Pozdrav svima
Jel nekom uspelo da mu prorade radari, ja sam unacivao u datoteku Poi najnovije radare al nece da se pojave na mapi.
Pozdrav svima
Jel nekom uspelo da mu prorade radari, ja sam unacivao u datoteku Poi najnovije radare al nece da se pojave na mapi.
Jeste drug, sve radi kako treba. Znaci ubacis gotove poi datoteke u POI folder. Evo ti link za moje POI datoteke, licno moj uradak. Otpakuj i sve iz POI ubaci kod sebe pa probaj.
Inace na ovoj stranici se moze naci mnogo kategorija POI datoteka (ne samo speedcam, vec i ostalo po zelji), razvrstano i po zemljama tako da skidate ono sto vam treba. Ovo kad sam rekao moj uradak to znaci da sam i sam kao registrirani korisnik na toj stranici ucestvovao u izradi istih.
Dalje, postoji software "POI Loader" koji se moze naci na garminovoj stranici i s njim se ubacuju zeljeni POI u uredjaj. Kad se ubace u uredjaj budu u formatu .gpi . Nisam pokusavao sada na ovom street 2.33 ali cu i to pokusati pa cu podjeliti i to iskustvo ovdje...
Dodano i u prvom postu...
Zadnji uredio dipsy : 22-07-2014 u 01:27
Uputstvo za Garmin POI Loader kod Street pilot 2.33
POI Loader mozete pronaci ovdje koji Vama odgovara.
Znaci kada ga instalirate na vas PC i pokrenete (mozete prije toga prikljuciti Vas uredjaj na PC) idete na Next> cekirate Garmin device pa opet Next> i sacekate da prepozna Vas uredjaj (u mom slucaju "Galaxy S4 Phone"). Zatim ponovo na Next> i cekirate Install new custom POIs onto your device pa Next>. Sada je potrebno odrediti samo mjesto gdje smo sacuvali nase POI datoteke, ostalo nista ne dirati i opet na Next>. I to je to.
E sada kod ovog naseg Street pilot 2.33 nije spremio .gpi datoteke tamo gdje treba, vec ih je potrebno pronaci u internoj memoriji uredjaja Garmin/POI i rucno ih prebaciti u onaj nas POI folder koji se nalazi u /storage/extSdCard/Android/data/com.garmin.android.apps.gmobilext/files/Garmin/
Nadam se da je dovoljno jasno, a ako ne bude tu smo da razjasnimoZnaci mozete ubaciti POI po vlastitoj zelji i potrebi...
Zadnji uredio dipsy : 22-07-2014 u 01:29
Bookmarks