Naslov je pogrešan, ali nećemo sad o tome.
1. kad priključiš navigaciju na računalo što vidiš ?
2. navigacija je takva kupljena ili je to već netko modificirao ?
3 jesi siguran da je sve na internoj memoriji?
Kad mi odgovoriš onda možemo dalje.
Imam navigaciju vec 6 mjeseci..i u zadnje vrijeme me pocela zezati..nece da rade GPS sateliti uopste ih ne nadje..pa sam resetovao navigaciju i sada mi stoji aplikacija Navigation ali se vise ne moze pokrenuti pise mi Please set Navigation path. Ima li joj spasa..da ponovno sve ubacim ? moze li mi netko pomoci..Sve bi trebao podesiti da mi radi u internoj memoriji uređaja ne na memory kartici.
![]()
Zadnji uredio arminicos : 16-09-2014 u 19:15
Naslov je pogrešan, ali nećemo sad o tome.
1. kad priključiš navigaciju na računalo što vidiš ?
2. navigacija je takva kupljena ili je to već netko modificirao ?
3 jesi siguran da je sve na internoj memoriji?
Kad mi odgovoriš onda možemo dalje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
To je kineska klasična navigacija (No Name)
Pogledaj zadnju sliku , ako nisi ništa prerađivao , odrediš mu Navigation Path , tamo gdje se nalazi iGO ili Primo.exe zavisi koji model "iGO" imaš .
Zavisi gdje si prije imao instaliran "iGO" . Navigacija je otključana i ne treba nekih posebnih zahtjeva , na njoj radi većina "navi" programa na WinCE 5 ili 6 ...
GPS vjerovatno radi , ali ga neznaš podesiti - poštimati .
Na tim "kinezima , obično dolazi "iGO" predinstaliran na SD kartici , jedino ako ima 4GB interne memorije onda dobiješ uređaj bez SD kartice , a Software je na internoj memoriji...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Kada prikljucim navigaciju vidim FLASH memoriju od 4 GB slobodnog prostora i na njoj nema nista..trebalo bi sada ubaciti najnoviju navigaciju..koju preporucujete da ubacim i sta sve treba da podesim ?
evo malo vise informacija :
Tehnicke karakteristike:
- Displej: 7 incha TFT touch screen 800x480
- CPU: MediaTek MT3351
- Memorija: 4GB interna + mogucnost ubacivanja memorijske kartice
- Operativni sistem: Windows CE 6
- Ugraden FM Transmitter (emitovanje muzike i navodenja na auto radio sistem u kolima).
- Zvucnik: Ugradjen
- Konektor za eksterne slušalice
- Antena: Ugradena u okviru kucišta uredaja
- Baterija: Litijumska
- Audio formati: Mp3, Wmv
- Video formati: Asf, Avi, Wmv, 3Gp, Mp4, Flv
- Slike: E-album, Jpg, Gif, Bmp, Png
- EBook Viewer: TxT
- Kalendar, Kalkulator, Flesh, Igrice, Konvertor mera. .
Pogledaj ovdje :
http://cafe.mobil.hr/threads/79551-i...igacije-(SDMMC) , napravljeno je za SD , ali možeš preraditi za internu memoriju (ako znaš) .
Karte imaš nove tu :
http://cafe.mobil.hr/threads/79783-i...eq-Maps-Europe
Moze li pomoc oko ovog sta trebam podesiti •Podesiti Sys.txt prema uređaju (GPS port i Baud ... ) ??? i sta napisati u Sys.txt putanju do interne memorije FLASH ?? trebaju mi mape najnovije za : building, histspeed, speedcam.
Zadnji uredio arminicos : 18-09-2014 u 19:58
Meni nebi bilo problem podesiti iGO s internom memorijom , nemaš li iskustva bez obzira na količinu slobodnog prostora nabavi karticu od 8GB (cca 5-7 Eura) i sve je rješeno . Dovoljno je samo pokazati put ondosno "set Navigation path" , potvrditi da zapamti gdje mu je iGO.exe .
Sam postupak postavljanja na internu memoriju ne mogu znati , jer postoje razlike u samom osnovnom meniju (verziji) kod tih kineskih navigatora .
walter66 kupim danas memory karticu 8 GB pa prebacim..pa cemo vidjeti hoce li mi uredno raditi..gdje da nadjem ovo najnovije building, histspeed, speedcam da i to ubacim na navigaciju.
Pogledaj za karte ovdje :
http://cafe.mobil.hr/threads/79783-i...eq-Maps-Europe
Nije moj Upload , a nisam skidao tako da neznam što je sve unutra , mislim da je novi Building , još uvijek imam karte od prošle godine na "navigatoru" ( barem su kompletne) .
Za SpeedCam imaš temu na Forumu .
HitsSpeed nema za sve države , mislim da su izašle Q2.2014
Nisam tražio kompletan Torrent ili linkove za karte , aktivnost na Forumu mi je veoma mala u odnosu na prije ( 99-100% ) nemam baš vremena .
Skinuo sam kartu i ubacio poi i map ali mi je nejasno sta je ovo ostalo fileovi fda, fpa, fsp, hnr.
Ubacio i sad probao navigaciju radi navigacija ali ne pronalazi satelite bojim se da nije GPS crkao![]()
Zadnji uredio arminicos : 19-09-2014 u 17:14
GPS Information..kad udjem tu ne prikazuje mi niti jedan satelit..izbaci mi Open Serail ports Error.
Da !
Mislim da si na početku Teme negdje napisao da Ti nije radio GPS , pa da si ga radi toga "resetovao" .
Može biti da je GPS "crko" ili nije podešen u sistemu , negdje moraš imati i opcije GPS_a (GPS info - Option) ,
možda bi trebalo pronaći novi Firmware za navedeni uređaj .
Pogledaj u opcije "Sistem info" ili tako nekako i prepiši ovdje koja je verzija ?
Trebalo bi izgledati nešto slično ovome :
ROM Version:
V.19D.020001.100816.128M
App Version:
YECON-V1.2ABF-UI11-HD-EN
System ID:
0018E420-10000000
00000000-00001063
Zadnji uredio walter66 : 19-09-2014 u 20:22
Rom version: V.912S.710100.131105.4G
APP Version: V3.2F-NUI20-HD-EN
System ID: 0018e420 - 09000000 - 00000000 - 00000001
Kako cu rijesiti taj problem ? pomozi
Probaj ovako u sys.txt :
[gps]
port="Auto"
baud="Auto"
(moraju biti navodnici ako je postavljeno na "Auto" )
walter66 probao upravo sada nikakvog pomaka. Odem opet na GPS Information..izbaci mi Open Serial ports Error
Počni razmišljati o novoj navigaciji !
Ništa od tog (kineza)
![]()
Daj prijedlog sta novo da kupimovo ide u smece
Bookmarks