Sve mobitele koje sam kupio putem bonbona, a kupio sam vise od 100 mobitela. Bili su zaključani na mrežu HT-a
Baš zato i pitam, jer je i moja Nokia Lumia 710 bila otključana. I za HTC610 bih lako provjerio umetanjem kartice drugog operatera, al nemam pri ruci nano-sim. Pa sam mislio da je netko već pokušao...
Chi non dà tutto, non dà niente!
Ja taj router koristim i perfektan je. Sparam novce jer netrebam velike internet pakete koristit. Kad se na bateriji koristi cca 2 dana bez problema radi. Ima wifi i super je jer ga nosim u jakni a kad dodem doma svi uredaji mi se spajaju na njega.
Za iste novce možeš naći 4g smartphone koji ti moze poslužiti kao ruter
Zadnji uredio jay : 22-02-2015 u 11:52
Tak ionako bonbon ima maksimalno do 75 Mbps.
Connectify program dijeli net bez problema! Bilo koji net. Platio sam ga 100kn jer je odličan. Mislim da na 3 kompa istovremeno vrijedi licenca. Zato nevidim baš prednost davanja 720kn. Druga stvar je mifi - mobilan hotspot! To ima smisla.
Buduci da je taj stick uzet u Tmobilu u paketu sam dobio i maxTv to go.. I evo situacije od proslog vikenda kad sam isao na karneval u Ri. Preko njega je bilo spojeno 3mobitela i tablet na kojem se konstantno vrtila maxTv. A imam i na telefonu aplikaciju za djeljenje veze al trosi bateriju ko luda. Znaci u subotu smo krenuli oko 4 i ukljucio sam stick na njegovu bateriju i radio je do nedjelje bez prestanka do 22h i ostala je zadnje svijetlo napunjenosti. Baterija je 5200mAh.
Bookmarks