Najgori brand?![]()
Oppo Find 5 ne bih preporučio prvenstveno zbog baterije.
Što se Xiaomija tiče, i oni kupljeni u Italiji ili Litvi isto idu u Kinu na RMA.
Također treba imati na umu da je MTK6592 u razini S600.
Ali budući da je forumaš koji traži mob fanboy(i to drugog najgoreg branda), ništa od toga...![]()
Najgori brand?![]()
Find 5 je super mob,a baterija jeste slabasna,ali uz normalno koristenje drzi jedan dan,na Omni ROM-u i duze...
Sto se tice Xiaomi-a kupljenog u Italiji nema veze sto ide u Kinu ako dobijes 2god. garanciju...
I sta je lose u tome sto je 6592 u rangu S600?pa i S4 radi na S600
@Smuchac
nisi u pravu sto se tice kineza,bar ne svih.npr.Mi3 je bolje izradjen od S4,G2 i jos nekih razvikanih...i Coolpad i Zopo se mogu pohvalit kvalitetnom izradom i dizajnom..
Oppo necu spominjat jer su posebni po svemu...
I naravno sretno sa S4,ako si ga dobio za 1900kn to uopce nije lose..![]()
96% je da jesam. Uplatio sam frendu pare a kako nismo ista banka,valja mi ujutro u njegovu banku opet istu cifru dat pa ce mi prekosutra vratit kusur.![]()
Rekao sam drugi najgori molim lijepo. A prvi se zna koji je.
Ali eto, sretno ti bilo s S4.
Kolega mi je kupovao sad jednog Xiaomija(RedMi Note) iz Italije i dobiva se 12 mjeseci jamstva. Bez obzira što reklamiraju 24. U slučaju kvara, računaj na minimalno 5-6 tjedana bez moba.
Loše je to što je po benchmarcima poput S600, a u real-timeu negdje malo iznad S400.
Zopo baš i ne bih stavljao u istu rečenicu s CoolPadom i Xiaomijem.
Po meni je ovo najbolja strategija. Ne mijenjam mobitele kao čarape, iako dosta eksprerimentiram i volim naučiti sve o tome što imam. Već skoro pune dvije godine imam S3 i odličan je. Ulaganja u njega su mi dosad bila maska, folija za ekran i nova baterija. Koristim ga za sve živo i stalno je u pogonu i ne pokazuje znakove posustajanja. S obzirom da bi mi bilo kakav upgrade značio dodatna ulaganja, teško mi je opravdati investiciju kad ne dobivam puno bolje od onoga što već imam. Čini mi se da je sad kad ga se da naći za malo para S3 stvarno solidna kupovina.
jedan forumas na mob.hr kupovao je Mi2s na it. i dobio 2 god garancije.(ne znam kako i ne znam detalje)
Taj octa uopce nije los i kad ga vec usporedjujes sa S400 onda bi trebao znat kako je taj S400 dobar na Moto G i Redmi 1S,radi fino i glatko,a bench ionako ne znaci nista...
na Redmi Note taj octa mora letit s obzirom na rezu i 2GB RAM-a...
Zopo se moze usporedit kvalitetom itekako,mozda ne raniji modeli,ali eto drzao u ruci ZP998 i stvarno je kvalitetno slozen,bolje nego S4 ili G2...
Pitao sam ga sad i izgleda da za Mi seriju daju 2 godine, a HongMi seriju 1 godinu.
Ne kažem da je loš, nego većina očekuje brda i doline jer to "octa" pa bude razočarana. Benchmarke sam spominjao jer je u njima dosta bolji nego u stvarnom korištenju. Zahtjevnije igre na FHD znaju trzati. Za HD rezoluciju je savršen.
Treba vidjeti ove nove MTK čipove što izlaze krajem godine - jedna hexa, jedan 64-bitni octa i tri big.LITTLE octe.
Prošlo mi par Zopo modela kroz ruke (doduše starijih) i svi su bili a la Samsung. Ako su sad poboljšali kvalitetu izrade - super.
Koji je onda prvi i zašto je samsung loš toliko?
