Dap ne moze plan za surfanje L
Period za prijavu i aktivaciju promocije traje do 31.3.2014.
dakle, nećeš stići ubosti tu promociju. znam kako radi t-mobile u takvim slučajevima i nitko im ne može ništa.
na za plan za surfanje M te vjerojatno ne bi pustili, a jesi li ih pitao za plan za surfanje L uz 35 kn popusta sto je 130 kn. pa uštediš još 200 kn (1500-1300)
Dap ne moze plan za surfanje L
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Meni nije jasno sto toliko vremena placas 175 kn.
Ja sam imao tu tarifu 6. mj (s 50% popusta=87,5 kn) i poništio je učlanjenjem u obiteljsku tarifu.
I sjećam se da sam po toj tarifi kupio htc rhyme za siću i prodao ga za vise od 2000 kn.
Zadnji uredio ispravljach : 19-03-2014 u 20:12
Ma placam tek 2 mjeseca, isteklo mi 50% sa vece tarife i jedino na sto su me htjeli prebaciti je ova tarifa. Budem malo pregledao sada ponudu za nostielja po mozda ga i uclanim u obitelj
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Ugovor si napravio prije 14 mj (siječanj 2013.) vjerojatno u Extra L i vjerojatno si dobio 50% popusta po retentionu. stoga, mogao si nakon 6. placenog računa broj ubaciti u plan za obitelj xl (225 kn/mj). A pritom ubosti s3mini za 198 kn i prodati ga za vise od 2000 kn.
Zadnji uredio ispravljach : 20-03-2014 u 07:17
Danas sam zvao jednu veliku njemačku tvrtku i oni uoči razgovora nude mogućnost da korisnik odabere hoće li razgovor biti sniman ili ne.
Mogli bismo to predložiti HT-u i našim vrlim operatorima.
Može pomoć ljudi...
Tati je istekla pretplata u tmobilu..imao je opciju extra total s+ 40kn da ima sve neograniceno..dobivao je racun oko 180kn...
ja imam isto extra total s + ali sa 50posto popusta posto sam ispod 28godina..2 godine pretplate mi izlazi za 2 mjeseca, znaci 05.06.2014..
dali ima sada neka grupna tarifa da budemo ja i on zajedno, da nebude vise od oko 250kn i da imamo sve neograniceno?i neki mobitel do nekih 1000kn da kupim na tu pretplatu?
hvala vam unaprijed
Plan za Obitelj XL za 335 kn/mj
htc one ili xperia z1 ili galaxy s4/note3 ili iPhone5s ... od 200 od 900 kn.
ili
Plan za Obitelj L za 230 kn/mj
htc one ili xperia z1 ili galaxy s4/note3 ili iPhone5s ... od 1800 do 3100 kn.
Zadnji uredio ispravljach : 25-03-2014 u 16:54
Evo i odgovora:
Poštovani gospodine xxx,
zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju da detaljno provjerimo navode iz Vašeg prigovora, na temelju kojeg je donesena odluka o pozitivnom rješenju istog, uz pojašnjenje kako slijedi.
Slijedno navedenom, proslijedili smo zahtjev za promjenom na tarifni model „Plan za razgovore XS“ te će sukladno pravilima za promjenu tarifnih modela, novi tarifni model stupiti na snagu prvog dana slijedećeg obračunskog razdoblja, 1. svibnja 2014. godine.
Ljubazno Vas molimo da po primitku računa za mjesec travanj 2014. godine (koji će Vam biti isporučen u mjesecu svibnju 2014. godine), isti umanjite za 25,00 kn, a isto se odnosi na razliku mjesečne naknade za tarifni model „Plan za razgovore XS“ i „Plan za razgovore S“.
Također, predmetni pretplatnički broj ponovno je uključen u HT mrežu.
U nadi da ste zadovoljni rješenjem Vašeg prigovora, srdačno Vas pozdravljamo.
.........
