Na to pitanje nemam pojma jer ja nikad nisam slao jedan SMS na više od 3 broja![]()
kod slanja grupnog SMS-a neće mi poslati poruku ako imam u grupi više od 10 ljudi ?!?
jel to tako mora biti ili je kod mene opet neki zajeb ?
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
Na to pitanje nemam pojma jer ja nikad nisam slao jedan SMS na više od 3 broja![]()
Koristim to za slanje obavijesti članovima kluba ... a kako u klubu ima različitih funkcija, na šaljem uvijek svima iste poruke, pa sam si klub rasporedio u grupe .... i do sad sam slao poruke po grupama gdje ima manje od 10 kontakata... danas sam prvi puta slao grupi sa više od 10 kontakata i nije mi htio poslati ... napiše mi "poruku nije moguće poslati, pokušajte ponovo" ... s tim što ovo "pokušajte ponovo" bude "linkano" pa klikneš na to i on kao šalje ponovo, ali ponovo izbaci grešku ...
tad sam skužio da je to jedina grupa koja ima više od 10 kontakata, pa sam ih podijelio u dvije grupe i onda je slanje išlo bez beda ... tako da je problem u broju kontakata u grupi ..![]()
nemam drugo logično objašnjenje ..![]()
vjerojatno postoji ogranicenje da bi se spammere spriječilo da to koriste
moguće da je i to ...
evo sad nakon više dana korištenja ovog moba, sve mi se više sviđa..![]()
Može li se (i kako) promjeniti da na search buttonu bude google, a ne bing ?
Internet explorer - advanced settins - default search provider
kad mi stigne izvješće za poslanu poruku ... ili kad mi stigne poruka "tko je zvao" prikaže mi samo broj telefona ... na starom mobu mi je odmah "povezivao" broj s imenom, pa mi je pisalo ime osobe (naravno, ako mi je u imeniku) uz broj ..
jel to ovdje nema.. ili ja nemam postavke kako treba ?
Nema ovdje toga.
Search ti je uvijek Bing, možeš mjenjati search providera ali samo unutar browsera.
A za ko me zvao - ja samo na brzinu nazovem taj broj pa mi se pojavi ako ga imam u imeniku. Prekinem prije nego kaj poziv zapravo počinje zvoniti na drugoj strani.
i ja tako ...![]()
ali sam mislio možda se može.. jelte ..![]()
Pozdrav ljudi,
da ne otvaram novu temu - zanima me je li itko otključavao Nokiu Lumiu 520? Kupljena je u Vipu, meni treba za Tele2. Zna itko gdje je to najbolje izvesti i koliko će koštati? Gledala sam ove siteove koji prodaju kodove za unlock, ali za Vip mi izbacuje da nema opcije :|
neznam za unlock, nisam seni raspitivao jer je moj otklučan na sve ...
ali imam pitanje ...![]()
može li se ton obavijesti o isporučenom SMS-u namjestiti da je različit od samog tona pristiglog SMS-a ? .. i kako to napraviti ?![]()
Dobar dan,
kako doći do opcije "Zadaci u pozadini" na Nokia Lumia 520 ?
Do te opcije sam nekad dolazio po uputama sa
http://www.nokia.com/hr-hr/podrska/p...D-8034FC707A61
"Na početnom zaslonu prevucite lijevo, dodirnite Postavke, prevucite na aplikacije i dodirnite zadaci u pozadini. "
Sada mi nema opcije "Zadaci u pozadini" pod Postavke - Aplikacije, gdje su mi nestale ?
hvala na čitanju
Rudy
Ta opcija ti se sad nalazi u Battery Saveru.
Hvala, LP
Rudy
Pojavila mi se ikonica na ekranu (kad je kao zaključan) ista kao da imam email, samo za dva (zamišljena) polja lijevo od ikonice gdje obično bude obavijest o primljenom mailu ... neznam šta znači niti kako ju maknuti ?!?
ima nekih ideja ?
Odi u postavke lock screena. Tamo će vidjeti koja ti je aplikacija na toj poziciji.
našao.. thx ..
nego još jedno pitanje ...
kad kliznem prstom prema dole, pa dobijem obavjesti i ikone za mrežu, plavi zub, zaključavanje rotacije, zrakoplovni način.... može li se tu kako ubaciti i ikona za likacijske postavke (gps) ... ako može, kako ?
U postavkama odi u notifications+action.
e to te ja pitam .... THX ...![]()
Ej ekipica... opet ja sa pitanjima..![]()
iam li kakav APP ili soft da mogu preko compa upravljati mobitelom...
tj. da recimo na compu napišem sms i da izaberem kontakt i pošaljem .. i na tu foru ?!?
Bookmarks