Albanija, Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Hrhvatska, Italija, Makedonija, Mađarska, Nemačka, Slovačka, Slovnija, Serbija, Svajcarska
Ostale karte dodati u "folder" Maps
e-Mail i prijava (može se ignorirati - klikni na pokazivač lijevo pri dnu)
Ne dozvoliti Sygicu "samoinstalaciju" karata
Ova verzija ima mogućnost snimanja puta (rute) BlackBox
Download:
Code:http://uptobox.com/j9s5azpreuom http://uptobox.com/2srwwibstbzu http://uptobox.com/gxnjc2owknqh
Zadnji uredio Legija.007 : 17-11-2014 u 16:35
Ako te boli zeludac...popij PELINKOVAC,a za sve ostalo sto te zaboli popij JEGER! Ima 56 trava da mu j.... mater jedna ce ti pomoc!!! :D
Bookmarks