Kakve točno podsjetnike trebaš? Jednokratne, dnevne, tjedne...?
Ja koristim Routinely, aplikacija je mala i prilično jednostavna ali jako dobro služi svrsi.
Pozdrav svima,
Potreban mi je reminder koji radi. Naime, imam instaliran "To do reminder" ali nisam zadovoljan. Kad podesim neki podsjetnik i odem u "silent mod" (imam malu bebu koja danju spava pa to cesto radim) reminder mi ne javi nesto bitno. Danas mi se desilo da mi je tek sad javio podsjetnik za juce. Ako neko zna za provjerenu app molim vas javite, da ne idem redom i probavam.
Hvala svima
Kakve točno podsjetnike trebaš? Jednokratne, dnevne, tjedne...?
Ja koristim Routinely, aplikacija je mala i prilično jednostavna ali jako dobro služi svrsi.
Gmail kalendar. Podsjetnik na mob, mail, sms...
https://play.google.com/store/apps/d...calendar&hl=en
Simple calendar widget,mala app.Imas puno opcija i stavis si na pocetni ekran kao widget.Synca se preko google kalendara sto je super.Znaci sto ovdje upises se pojavi na google kalendaru i obrnuto.
Plex, Root Explorer, AccuWeather Platinum i još brdo drugih za 0.00$ na Amazon AppStoreu. Akcija rasprodaje traje danas i sutra.
koristim sony xperia Z1 skoro mjesec dana android verzija 4,4 2 i za sad sam jako zadovoljan. zanima me zna li neko koja aplikacija radi na njemu za podesavanje airplane moda? nasao sam neke airplane mod managere ali svi rade na starijim verzijama androida??? hvala unaprijed
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
A što rade ti airplane manageri?
pa pali rezim u avionu tj iskljuci mrezu tj budes nedostupan. npr podesim da se sam ukljuci npr u 23h tj budem nedostupan i da se sam iskljuci u 8 h ujutro tj budem dostupan. stedim bateriju a i nemoze me niko uznemiravati. pozz
Meni je to osobno vrlo besmisleno, ali prilično sam siguran da se Tasker može srediti da to radi.
Usput, post je dovoljno objaviti jednom u jednoj temi, ne treba ponavljati u svakoj temi koja ti naiđe.
Evo i mene ovdje da zatražim savjet. Zanima me nekakav dobar audio driver za Android uređaj, konkretno Lenovo A5500 tablet. Hvala
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@micija - Tasker u tom slucaju
@wild boy - bez rootanja nista. Ne mozes flashat sistemski file, pogotovo za zvuk bez toga.
Ili mislis na player samo?
skinem tasker koji je free ali nemam opciju otvori niti ga imam gdje u aplikacijama,samoimam opciju deinstaliraj. definitivno nisam strucnjak uz to los poznavaoc engleskog jezika jbg
Zadnji uredio micija : 30-06-2014 u 15:00
Onda nisi skinuo Tasker nego nešto drugo, vjerojatno ekstenziju za Tasker.
Koliko vidim free verzija ne postoji. Nitko nije rekao da je besplatno...
Drugi put bar pogledaj opis na google play, ako stoji "extension" onda to nije aplikacija.
ViPER4Android onda.
Evo i službeni site: http://vipersaudio.com/blog/
Napravi nandroid backup prije flashanja.
Probat ću pa javim kako je prošlo.
Koristite neki video editor za preporuciti koji ima mogucnost trimanja i kombiniranja odvojenih klipova? Ne mora biti free ako opravdava cijenu. Nalazim ih masu na playu, samo odakle krenuti?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Zamjerila mi se LG Message aplikacija, prvo što je ružna, a drugo kaj mi je izbrisala pola poruka.. bilo u opcijama po defoultu da briše stare poruke.., sva sreća pa sam imal backup. Tražim neku zamjenu sad? GO SMS mi je prenapadan, bloatware. Kakve preporuke za neku drugu? Cul sam da je hangouts dobar za sms?
Hangouts je smeće da nema većeg. Ja sam prije bio na Handcent SMS ali sam se vratio na stock. Skužio sam da je stock skroz ok kad se malo poštelaju opcije. Ja sam recimo isti čas isključio bilo kakvo brisanje. To plus Notify Lite meni zadovoljava sve potrebe.
ima li neki program sličan sKiTi ,za gledanje livestreamova preko moba,poželjno da ima Nov@ tv,hvala
MaxTV to go i imaš Novu.
Skiti je besplatan a na Max trebam pretplatu...
Nema vise nove na maxtv to go
Bookmarks