Brazilci su trebali ispast jučer. Nadam se da će što prije ispast
Mislim da smo svi...
Šteta za Čile jučer. Sad držim fige da Kolumbija dobije napuhance u četvrt-finalu.
Brazilci su trebali ispast jučer. Nadam se da će što prije ispast
Ovi francuzi su prelosi.
Ma nisu... Čini ti se samo.. Ovu tekmu su malo slabije odigrali...
Za mene su oni i Njemačka u finalu... Ne znam jel to moguće jer ne znam kako se križaju pa se možda i prije nađu
Križat će se u četvrtini. Meni su Belgijci enigma. Ne bih se čudio da dođu i do polufinala.
Danas su vrlo zanimljivi parovi...
Argentina - Švicarska
SAD - Belgija
Vjerujem da će se Argentina i Belgija poprilično namučiti... čak me ne bi čudilo da SAD iznenadi...
A ne znam,teško. Sve ok,ali ovog Robbena nikako ne volim,baš me živcira.![]()
Ja vidim Njemačku u finalu,a sad uz njih...ne znam...teško je prognozirat.
I ja mislim da će se namučiti,ali prije bih rekao da bi Švicarci mogli iznenadit. Realno,Argentinci najviše ovise o Messiju,a tako će teško dalje. Otprilike isto kao i Portugalci o Ronaldu,ali njega nije nigdje bilo. IMO
Mislim da SAD-e nemaju šanse protiv Belgije.. Mislim da Belgijanci nisu još na "100 posto"....
Nego,kako se po Vama sviđa suđenje?
Šteta za Švicarce,bili su po meni bolji i konkretniji cijeli susret. Po meni su zaslužili pobjedu,ako ne to onda barem penale. Argentina opet ovisi o Messiju kao i obično :/
Drugu tekmu nisam gledao,ali pročitao sam da je Tim sve skidao.
Žao mi je švicaraca i one stative u zadnjoj minuti... Belgija - USA, što reći, meni osobno najbolja utakmica do sada na SP-u...Nevjerojatno koliko prilika, obrana vratara, trke i na kraju drame do zadnjih sekundi jer su se Belgijanci smrzli nakon primljenog gola, a cijelo vrijeme bili bolji...
Tko nije, neka obavezno danas pogleda reprizu na HRT-u...
Gangbang je bio danas.
Žal mi je kaj su ipak zabili počasni pogodak, 7:0 izgleda toliko bolje od 7:1
EDIT:
Zadnji uredio Mario92 : 09-07-2014 u 15:32
Do sinoć bi dao ruku u vatru da Nizozemska prolazi u finale, a kad ono...
Njemačka osvaja. Tako kaže Cortana koja dosad nije pogriješila.
Elf. Očekivano jer je Cortana tak rekla
Ipak, očekival sam da će im lakše ići.
Bookmarks