Unosi se kod koji moraš kupiti ili od operatera ili od nekog unlock servisa.
Trebam pomoć!!
Kada stavim karticu u mobitel unesem pin, zatim me traži SIM block??Radi se o Huawei Move U8600..
Što unjeti da ga otključam??![]()
Unosi se kod koji moraš kupiti ili od operatera ili od nekog unlock servisa.
ja imam isti problem i telefon je pod garancijom dali ce root telefona ponistiti ovu gresku?
a jel ima negdje kupiti kod jeftinije vidim minimalna cijena je 10 eura ima li negdje jeftinije da znas?
Ne znam... Pa zar 70ak kuna puno? Obicno su kodovi po 100 kn. Potrazi malo... mozda na ebay-u.
U odnosu na kod kupljen kod operatera (400-450 kn) sve je ovo sića.
evo nasao sam na ebay 2 dolara kljuc mislim da jeftini nema http://www.ebay.com/itm/Huawei-Unloc...item4ad6a47400
Savjetujem ti da pripaziš, ako ideš samo za što nižom cijenom mogao bi se lijepo opeći.
ima ih i jeftinijih ali trazio sam ovaj ima 99.9% Positive feedback nadam se da nije prevara
Probaj 20 kuna nije neki novac ..ja sam platio ovdje kod nas 150 kuna i za dva dana došao mi iz Zagreba, Huawei Acend P1 ..moraš dati sve podatke od njega i njegov serijski broj da bi mogli nači njegov ključ..svaki mobitel ima svoj jedinstveni kljuć i to je to...
Vrlo lako se moze desiti i to da taj kod koji kupite ne odgovara i onda je jedina solucija na kabal u nekom servisu![]()
Bookmarks