Mislio po pitanju fanboya. Naravno, prvi su štovatelji jabuke.
Uboden nov za 1900kn. Već se vozi u busu.
Sutra ide root i uklanjanje nepotrebnih aplikacija,instalacija mojih i vozi miško.
Zadnji uredio Smuchac : 21-06-2014 u 19:54
Baš si "Miško" , nisi još telefon ni dobio još je u busu , a već ga "rootaš" ...
Što ćeš mu tek raditi , kad Ti dođe u ruke !?
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Asimiliranje ga čeka.![]()
Znači postupna transformacija originalnog softwarea s vlastitim aplikacijama i pretvaranje u S5 , s značajkama S6 ...
Off Topic
Imam HTC Flyer Tablet u izvrsnom stanju (10-10) , s originalnim softwareom , nije čak ni rotan , ima gotovo 3
godine da Ti ga pošaljem na "Asimilaciju" , bio bih zahvalan kad bi pristao ... Troškove prijevoza u oba smijera
ja preuzimam , na sve dodajem gajbu piva po želji .
Pa ne odgovara baš svima tako dobro stock, a i ne zaziru svi od modifikacija.
Osobno sam mišljenja da uz stock firmware nijedan uređaj ne dolazi do svog punog potencijala, te da oni kojima stock ipak odgovara ili nisu osobito zahtjevni ili jedonstavno imaju sreće.
@ravilov , već smo se ja i Ti raspravljali o tome za moj HOX .
Ja sam taj koji zazirem od modifikacija , ali odlučio sam preraditi svoj HTC Flyer , pod uvjetom da ja to ne radim ,
nego netko ko se kuži u to , uređaj već ima neku godinu i dobro bi mu došao odgovarajući Firmware , koji bi
poboljšao njegove mogućnosti , a postoji i dodatak za normalno telefoniranje , mjenjanjem 3G kartice običnom , za
što je dovoljan samo Root . Pročitao sam to negdje . Ne pristane @smuch , naći će se netko drugi , ipak je "gajba"
pive u pitanju ...
Ako ti nije hitno,prvo bih se uhvatio oko s4 te paralelno traziti sto se moze s flyerom pa eventualno probati...
Ma Flyer je jednostavan za to napravit.
Sredim ti ja to Walter ak treba.
Samo Ti uživaj u Tvom novom S4 , ne žuri se meni , stoji tako već nekoliko godina !
Sada @smuchac ima posla s novim ljubimcem , a vjerujem i tebi da bi to dobro odradio .
Mogu Ti poslati pa napravi nešto , uvjet je da ostane HR jezik u menijima !
Tražio sam ja i našao dosta toga , ali ne vjerujem onim Developers_ima ispod Ekvatora ,
kad vidim avatar sa slikom uz osmjeh , odmah me prođe volja , i sumnjam da su u svoj uradak
(firmware) ubacili "šumnike" i HR jezik ... Treba nešto ubaciti što
odgovara za naše područje , a na internetu ima previše toga da bi se ja mogao snaći ,
problem je što ne kužim većinu izraza , kratica koje se u Androidu koriste , sve mi je to
nejasno kao i Linux , verzija ko u priči , a svaka tjera svoju priču i probleme . Staviš
ovo ne radi kamera , u ovom ne radi GPS , nemože se ukopčati BT . Zato je meni sve
na "Stocku" i sve radi ... Samo pojelo ga vrijeme , a HTC ne poduzima ništa u vezi
nadogradnje niti radi na novim Tablet uređajima , smješno za takav Brand .
Što se tiče one gajbe (kašete) piva dogovorit ćemo se ko' će piti , ja sigurno neću , ne pijem pivo![]()
Salji flajera njemu a meni po' gajbe.![]()
Slažem se , dogovoreno svakome pola gajbe !
Javi se samo na PM kad ces htjet.
moze mi neko preporuciti neki dobar mob do 1500kn??
Rabljeni, novi?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Od rabljenih Lg G2 svakako.,
A novih,nemam pojma...
Bookmarks