Pogledaj koliki je zakonski rok. Rekao bi da je 7 dana ili 14 dana.
Pogledaj koliki je zakonski rok. Rekao bi da je 7 dana ili 14 dana.
ja sam otključavao mobitel bio u tele 2 i 2 tjedna čekao kod za otključavanje!
dobio sam sms danas da Vip povećavava cijenu za 10% na bonove od 11.7.
i tomato isto...
Samo Tomato od 11. lipnja, VIPme od 11. srpnja. (?)
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Info sa vipove SZK kažu da će sutra i VIP ponuditi raskid ugovora bez penala.
Živi bili pa vidjeli
Također, od 11.7.2014. Vip mobilnim pretplatnicima i Homebox i Officebox pretplatnicima uvodi se Mjesečna naknada za korištenje mreže u iznosu 8 kn (+PDV), te usklađvanje zona i cijena u međunarodnom prometu. Sukladno članku 42a, stavak 8 i 10. Zakona o elektroničkim komunikacijama korisnici imaju pravo raskida ugovora od 11.6-10.7.2014
---------- Post added at 10:38 ---------- Previous post was at 09:59 ----------
Do 22.6. je produzena ona promocija u HT za 97,50 kn svw flat
Stigla poruka od Vipa
Postovani, zbog novih drzavnih nameta na mobilne komunikacije od 11.7.2014. Vip mobilnim pretplatnicima uvodi se Mjesecna naknada za koristenje mreze u iznosu 8 kn (+PDV), te uskladjivanje zona i cijena u medjunarodnom prometu. Sukladno cl.42a, st. 8 i 10. Zakona o el.komunikacijama korisnici imaju pravo raskida ugovora od 11.6-10.7. Vise informacija od 11.6.2014 na www.vipnet.hr/obavijesti
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da li se onda još danas mogu uzet ugovori kod Vipa te raskinut bez penala?
Probaj pa javi
Naravno da ne moze, blokirali su to krajem svibnja.
samsung galaxy s5 jednokratno 998kn, tarifa+opcija uređaj+nameti 320kn/mj, obitelj xl
uređaj poslan u petak![]()
Znaci popust na tarifu 75kn i popust na ratu za uredaj 50kn?
225kn + 50kn + 3x5kn + 3x10kn = 320kn, zar ne
Da te pitam, sto pise u ugovoru o otplati uredjaja, jel stoji 100kn/mj ili 50kn/mj?
Dobio i ja danas sms... sad treba vidjet sto je tocno sklopljeno ;-) i raskinut pretplatu i uzet novu ;')
tako je miha, još mi nisu došli ugovori,ali kaze agentica s kojom sam dogovarao da ce pisat 100kn, a popust na tarifu 125kn, tako da ne mozes ranije raskidat ugovore s malo penala
evo sms od vipa:
Postovani, zbog novih drzavnih nameta na mobilne komunikacije od 11.7.2014. Vip mobilnim pretplatnicima uvodi se Mjesecna naknada za koristenje mreze u iznosu 8 kn (+PDV), te uskladjivanje zona i cijena u medjunarodnom prometu. Sukladno cl.42a, st. 8 i 10. Zakona o el.komunikacijama korisnici imaju pravo raskida ugovora od 11.6-10.7. Vise informacija od 11.6.2014 na www.vipnet.hr/obavijesti
Danas raskinuo i drugu xl obitelj i napravio odmah "novi ugovor". Te brojeve sve koristim.
Nisam dobio nista extra, 270kn su mi nudili samo tarifu ili 320kn sa opcijom uredaj i svim nametima.
Uzeo sam s uredajem, jedino sto trenutno nema niti s4 niti z1 compact (oba su po 18kn) pa ce me kontaktirati kroz koji dan kad nesto stigne. I 2 nokie 225 po 18kn za clanove dobivam.
Poslao faksom Pisani zahtjev za raskidom ugovora, jučer ujutro. Danas oko 10 mi je stigao SMS da je ugovor zaprimljen i da je u razmatranju. Maloprije mi je mobitel ostao bez signala... znači isključili su ga.
Sada mi ostaje samo otplatiti uređaj (13 mjeseci po 140kn), odjednom, što me lagano plaši, ali, gotovo. Napokon!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Vwgolf, ja sam dobio Xperiu E za 18kn, ne razumijem zasto te Nokie?
2 nokie za 2 clana obitelji.
Pa i govorio sam za clanove
Ipak su se odlučili i u vipu za raskid. Nisu mogli odlučit šta će ... pa su kao svi ostali ...
Mene sad samo zanima, Opcije 1 - 5, su i one pravo na raskid bez penalizacije ili se njih mora otplatiti do kraja?! To je sad igra rijeci i mislim da nije nikakav dodatni ugovor potpisan o kuobji na ratama pa oocija bila il ne bila spada pod pretplatu... pretpostavljam da bi se i to trebalo raskinut bez penalizacije. Ima netko iskustva? Il nam ne gine kontaktiranje HAKOMa
Vip pretplata ukinuta, izvršen prelazak na bonove (zadržan isti broj) u roku 30 minuta
Bookmarks