evo još jedan link http://n3bmd1913z.1fichier.com/
Hvala i idem probati još i ovo pa tko zna...
Uspio sam konačno instalirati!!! Sada bi ubacio mape, ali gdje, ne vidim po postovima gdje bi ja to stavio, a kada otvorim mapu garmina nigdje nema kao na drugim navigacijama da pise mape ?
Za nove korisnike treba reći da u postavkama uređaja treba namjestiti da se vide skrivene datoteke i mape jer inače nećete vidjeti mapu ".System" u koju treba postaviti karte.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Moram priznati da se sa garminom ne snalazim baš najbolje, dok sam igo, navigon, sygic poprilicno dobro savladao. Hocu i ovu, hvala ljudi puno ste pomogli
Karte vidi i sa Map foldera kojeg kreiraš u Garmin folderu i onda ovdje ubaciš karte sa bilokojimimenom.img
Znači Garmin/Map/ i ovdje karte.
Ima i verzija za JB 4.2.2 od Vami&Tokoxxl, slao je walter66 da istestira pa onda može, da stavi link ako mu sve radi![]()
Sve sam ja to nekako uspio napraviti (na moj način koji se sastoji od one idem pokušati pa možda i radi) i radi, ali ne mogu promijeniti da mi "meni" bude na hrvatskom. Šta je to tako na engleskom ili ima mogućnosti da se stavi na hrvatski kao glas koji te navodi?
@istrako
Voice imaš na Hrvatskom ali menu na Engleskom?
Ako imaš menu na engleskom i ne možeš ga promjenit, pogledaj dali imaš još jednu Garmin ikonu koja ti daje mogučnost, da staviš na Hrvatsko.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Pozdrav svima
Jel nekom uspelo da mu prorade radari, ja sam unacivao u datoteku Poi najnovije radare al nece da se pojave na mapi.
Garmin StreetPilot za Android JB 4.2.2
StreetPilot JB 4.2.2 za internu memoriju ..storage/sdcard0/
Upute (Tutorijal) su na slovenskom jeziku , priložene u paketu .
Nije li Vam nešto jasno pitajte , može odgovoriti @ popotnik .
(Ja razumijem slovenski , ali nisam imao vremena napraviti prijevod)
Download : Garmin JB 4.2.2 v 2.33_storage_sdcard0.rar 85.4 MB
Link
Mirror
Na moju žalost nisam uspio pokrenuti navedenu aplikaciju na svom HTC One X (JB 4.2.2) ,
možda će nekome to proraditi , pa neka postavi svoje utiske . Meni se program pokrene
zacrni ekran i neće dalje iako je u pozadini aktivan , nisam našao razlog ovog problema ,
isključit se može jedino prisilno ili resetiranjem uređaja ...
- Imate li aktivan antivirus na Android uređaju , iskopčajte ga privremeno , prije
samog kopiranja datoteka na uređaj (telefon) .
Zadnji uredio walter66 : 22-07-2014 u 12:45 Razlog: Dodan Mirror Link
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Jeste drug, sve radi kako treba. Znaci ubacis gotove poi datoteke u POI folder. Evo ti link za moje POI datoteke, licno moj uradak. Otpakuj i sve iz POI ubaci kod sebe pa probaj.
Inace na ovoj stranici se moze naci mnogo kategorija POI datoteka (ne samo speedcam, vec i ostalo po zelji), razvrstano i po zemljama tako da skidate ono sto vam treba. Ovo kad sam rekao moj uradak to znaci da sam i sam kao registrirani korisnik na toj stranici ucestvovao u izradi istih.
Dalje, postoji software "POI Loader" koji se moze naci na garminovoj stranici i s njim se ubacuju zeljeni POI u uredjaj. Kad se ubace u uredjaj budu u formatu .gpi . Nisam pokusavao sada na ovom street 2.33 ali cu i to pokusati pa cu podjeliti i to iskustvo ovdje...
Dodano i u prvom postu...
Zadnji uredio dipsy : 22-07-2014 u 01:27
Uputstvo za Garmin POI Loader kod Street pilot 2.33
POI Loader mozete pronaci ovdje koji Vama odgovara.
Znaci kada ga instalirate na vas PC i pokrenete (mozete prije toga prikljuciti Vas uredjaj na PC) idete na Next> cekirate Garmin device pa opet Next> i sacekate da prepozna Vas uredjaj (u mom slucaju "Galaxy S4 Phone"). Zatim ponovo na Next> i cekirate Install new custom POIs onto your device pa Next>. Sada je potrebno odrediti samo mjesto gdje smo sacuvali nase POI datoteke, ostalo nista ne dirati i opet na Next>. I to je to.
E sada kod ovog naseg Street pilot 2.33 nije spremio .gpi datoteke tamo gdje treba, vec ih je potrebno pronaci u internoj memoriji uredjaja Garmin/POI i rucno ih prebaciti u onaj nas POI folder koji se nalazi u /storage/extSdCard/Android/data/com.garmin.android.apps.gmobilext/files/Garmin/
Nadam se da je dovoljno jasno, a ako ne bude tu smo da razjasnimoZnaci mozete ubaciti POI po vlastitoj zelji i potrebi...
Zadnji uredio dipsy : 22-07-2014 u 01:29
Dodavanje prečaca za trazenje adrese
Posto sam primjetio da po defaultu, kada kliknemo na opciju "Kamo?", nije postavljen prečac za trazenje adrese, potrebno je dodati prečac.
Znaci idemo na Kamo? pa na "Dodaj precac" i to je to. Zatim ga mozemo povuci na mjesto koje zelimo...![]()
Zadnji uredio dipsy : 23-07-2014 u 10:44
Da li je moguće da radi na mobitelu koji nema externu memorijsku karticu kao htc one?
I da li rade adriaroute karte?
Android 4.4.2
Htc one m7
Hvala
Sad radi
Baš me ovo razveselilo, vraća me u stare dane windows mobilea i symbiana
Jel se adria route mora isto onako otkljucati tj napraviti file za otkljucavanje ili kako
Ako ima neko kratko objašnjenje
Hvala puno
Nema na cemu... tu smo da pomazemo
Ne mora se otkljucavati ako nadjes otkljucano. Evo pokusaj ovdje skinuti otkljucanu AdriaROUTE 4.21 (AdriaROUTE 4.20 + AdriaROUTE 4.10 SLOV)
Mada mislim da su novije karte bolje odradjene i detaljnije pa ti preporucujem ako imas prostora Europe 2015.10
Bookmarks