City Navigator Europe NT 2015.20
FID: 3431
Navigate the streets of Europe with confidence. This product provides detailed road maps and points of interest for your compatible device, so you can navigate with exact, turn-by-turn directions to any address or intersection. Route to restaurants, gas stations, lodging, attractions and more.
Includes more than 10.8 million km (6.7 million mi) of roads, including motorways, national and regional thoroughfares and local roads, in Europe.
Displays more than 6.7 million points of interest throughout the country, including restaurants, lodging, border crossings, attractions, petrol stations, campsites, shopping and more.
Gives turn-by-turn directions on your compatible device.
Speaks street names (example: "Turn right on Main Street")
Includes navigational features, such as turn restrictions, roundabout guidance, speed categories and more.
Contains traffic data for compatible devices that use traffic receivers.
(DVD only) Includes MapSource® computer software that lets you plan trips on your computer and transfer waypoints, routes and tracks between your computer and your device.
Torrent download:
Code:https://app.box.com/s/2gsysf2xx9k54rwxv2ue
Zadnji uredio BigMac : 30-08-2014 u 12:48 Razlog: promjenjen link za skidanje
moze li novi link za torrent ovaj vise ne radi?
Koji program koristis za spajanje mapa odnosno zemalja.Vidim da sa mapsource vise ne moze?Hvala za linkove
Mapinstall a može i mapsurse
Kako preko mapinstal selektujes zemlje.Npr zelim u svoj uredjaj ubaciti samo Njemacku,Francusku i Srbiju i Hrvatsku?
Isto kao i preko mapsursa obilježiš šta hoćeš i prebaci u uređaj.
Ok!Znaci mogu skinuti bilo koji mapinstall ili mora biti patched?ja sam instalirao na svoj uredjaj sa torrenta ovaj pc locked 2015.20.eh kako mogu tu zakljucanu verziju otkljucati kako bi u mapinstalu mogao selektovati zemlje koje mi trebaju i prebacii na uredjaj s obzirom da mogu samo do 2gb mapa prebaciti na svoj nuvi?
hvala ti sto mi pomazes
hvala puno
skinuo uspješno City Navigator Europe NT 2015.20 unlock preko postavljenog koda na forumu, kopirao na SD karticu img file, ubacio u moj Nuvi 660 Euro, uređaj ne prepoznaje mapu. Nije čudno jer ne može učitati tako veliki file. MapInstall registrira karticu, ali na njoj ne vidi niti jednu otključanu mapu (No unlocked maps were found for this device). Probam isto, samo sa sd karticom bez uređaja, isti rezultat.
U čemu je kvaka?
Ispričavam se unaprijed na svojoj neukosti.
Imam Garmina nuvi 2495LT pa me zanima jel ova karta uopce ide na njega tj. kaze mi da nije kompatibilna sa uredjajem kad idem na kupnju karata sa Garmin stranice. Inace imam u njemu 2014.13 i bas se nalazi na uredjaju u obliku gmapprom.img. Taj fajl sam vec zamjenio jednom kad sam imao kartu 2013 i sve super radi. Na koji nacin ako mogu, ja mjenjam ovu kartu?
http://www.igreklik.com/slike/images...0659794597.jpg
Izgleda da City Navigator Europe NT 2015.20 iz ovog Torrenta nije dobro otključana , radi toga je uređaj ne prepoznaje . Probao sam na Garmin nüvi 1350 i ne prepoznaje kartu , stavio sam i GMAP3D.IMG to prepoznaje , iako mislim da ovaj Garmin to ne podržava ...
Treba potražiti neki drugi Torrent ili postaviti "Locked IMG" pa je "ispravno" otključati .
Malo je i glupo skidati ovako veliki Torrent (19GB) , samo radi otključane mape nešto veće od 3GB ...
![]()
Zadnji uredio walter66 : 09-09-2014 u 15:18
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
@ Zrmi ,
Tvoj uređaj bi trebao podržavati NTU i NT karte , nisam baš ulazio u detalje , možeš i sam provjeriti ! Radi sigurno , provjereno i testirano na Garmin nüvi 1350 ...