Preko clana imam jos 1 mjesec 50% popusta na tarifu. Danas sam bia u t-centru i oni mi nude da uzmem tarifu Plan za obitelj XL za 225kn ili za 250kn ako uzmem mobitel na mjesecnu otplatu. Popust vrijedi samo 1god, ali nakon 1god mogu prominit nositelja ili se pribacit na manju tarifu tako da ce se vjerojatno i onda dat nesto sredit...
Pita sam u vezi prebacivanja na bonove i oni mi kazu da mi mogu dat potreban kod s kojim nazovem njihovog agenta za izvrsit prebacivanje. Problem je nastao kada su mi rekli da ako pristanem na tu opciju nakon razgovora s njihovim agentom nemogu odustat i moram se prebacit na bonove. Mene zanima sta nude u retentionu programu.
Da li nakon razgovora s agentom moram pric na bonove?
Da li ce mi ponudit nesto povoljnije od ovoga trenutno?
Pa tijekom razgovora jos uvijek mozes odustati, ali na kraju ti moras odluciti sto ces napraviti ako neces dobiti ponudu koju ocekujes.
Ovisi koju segmentaciju imas kod njih i na kakvog agenta naletis, ali najvjerovatnije nece nista spektakularno ponuditi, ali svakako pitaj dali imaju neku bolju ponudu od one koju si dobio u T-centru.
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
Znaci opet ic cekat red u t-centar i podnit zahtjev za prelazak na bonove. Nakon toga pricat s agentom i vidit sta on nudi. A da li podnit zahtjev samo za nositelja ili i za ostale brojeve?
Podnia bi ja jucer zahtjev da mi nisu rekli u t-centru da nemogu odustat i moram se prebacit na bonove![]()
Moras odluciti sam dali hoces i dalje biti na pretplati ili zelis na bonove i rijesiti se pretplate (kao ja). Kada dodjes na salter zatrazi od njih da ti daju broj sa identifikaciskim kodom i brojem koji ces nazvati za raskid/prijelaz na bonove. Tek nakon sto nazoves taj broj i kazes im taj identifikacisji kod koji dobijes u t-centru onda tek radis prijelaz na bonove, a na telefonu sa agentom dogovaras popust ako ti ga ponude i rijesavas produzenje ako ti se ponuda svidi. Obavezno zatrazi u t-centu da ti kazu u kojoj si segmentaciji (o tome mozese ovdje na forumu vise procitati, google :-)). Jedino neznam koju ponudu mobitela imaju preko teleprodaje.
Ja sam prenio dva broja u vip na bonove u nonstop+ tarifu koju placam godinu dana 32,5kn/mj. (12mj.) jos uz svaku nadoplatu od 50kn za prijenos broja dobijem dodatnih 50kn na racun tako da niti nemogu sve potrositi sto dobijem, a treci broj iz obiteljske tarife je u tijeku trajnog iskljucenja (nepotreban sluzio za dobivanje 50% na mj. naknadu kao kod tebe, penali na kraju 49kn). Detalje o tarifi imas na njihovoj stranici (vip). Naravno sve ovisi o tvojim potrebama telefoniranja/surfanja....
Trenutno se po meni pretplata ne isplati, jer se debelo preplati svaki mobitel koji se kao dobije "jeftinije" na pretplatu.
A ono sto nudi pretplata za 200kn, nudi i tarifa na bonove od 50kn, a za razliku od 150kn/mj *24mj si mozes priustiti vrhunski novi mobitel, a uz to nisi vezan za pojedinog operatera i uvijek mozes prijeci na povoljnije ako se ukaze prilika.
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
Problem je sto su starcima svi uglavnom na T-mobile. Prosjek im je nekih 6h razgovora unutar T-mobile mreze i 2h prema ostalim mrezama. Naravno to sam im ja reka da mogu pricat koliko oce pa niti nestede jer svaki misec ionako popadaju minute prema ostalim mrezama. I jos ima negdi oko 250 uspostava poziva...
Tako da neznam koliko se bonovi isplate...
Kolko oni placaju do sada svoje racune? Kolko su im iznosili prosjecno mjesecno?
