Iskreno... neka kupi onaj koji mu se sviđa.
Ja bi Samsung, HTC ne dolazi u obzir zbog blesavog smještaja power tipke.
Prijatelj bi kupio jedan od navedenih telefona.
Meni osobno vise se svida HTC zbog kucista, ekrana i sveukupnog dojma, dok mi je velika prednost Samsunga utor za micro SD karticu, ali mi se ne svida plasticno kuciste.
Kak prijatelj voli cuti vise misljenja, molim misljenje forumasa.
Hvala.
Iskreno... neka kupi onaj koji mu se sviđa.
Ja bi Samsung, HTC ne dolazi u obzir zbog blesavog smještaja power tipke.
Ubuduce malo pogledaj prije otvaranja nove teme...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=78825
Prosle godine sam bio u istoj dvojbi. Odlucio se za One.
Nedostak utora za sd karticu se kompenzira sa 32GB interne memorije (dostupno oko 25-26GB), dok s4 ima 16GB (dostupno oko 11) + micro sd
Dizajm je osobna stvar, ali je izrada na strani Onea, definitivno... nesto je veci od s4 ali super lezi u ruci
A pored toga One je dobio i update ma 4.4.3 (najavljen je update i na Android L), dok je s4 imao odredjenih poteskoca po pitanju updateova
S4 ima bolju kameru i jacu bateriju i neke "dodatke" u softu i senzorima
@target: na polozaj power tipke se jako brzo naviknes...
Neka ti frend isproba oba uredjaj i vidi koji mu se vise svidja... oba mobitela imaju svoje prednosti i nedostatke, ali su oba mobitela jako dobra...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Možda da nadoda par sto kuna i uzme LG G2? Kompletniji mobitel od ova dva.
Ak nadje s 32gb. Ak ne, ja ga ne bi kupio jer ne prima sd kartice
S4 ima puno bolju kameru,izmjenjivu bateriju i micro sd te neke softverske dodatke upitne upotrebljivosti.S4 ce dobit android L...
One se oslanja na metalno kuciste,zvucnike i Sense...
Slaba baterija,kamera,neproširiva memorija i soft tipke koje kradu dio ekrana mi se ne svidjaju...
Osobno bi isao S4 ali na nekom custom romu ili G2 koji je bolji od oba...
U oglasniku je puno m7ca sa 32GB
@Vepar: One M7 nema soft tipke na ekranu kao ni s4!
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Za S4 nisam ni naveo,ali za One sam pogrijesio(ranojutarnji lapsus)...
Imao sam i jedan i drugi. Iako S4 ima više pluseva zbog kvalitete izrade kučišta, zvučnika i dizajna prije bi uzeo M7.
PREDATOR
Vidi, ja sam dugo dugo imao S3... prije toga S1, S2...
Zatim sam uzeo HTC ONE DUAL SIM, pa obicni HTC ONE... razlika je golema - Jednostavno, HTC je elegantniji i kvalitetniji.
Sada sam kratko bio u dilemi S5 DUAL SIM ili HTC ONE M8 DUAL SIM, naravno odlucio sam se za HTC
Lp
Forumaš godine :)
Hvala svima na odgovorima. Na kraju nije kupio niti jedan od ova 2, nego je kupio LG G2.
I nije pogrijesio...
Pa kak se snalazite s tim velikom mobitelima? Ja imam HTC One m7 i trebalo mi je dost dugo da se priviknem na tu velicinu. Jos mi je uvijek neprakticno kad idem na bic. Trebam nositi torbicu.
A ovaj LG je jos veci. Kao ping pong reket.Meni je idealna velicina HTC Evo 3d ili One S.
Ja sam sa noteom 2 jednostavno vodio bitku sat vremena... Jednostavno sam se privikao i gotovo. I ne bi uzimao manji niti nesto previse veci po dijaglonali ekrana. Meni odgovara koristiti dvije ruke dok tipkam (dva palca). Ujedno mi laktovi dok sjedim sluze kao ravnoteza. Sve je pregledno... Za svaki mobitel treba faza privikavanja...
Prijatelj mi je posudio Note III. Ja se nikak nemrem priviknuti na tak velike mobitele.
Bookmarks