Ovdje imaš Torrent (magnet) , za ispravnu i otključanu kartu
City Navigator Europe NT 2015.20
Garmin City Navigator Europe NT 2015.20 [IMG unlock)
Copy the gmapsupp.img to your SD-card in a folder called "Garmin"
Structure must be /Garmin/gmapsupp.img
pa ne moras skidat svih 19GB za torrent
označiš što želiš i samo to skines
Nije meni problem Download ni Upload , imam popriično veliku brzinu interneta !
Nego sam file nije pravilno otključan , ako je to netko radio , onda je mogao napraviti kako treba i ne staviti "otključan" gmapsupp.img koji Garmin ne vidi ... Nikad ne skidam i ne objavljujem karte na Forumu , ako ih prije toga nisam isprobao . Problem je u korisnicima koji "brzaju" , pa čim izađu skidaju nove karte , probaj ovaj Torrent s posta #15 , vidit ćeš da radi i Garmin prikazuje karte ...
U ostalom , znam kako se skida s Torrenta , ako taj isti ima mogućnost označavanja što želiš skinuti (neki nemaju ) ...
![]()
nit meni skinut
Zahvaljujem!
Da li je moguce ove karte instalirati na Garmin Mobile PC? Hvala unaprijed. Ako nije, ako moze neko da pomogne koje mogu posto pokusavam 100 razlicitih da instaliram i nista mi ne vidi sem basemap...
Ovako skinuo sam Garmin City Navigator Europe NT 2015.20 i isto imam samo internu memoriju od 2gb.
Problem je sto linkovi ne rade za onaj mapinstall i unlock.. moze netko pomoci i dati linkove?
Znaci volio bi nekako izvuc italiju,hr i sloveniju i stsvit to na garmin. Di staviti mapu na komp nakon sto stavim taj krakirani mapinstall?
Zadnji uredio toni185 : 30-09-2014 u 01:47
Garmin za PC , ima ista pravila kao i Garmin XT za stare mobitele , to znači da ne prima karte veće od 2GB , nova EU ima oko 3.2 GB i ne može stati u jednom komadu niti na internu ili SD memoriju . Postoje različiti načini instalacija karata :
Originalne (zaključane)
Otključane
Karte za instaliranje preko MapSource ili MapInstall , skidanjem s interneta otključanih i neotključanih karata ili jednostavnom metodom Pay&Pal i
Mislim da to sve što tražiš imaš na prvom postu u onom velikom Torrentu ima i podataka koje Ti nikad neće trebati , to znači da staviš kvačicu na ono što želiš skidati i to ćeš dobiti ! Nadam se da radi taj Torrent još uvijek ...
Osnovna pravila za instaliranje mapa za Garmina .
Raspored Mapa za GARMIN
Na WinCE uređaje , telefon s Garmin Mobile XT (za WinCE , Simbian ili PC , mogu se staviti samo 3 detaljne Mape:
...s ovim nazivom:
gmapbmap.img (bazna Mapa)
gmapprom.img (glavna mapa recimo - AdriaRoute)
gmapsupp.img (na internu ili SD memoriju)
gmapsup2.img
Ukupno: bazna mapa + 3 rutabilne Mape
Na uređajima za Navigaciju "standalone model Nuvi ili sl...), mogu se instalirati 3 (4) detaljne Mape:
gmapbmap.img (bazna Mapa)
gmapprom.img (Originalna predinstalirana Mapa)
gmapprom1.img (dodatna Mapa)
gmapoem.img (dodatna Mapa - zanemariti to služi za brandiranog Garmina kojeg koristi neka firma - Honda - Stojadin - Fićo - Volvo - Mercedes ... )
Na SD karticu može se instalirati samo jedna Mapa s ovim nazivom gmapsupp.img (onda je treba brisati na uređaju)
Ukupno: bazna mapa + 4 rutabilne Mape.
Bookmarks