CamScanner
dali neko zna aplikaciju pomocu koje cu moci skenirati neki dokument i da ga prebaci u pdf ili neki drugi format za mobitel
CamScanner
Pozdrav, jel mogu igdje skinut ovaj program
da ga stavim na svoj mobitel? imam prestigio 4505.
Hvala
Odakle da znamo koja je to aplikacija?
To je standardni music player od samsunga
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Ne.
Lol kako dobar odgovor
Sorry na off topic ali morao sam
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
ahah odmah u glavu
A kaj kad ga se ne može instalirat na neki drugi mob osim na Samsung
Trebao bi aplikaciju koja blokira dolazne pozive i poruke. Imam Call Blocker Pro koji je odlično radio posao ali sam skužio u zadnje vrijeme da mi blokira samo pozive a poruke ne. Ne znam zbog čega, možda nakon nadogradnje na 4.4.3 , nisam to odmah skužio. Da li postoji neka dobra, provjerena aplikacija za to? Radi se o Note 3 uređaju.
PREDATOR
Jel trebaš blokirati sa određenih brojeva/kontakata?
Sami mobitel ima tu mogućnost
Bilo mi je namjesteno da blokira sve pozive i poruke sa brojeva koji mi nidu u imeniku i sa skrivenih brojeva... neznam zasto sada blokira samo pozive a ne i poruke.
PREDATOR
Probaj reinstall, možda pomogne.
A možeš probat i ove, kompatibilni sa Kitkatom
https://play.google.com/store/apps/d...sBlocker&hl=en
https://play.google.com/store/apps/d...ll.inapp&hl=en
Thanks. Probat ću prvo reinstal a ako ne pomogne onda ću probati sa ovima koje si stavio...
---------- Post added at 21:39 ---------- Previous post was at 19:06 ----------
Ništa nisam našao da blokira sms poruke. Probao sam deinstalirati pa ponovo instalirati Call Blocker Pro, probao sam desetak drugih aplikacija ali ni jedna ne blokira poruke (iako bi trebale) nego blokiraju samo pozive. Prije su se mogli blokirati i poruke, zašto sada nemogu nemam pojma... možda nisu updejtane za zadnje verzije Androida... ako netko ipak nađe neku aplikaciju koja blokira i sms neka je slobodno stavi ovdje.
PREDATOR
Ako je to ovaj program, a imam ga i ja, blok sms s novom verzijom androida 4.4+ nije podrzan nazalost
![]()
![]()
Probao sam ih više od 10 ali ni jedan program ne blokira poruke na Androidu 4.4 . Na starijim verzijama Androida je to radilo, na novoj nažalost ne radi... Čak ne radi niti na onima kod kojih piše da podržavaju 4.4 .
PREDATOR
bokbok
dosta dugo ne pratim "scenu", znam da je prije bekap bez roota bio nemoguc, nadfam se da se to promjenilo?
dakle moram nositi mobitel u servis, kako znam da ce ga tamo vajpati, a pod jamstvom je pa rootanje ne dolazi u obzir zanima me postoji li nacin da bekapiram uredjaj (odnosno da bekapiram podatke iz aplikacija, sms-ove i sl stvari do kojih standardnim putem ne mogu doprijeti) bez rootanja?
Root,custom recovery,backup,povratak na stock,servis,doma,custom recovery,restore backup...
Ako imaš noviji Android (mislim da 4.0+, što vjerujem da imaš) i ne bojiš se komandne linije, backup/restore možeš napraviti preko adb.
bootloader - relocked.
hvala na odlicnom savjetu, necu ga koristiti.
komandna linija u dosu nije problem, ali ona linuxova mi je apstrakcija.
gluglam, ali bez rezultata, postoji li neki tutor pomocu kojega bi mogao shvatiti kako to izvesti u 15-ak min, ili nije dovoljno biti priuceni linuxas?
A kaj trebaš backupat?
SMS - SMS Backup & Restore
Pozivi - Call Logs Backup & Restore
Kaj ostalo trebaš? Sve je na sdu, aplikacije se instaliraju opet
A gdje sam to spomenuo Linux?
ADB je dio Android SDK-a koji postoji za sve platforme.
Code:adb backup [-f <file>] [-apk|-noapk] [-shared|-noshared] [-all] [-system|-nosystem] [<packages...>] - write an archive of the device's data to <file>. If no -f option is supplied then the data is written to "backup.ab" in the current directory. (-apk|-noapk enable/disable backup of the .apks themselves in the archive; the default is noapk.) (-shared|-noshared enable/disable backup of the device's shared storage / SD card contents; the default is noshared.) (-all means to back up all installed applications) (-system|-nosystem toggles whether -all automatically includes system applications; the default is to include system apps) (<packages...> is the list of applications to be backed up. If the -all or -shared flags are passed, then the package list is optional. Applications explicitly given on the command line will be included even if -nosystem would ordinarily cause them to be omitted.) adb restore <file> - restore device contents from the <file> backup archive
Bookmarks