Nije mi problem sto moram u bonbon nego sto si tako nemogu potrositi cca 10.000 bodova koje sam mislio na simpa racun prebaciti.
Nije mi problem sto moram u bonbon nego sto si tako nemogu potrositi cca 10.000 bodova koje sam mislio na simpa racun prebaciti.
aktiviraj novi simpa broj. prebaci na njega 300 kn (zamjenom bodova) i potroši ih u naredna 3 mjeseca ili tada nadoplati bonom pa nastavi trošiti. ja bih tvojih 10.000 bodova potrošio na roaming, usluge prema inoz., sms parking ili čuvao za status na njuškalu (kada bude promocija +50% kao što je bilo krajem siječnja).
Prebacio jedan broj (clana) u bonbon. U petak 6.6.je prvi moguci dan za prijenos. Kazu stalno im ljudi dolaze u bonbon jer t-mobile neda na simpu uz zadrzavanje broja.
Sad me zanima mogu li taj broj koji sam prenio u bonbon jos ovaj mjesec vratiti na simpu te na njega staviti kune iz bodova (300kn) ili nije moguce raditi dva prijelaza isti mjesec)
Mozes raditi prijelaze koliko hoces.
Samo, kako to ide s bodovima, jel ce ih cuvat ili ne.
Kazu da ne, ako se ugasi broj odose i pogodnosti vezane uz njega. Ali posto sam imo obiteljsku ovako ih mozda uspijem iskoristiti barem za nesto.
Korisnik sam Tele2 revolucije i danas su mi potvrdili da ne mogu ostati na toj tarifi ako raskinem ugovor
Forumaš godine :)
Bio bi lud da ostaneš. Tu istu tarifu imaš u t-mobile za 87,5 kn
Nevjerojatno je da samo vipnet nije omogucio besplatno raskidanje. Ogorcen sam. Pa ******. Cigani
Ma jasno. Sam sam potpisao sve to stoji nego samo kukam naglas.
Kakva je to pretplata za 87.5kn tht? Koja je pandaN revoluciji?
U postu #212 pitaš:
I u #215:
Pitanje: jel čitate prije nego pitate?
O tome se pisalo svega nekoliko postova prije vasih upita (#204 i #205), ali i prije 3 tjedna, vidi:
http://cafe.mobil.hr/threads/78209-P...=1#post1067307
Zadnji uredio ispravljach : 02-06-2014 u 21:33
Da li je Vipnet dao službenu obavijest o poskupljenju?
Sastanče u vipu i odlučuju...
Inače, ako u ovu pretplatu Plan za surfanje L(-50% + flat opcija) ubrojimo 8kn + PDV, cijena je 97,5kn/mj
I ja sam im poslao upit na Facebook-u.
Situacija je ovakva : bratova žena bi sutra raskinula ugovor sa Tele2 (stara revolucija) i uzela gore spomenutu tarifu, al promocija traje do 08.06. Postoji li mogućnost da odmah napravi prijenos u T-Com bez plaćanja penala (nema opcije uređaj) ili ipak mora prvo napraviti raskid u Tele2 (migracija postpaid-prepaid)? Jer u ovom drugom slučaju to će trajati 6-7 dana a onda je već kasno![]()
Ajme meni, pa to je vec ubrojeno.
165kn/2 = 82,5kn
+ 5kn r.f. + 10kn pristup mrezi
Sve skupa 97,50kn
jel ko uspio ishodit da mu prebace na bonove u simpi ili baš treba na bonbon preć da se zadrži broj?
pošto kod mene samo tcom ima ok signal,nije da imam baš izbor
T-com, iskon, optima = ht-ove fiksne mreže
T-mobile, bonbon, simpa, 24mobi, multiplus = ht-ove mobilne mreže/tarife
Bookmarks