Pogledaj ovdje , ovo bi trebalo rješiti problem ...
EU Time Zone
http://cafe.mobil.hr/threads/78566-G...=1#post1055625
Hvala
Uspio sam staviti adriaroute a kad stignem cu probati i ovo
Ali sad imam problem da me svaki put kad uđem u program traži da odaberem regiju
Pogledaj ovdje , ovo bi trebalo rješiti problem ...
EU Time Zone
http://cafe.mobil.hr/threads/78566-G...=1#post1055625
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Trebalo bi da je to vec u "Garmin" folderu, ali treba provjeriti...
Hvala dečki sve radi
Nije bilo potrebno skidati ovaj file
Samo je proradilo nakon što je par puta uhvatio satelite
Sad me još samo muči zašto ne radi ona exyu + alb mapa iz prvog posta
Kad ju ubacim i pokrenem garmin prisilno se zatvori i kad ju izbrisem sve normalno radi
Izgleda da je do karte... pokusaj naci drugu neku, a ako ne uspijes tu smo ...
pozdrav
imam htc one (m7) sa instaliranim streetpilotom i sve radi, jedino što mi smeta je to što u folderu garmin ne vidim mapu .System jel to normalno? pa tako ne mogu staviti u nju jcv fajla (sve moram ponovo kopirati). zanima me dal mogu jcv fajl staviti u jcv folder u garmin folderu? i gdje da stavim dem fajl? hvala
Moraš uključiti u postavkama vidljivost skrivenih fileova i onda ćeš vidjeti system folder
a dal se to može napraviti na nerootanom telefonu? jer ne vidim te postavke
riješio. sad samo da mi netko kaže kamo da stavim dem fajl, u koji folder?
Neko za pomoć. instalirao sam garmin street pilot na alcatel idol mini tj OS 4.2.2. ali nešto sa rezolucijom nije ok sve mi se nalazi na 3/4 ekrana udesno pomoć molim .Hvala.
Dali ima Garmin za 4.1.2 Galaxy Note
Settings > Language > Text language
Kad si instalirao da li ti se pojavila jos jedna ikona u meniu "StreetPilot Language". Ako jest pokreni i instaliraj po zelji...
E sad posto si nasao tu verziju za android 4.1.2 bilo bi lijepo da kazes gdje si nasao (link) pa da i drugi mogu naci lakse.
Lijep pozdrav...
Postavi link za 4.1.2 da i mi probamo napraviti
Pred godinu dana ti si otvorio ovu temu.
Po meni ništa se bitno nije promjenilo.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Momci skinuo saj je sa ove stranice...torrent
http://kickass.to/garmin-street-pilo...-t8878121.html
Da li u Garmin/Text imas fajlove sa .glx ekstenzijom, ovakvog naziva hr_HR_PRX
Naravno da ima....ako downloadaš vidiš da ih ima puno....a streetpilot vidi samo engleski...
Možda bi trebao biti telefon na HR menijima , a ne s engleskim !?
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Sutra ču još jedan put instalirao...e pa da vidimo....
Jesi li jos jednom pokusao... sta se desilo...
Kod ove verzije 2.33 iz prvog posta nakon instalacije pojavljuju se dvije ikone u menu "StreetPilot" i "StreetPilot Language". Na početku je i kod mene bilo samo ta dva jezika, ali klikom na ovu drugu ikonu mozes instalirati jezik po zelji. Mozda je do verzije koju pokusavas instalirati... Pozzz
Pozz svima,ovako problem prvi je sto kao kod jos jednog clana garmin mi uopste nije preko cijelog ekrana,dakle gornji dio ekrana je prazan i desna strana ekrana je prazna,tako da je garmin smejsten u lijevoj strani ekrana,a i takodje izbor jezika je naucna fantastika jer osim eng. nista vise nema,a i kako da uredim nesto kad navigacija radi sa 2\3 prikaza.Ako je neko imao slican problem zamolio bi da objasni kako ga je rijesio,NISAM MRAK za navy,vec se dugo druzim sa ovim slozio sam sve skoro moguce sto moze na android osim ovog,da radi se o HUWEI Y530 rezolucija je 480x854 4,5" i android je 4.3.HVALA
Bookmarks