Da,2god i mjesec dana..ma mob mi je super ali nezelim ga sad zbog te gluposti prodat ili mjenjat,samo neznam od cega je to,zbilja rijedak problem i to bas kad je istekla garancija
Uredaj je stari 2+ godine jel?
To ti valjda sve govori..
Da,2god i mjesec dana..ma mob mi je super ali nezelim ga sad zbog te gluposti prodat ili mjenjat,samo neznam od cega je to,zbilja rijedak problem i to bas kad je istekla garancija
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Neces valjda prodati mobitel jer na FlappyBird imas cudan prikaz malog dijela ekrana?
Ma ne,samo meni se uvijek neki cudni problemi pojavljuju.
Kad je osvijetljenje do kraja onda se to skoro i nevidi.
Ali mi sad bas nije jasan taj problem posto kao sto sam i rekao citao sam recenziju alcatel idola i pise da on ima slican problem.
Uglavnom,samo nek mob radi to mi je najbitnije
Jesi kad čuo za zapečen ekran?
Pogađa stare CRT ekrane i plasme, ali izgleda da neke novije tehnologije isto nisu pošteđene.
Razmisli malo - dok se slika na ostatku ekrana mijenja svako malo, notification bar je tamo 99% posto vremena i manje-više stalno izgleda isto...
Nisam cuo za to do sada evo dok nisam malo progooglao.
Na plasmama ljudi pisu da se to cak moze popraviti da se ukljuci opcija bijele pozadine da bude snijeg,ali postoji li mogucnost i na mobitelu da to nestane...ako vec sad pricamo o tome heh
Zahvali se samsungu jer mu status bar na stock romu nije crn nego nekakav siv i to se upece kroz koju godinu. Normalna boljka na ovom modelu, nista strasno osim estetike. Nadam se da nisi nikada gledao potpuno crn ekran na svom mobu na max osvjetljenju u potpuno mracnoj sobi. E to je malo ruznija slika za vidjeti![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Pitam samsung u Osijeku koliko bi bio popravak,kaze lik 1004.95kn haha a za mob sam dao toliko,jos i manje od popravka,a jesu ludi
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Uređaji:Nexus 6P 32GB Stock,Galaxy Nexus Lolipop ROM
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Malo sutra bi se ja zezao sa custom ROMovima zbog blijede crte u vrhu ekrana. Evo moj S2 je star isto nesto preko 2 god i jos mu je ekran savrsen, stock rom od prvog dana, nema nikakvih crta/mrlja. Baterija 1 dan traje kako god okrenes, al ga ne stedim po pitanju koristenja.
Koji kernel preporučate, jućer instalirao Kit Kat, sa ovog linka: http://www.svijet-androida.com/08/02...axy-s2-kitkat/ međutim telefon ima katastrofalno loš signal u kući, dok sa stock verzijom nije bilo problema.
Uff, probal slimkat rom
Njihovi kerneli budu obicno ok
Nema ti kernel veze sa signalom mreze. Osim ako ne mislis na wifi.
neznam jeli tema jos u opticaju,ali imam dobar deal dobit S2 u nekoj kombinaciji,pa me zanima dali vrijedi taj mob,tj.dali je dobar kao to ljudi pricaju,neima neki veliki uer mob-a,tu i tam malo net,drustvene mreze,najvise viber,whatsapp,instagram i sl,muzika,pomalo kamera,znaci nije da mi treba hrpa app.i sl...najbitnije mi je da nesteka i da je donekle brz a ovaj S2 cini se o.k..trenutno imam mob.sa dual core 1ghz i 512mb ram i zadovoljan sam ali malo brze nebi skodilo.
maky28...
Ako uzmes extended 2000mAh bateriju i stavis slimkat rom miran si
dali za S2 jelly b.moze ic na 4.2.2 bez da napravis root ili da ista diras po mob-u.sad imam 4.1.2.
p.s.kapica ako je tvoj zadnji post se odnosio na moj upit,zahvaljujem.
maky28...
Imam ga od 25.03.2013. i mogu bit totalno iskren da sam sa mobitelom vise nego zadovoljan.
Ali mi u zadnje vrime poceo malo usporavat prilikom paljenja i otvaranja pokojih app.
Najvise me iritira kad idem upalit kameru a ono moram sacekat i minut-dvi da dodje sebi i da se kamera aktivira.
Inace sa mob-om nikakvih problema.
Vrti ga originalni 4.1.2.
Slikano sa njim.
Bez puno namistanja.
Zoom max na 4x.
Inace sam sa kamerom prezadovoljan.
Cak i u nocnom rezimu kad se aktivira bljeskalica.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
...hvala.ja sam inace imao i jacih samsunga kao note 1.i 2.koji mi je bio predobar.a ovaj sam uvijek cuo da je o.k mob.imam ga evo drugi dan,super je,nesteka,dosta brz,kamera je super.najveci nedostatak mi je neam lampicu za obavijesti,ali sta je tu je..posto nevolim nista po mob-u dirati jer nisam neki znalac ako nemoze se na 4.2.2 update bez da se root napravi neka stoji ovako zadovoljan sam.
maky28...
...ima li netko da moze napraviti root i sta vec treba da se moze staviti update dalje...i da nije sad to preskupo da se napravi(znam da neki traze ono lijepe pare da to naprave)
maky28...
rootaš i staviš cutom fw. Nije toliko teško.
Bookmarks