Funkcioniraju na sličnom principu, ali je malo otežana kupovina novog uređaja jer ne dozvoljavaju promjenu nositelja, osim izdvajanjem.
Prije se moglo jednostavno zamijeniti nositelja tako da se postojećeg postavi za člana, a sada je to moguće samo ili izdvajanjem nositelja pa vraćanjem kao člana ili formiranjem nove obitelji.
Kada se izdavaja trenutni nositelj, ostatak obveze se s tog nositelja seli na novog nositelja obitelji?
I sada da je rijec o formiranju nive obitelji. Te dvije obitelji se mogu spojiti unatoc tome?
Vracanjem kao clana, to isto povlaci za sobom da se moze uzeti neki uredjaj?
Kako sam ja upoznat, ugovorna obaveza je vezana za broj. Dakle mislim da nisi dobro povezao.
Opcija broj 1:
Nositelj izađe na single tarifu iste vrijednosti, jedan od članova bez OTPO se stavi za nositelja, bivši nositelj natrag kao član i produlji se ugovor na novom nositelju
Opcija broj 2:
Jedan od članova bez ugovora izlazi van obitelji formira novu obitelj, nositelj i članovi stare obitelji ulaze u novu obitelj, a stara se rasformira.
Ovo opisano se može napraviti nakon plaćenog 12. računa po nositelju u svrhu kupovine novog uređaja.
Promocija 50% i 100% flat produžena na 30.6.
Moja statistika:
Od 10 radnika na 0800 91 92 osmero ne zna ni za akciju, ni gdje to piše, a odlikaši ne znaju gdje skinuti cjenik firme u kojoj rade sa Interneta.
Ja sam uzeo S5 za 1398kn, Plan za Obitelj XL. Tri flat opcije. 320kn mjesečno total.
Sad je S5 1098 kn na istoj tarifi.
Uputiš ih onda gdje skinuti cjenik i nek se informiraju.
Glavni za tu promociju je retention služba. A moguće je dobiti ponudu i u T-Centru ali ju odbijaju dati na velike muke.
Da si se protivio još možda bi i tebi ponudili![]()
+ uređaj na rate koliko?
50kn je rata za uređaj i uračunata je u ovaj iznos od 320kn.
225+50+3x10+3x5 = 320kn
100 kn/mj je S5 na Obitelj XL
U retention je 50
Meni su dali s5 za 600kn u xxl za 400kn/mj i 25kn mj otplata uredjaja. Jos plus 15kn po broju. Sve skupa 485kn mj. I xperia e1 za clana 250kn
Koje su prednosti ubacivanja clana bez UO na bonove u obiteljsku tarifu?
mislim kako to uopce funkcionira, jel on trosi minute iz paketa ili ima neku svoju tarifu?
Nikakve.
Bolje se sada nakupovati bonova od 50 kn i svaki mjesec mu nadoplatiti jedan bon čime plaća opciju prejaku i ima 1000 min razgovora (ili pričam i ...) i još dobije 5kn na bonus racun.
Ako ide u obiteljsku kao član plaćat ćeš svaki bon od 50 kn čak 65,17 kn, a za to dobiti takodjer besplatne razgovore, ali samo prema članovima te obiteljske tarife. A ako želi besplatne razgovore prema ostalima moraš i tu aktivirati prejaku (ili pričam i ...)
Zadnji uredio ispravljach : 21-06-2014 u 07:58
Koliki je popust na flat opciju u retentionu - obitelj xl ?
100%.
Vjerojatno 100% (40 kn), ali onda nema popusta na tarifu (300-75kn=225).
Za plan za surfanje L nude: 50% popusta na tarifu i 100% na flat, ali u slučaju da se ne želi kupiti mob.
Ako se želi kupiti mob onda nude ovo: 50% popusta na tarifu i 0% na flat
Zvao SZK, pitao za tarifu, žena se pravi luda da ima samo ona za 135kn sa uređajem, velim joj neka pogleda str. 87 (po novom cjeniku od 20.6.), pa kad je vidjela da će provjeriti i nakon par minuta mi je rekla sa će mi se javit njeni kolege naknadno.
Šta sad? Znači ne mogu proći do t-centra iako piše "za nove i postojeće korisnike"?
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Jel to za Plan za surfanje L sigurna informacija da je 50% off? Ja bio u t-centru pitati i ovo preko neta agenta i ništa ne znaju o tome...
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Ako su za tu promociju nadležni u retention službi, zašto onda piše da je dostupna i za "nove" korisnike?
Ja sam mislio prebaciti broj u t-com na ovu tarifu...
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Samo, isključivo, jedino... Preko službe za savjetovanje korisnika iliti retentiona.
Nikako drugačije.
Što znači da je meni nemoguće doći do njih jer trenutno nisam korisnik.. a ono za nove korisnike![]()
Broj postavi u plan L i zatraži kod za pristup s.za s.k.
S s.za s.k. ugovori popust.
Meni su tu ponudu nudili i za prijenos broja, ne moras biti njihov korisnik. Kazem, preko fb sam im napravio upit.
Ali da ce ti najlakse biti prvo prijeci na tu tarifu pa onda rjesiti popust, to je istina, tocno onako kako je kolega ispravljach napisao.
Bookmarks