Trenutno placaju 165kn (150kn preplata +15kn frekvencija). Ta pogodnost od 50% popusta na tarifu istice iduci mjesec...
A kasno sad, htio sam predlozit savrsenu tarifu u Vipu gdje je bilo sve bez limita za 150kn, ali ukinuli su ju danas taman.
To je samo za jedan broj. Koliko znam VIP nema obiteljske tarife. Meni je potrebno nesto za 2 ili 3 broja (mater i otac, a ako je povoljno onda cu i ja s njima).
Imam pitanje jedno u ime bratića, naime on je napravio obitelj prije dvije godine, prosle godine zena mu uzela novi mob, kao clan i on sada treba produziti ugovor, no kazu da nije nositelj, vec da je on odjdanput clan. KOristi staru Extra Obitelj L+, sto moze napraviti a da ga izadje jeftino s novim uređajem, zena mu ima ugovor jos 13 mjeseci, a njemu istekao danas.
koja je najpogodnija tarifa
---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:19 ----------
a sta mislite o Tomatu
Koje su prednosti ubacivanja clana bez UO na bonove u obiteljsku tarifu?
Pozdrav,
imam pitanje za znalce ovdje na forumu. Radi se o slijedećem, žena i ja smo u tarifi "plan za obitelj L". Prije cca 3 mj. se meni kao članu (žena nositelj) izašla UO, te sam malo porazgovarao sa službom za savjetovanje korisnika i nažicao sam 50 kn popusta na tarifi (u stvarnosti na računu je to -40 kn, heba ih računica), tako da je račun oko 170-180 kn (od 7.mj će biti 20 kn više). Neki dan zvao ih ponovo da čujem kakav telefon nude za nositelja i kakve popuste, ali izbor mob je nikakav. Mjesečno u tarifi imamo oko 3-4 h razgovora, prosječno 80 uspostava poziva i sad me zanima jel nam se isplati uzeti simpu prejaku za svakog od nas, jel bonu od 50 kn uzimaju 5 kn + 10 kn od 7 mjeseca, tako da ostaje 35 kn za uspostavu ?
Ja potrošim oko 1gb mjesečno i cca 30 uspostava, sve ostalo je na ženi, kojoj i treba novi mobitel, i po mojoj računici se isplati i da kupim ženi novi mob, ali žena se neda sa pretplate, pa trebam argumente od stručnih izvora.
Uh, kolki post![]()
Krivo si skužio naplatu bonova. Bonovi će biti 10% skuplji što znači da ćeš bon od 50kn platiti 55kn a na računu ćeš imati 50kn.
Prosječno imaš 80 uspostava što bi na prejakoj iznosilo nešto manje od 24kn. Po broju bi to bilo 12kn.
Ti bi sa nadoplatom od 75kn po broju bio miran čitavi mjesec.
Ako se uzme u obzir +10% za online nadoplatu poneki mjeseci bi te ispali samo 50kn jer bi se vjerojatno nakupilo nešto novaca kako bi ostajali na računu.
Ukupno bi te ispalo 150kn prvi mjesec, drugi moguće samo 100kn, itd...
Tebi bi se isplatilo najviše na bonbon otić.
Bon od 80kn. Uzmeš 2,5GB za 30kn, 200min za 30kn i ovo kaj ostane na SMS trošiš.
Ženi možes obrnuto. 500min za 30kn, 800 MB za 30kn.
Nema naknade za uspostavu poziva i obračunska jedinica je sekunda.
Zahvaljujem na odgovoru, gledao sam i bon bon, ali bio bi i veeeliki uspjeh kad uspio ženu nagovoriti na prejaku. T+ bodova imamo za cca 300 kn, sad je pitanje, kad prekinemo ugovor (ili čekam još jedan račun za platiti) i kod prelaska na prejaku, jel ti bodovi ostaju kod nositelja bez obzira što ide na prejaku ili se gube ? Ako se gube onde bi bilo potrebno uplatiti na neki simpa broj pa tražit iskup ?
Bookmarks