Mislim proporcionalno odnosno ako je tarifa 300 kn sa r.f 305/28 oko 10-11kn
Pitanje,
prešao sam u Vip, tarifa step opcija 4.
danas su mi isključili stari sim, odnosno prebacili broj. Uključio sam novi sim jer mi je trebao mob u tom trenutku.
Zanima me zna li itko koliko mi Vip ima pravo naplatiti za ovaj mjesec, s obzirom da će se usluga koristiti svega jedan dan?
Use the Fork, because there is no Spoon.
Mislim proporcionalno odnosno ako je tarifa 300 kn sa r.f 305/28 oko 10-11kn
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Tako je. Oni oduvijek tako racunaju
Al kad odlazis od njih naplate ti cijeli mjesecja sam za zadnji mjesec u Vipu (nekih 10ak dana) platio punih 155 kn
ja sam zatražio prijenos u vip na bonove dogovoreno vrijeme za prijenos je bio 13.08 a danas sam dobio poruku od njih da će biti prebačen 14.08.? Zašto?
a to si njih morao pitat.. zašto 1 dan plus
jesam ... rekli su zato kaj je zahtjev zatražen u nedjelju
Bok! Ne bi to trebalo imati utjecaja. Dapače, baš obrnuto. Ako treći dan roa pada u nedjelju, onda je to ok, ali činjenica podnošenja zahtjeva u nedjelju nije opravdan razlog za kasnjenje.
Tako da preporučam da podneseš zahtjev za onom naknadom zbog kašnjenja prijenosa. I kada to otkantaju u prvom stupnju idi i na drugi (makar su moji prolazili u pravilu u prvom stupnju).
Lovac na tarife
wow, svašta se ovdje može naučiti oko nepravilnosti koje su nam poprilično ponekad nebitne i neprimjetne, cool
Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it.
Bookmarks