Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 19 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 76 do 100 od 470
    Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2014
    Mobitel
    Iphone 6s
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    6.506
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.506, Nivo: 19
    Bodovi: 6.506, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    A kakva je šansa da postojeće ugovore ne diraju i da se to odnosi samo na novo sklopljene ugovore?
    pa zašto ne.. sjećam se stavio si objavu na forum da je b-net povećao cijene... i to se odnosi na nove korisnike..evo internet i telefon im košta 189kn gledam na stranici njihovoj upravo, a meni koji imam od prije 162kn je i dalje.... pa vrlo vjerojatno da će tako i ovi napravit, jer nisu ludi da sami sebi slože situaciju da netko tko bi im još dao 2k kn da samo tako raskine i nikom ništa... ostavit će oni cijenu ovakvau kakva je sad za one koji su pod ugovorom, a nove korisnike i korisnike na bonove će kačit ovo... to su moje pretpostavke, a šta će se stvarno desit vidjet ćemo...

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mario92 Pregledaj post
    Kaj velite na ovo?
    Mislim, nisam pametan pa me zanima mišljenje ostatka ovdje.
    1. Kao da je napisan od osobe koja se nakupila dionica telekoma pa sada izvrće priču u njihovu korist ili pravnik nekog telekoma koji u slobodno vrijeme štiti interese kompanije u kojoj radi pišući blog
    2. Osoba koja je to napisala ne zna da je većina korisnika kupila mobitel vežući se na opcije (ili otplata uredaja na rate) a takvi će manjim djelom profitirati od ovog poskupljenja jer trošak opcije neće moći poništiti, a tarifu će moći pojeftiniti (imigracijom na tarifu niže vrijednosti) uz istovremeno poskupljenje tarifa
    Zadnji uredio ispravljach : 28-05-2014 u 08:26

Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.127, Nivo: 20
    Bodovi: 7.127, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dijelim tvoje mišljenje bezicni. Ako i malo imaju mozga, onda je to najbezbolnija varijanta ili rješenje za telekom operatere.
    Ali ako budu toliko naivni i stvarno povise postoječim korisnicima naknadu, onda će sigurno biti na gubitku. Sada treba biti hrabar i riskirati.
    Ako se i ne uspije raskinuti ugovorna obveza, još uvijek postoji šema ubacivanja broja u obiteljsku tarifu kako je lijepo to opisao Chuk_pravednik. Živi bili pa vidjeli, sada samo možemo nagađati.
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

4. 'Hvala' kaže:

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2008
    Operater
    Vip i Telenor
    Bodovi
    17.875
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.875, Nivo: 32
    Bodovi: 17.875, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Budimo realni, pa nisu ludi da operateri sami sebi skaču u usta, gube korisnike i dijele mobitele... Za prepaid korisnike ce ici odmah poskupljene, jer tu nema alternative,a postpaid vjerovatno samo za nove korisnike.

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nekako ne vjerujem- pošto sumnjam da će navući dovoljno novih pretplatnika da bi s njima bili na istom kao da svim postojećim pretplatnicima povećaju cijene za par kuna.
    Pogotovo ako će morati povećati cijene- onda neće imati mjesta za popuste kojim bi nekoga privukli.

A isto tako većina ljudi neće raskidati ugovor.
    Tj. raskinut će ga neki manji postotak koji nije zadovoljan trenutnom tarifom, a našao je povoljniju ili ljudi koji će sad kupiti mobitel i probati ovo iskoristiti

Mario- i meni je to bilo čudno.
    Ova prva točka i HAKOM-ovo "objašnjenje".
    Ali isto se baš ne razumijem previše u to pa nemam pojma...
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2013
    Bodovi
    1.061
    Nivo
    7
    Bodovi: 1.061, Nivo: 7
    Bodovi: 1.061, Nivo: 7
    Ukupna aktivnost: 20,0%
    Ukupna aktivnost: 20,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komentator je promašio "celi fudbal".

Nevjerojatno je kako on ne razumije funkcioniranje telekomunikacijskoga tržišta.

Kapitalac: "Država daje mogućnost pretplatnicima da bez naknade (penala) raskinu ugovor odnosno da se izvuku iz ugovorne obveze iako ta obveza proizlazi iz kupnje mobitela po povlaštenoj cijeni, a ne iz cijene telekom usluga na koje je utjecala ova nova naknada."

Čovječe, ugovorna obveza proizlazi također i iz povlaštene cijene telekomunikacijskih usluga. Primjerice, dobivaš tisuće minuta za bagatelu. Za nekoliko stotina kuna, a to je gotovo džabe. Usto ti tvrtka daruje mobitel koji je u slobodnoj prodaji umjetno napumpane cijene. Ako kupac zaključi obvezno trajanje ugovora (12 ili 24 mjeseca), cijena mobitela pada. Dakle, mobitel i telekomunikacijske tarife dobivaš po povlaštenoj cijeni jer je glavna operatorova zarada u interkonekciji i drugim uslugama koje će (zakon velikih brojeva) u 24 mjeseca klijent sigurno potrošiti (zvanje inozemstva, plaćanje parkinga, razgovori u roamingu).

Čim operator promijeni cijenu razgovora ili neku drugu naknadu, a nije posljedica povišenja PDV-a ili veleprodajnih cijena, kupac ga može kazniti raskidom ugovora bez plaćanja penala. Dakle, Hakom je bio u pravu!

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da je ona jedina službena najava HT-a na njihovim stranicama namjerno napisana onako nedetaljno i tu je možda zgodno podsjetiti da pri uvođenju novih naknada vrlo lako jednom rečenicom mogu zaobići bilo koje vremensko razdoblje za koje se ona neće primjenjivati. Pa recimo ostaviti račune bez promjene za ugovore od 23.5. ili npr. sve one koje su na ugovorima za Plan tarife od ožujka prošle godine.
    Ustvari, da sam dioničar HTa bio bi poprilično ljut da nešto ovako ne naprave jer s obzirom na novonastalu medijsku pokrivenst situacije mislim da će raskida biti više od očekivanog... a tu su još neke spomenute nedoumice tipa zašto bi se objavljivao cjenik koji kreće od 1.7. već 1.6. dakle mjesec dana unaprijed, praktiči izbijaju sebi novce iz džepa za taj 1 mjesec od potencijalnih raskida.

A onda opet, sumnjam da su nešto puno analizirali, a i u srpnju treba ić na godišnji pa tko će svu tu papirologiju ostavit za tad

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2011
    Operater
    tmobile
    Bodovi
    1.928
    Nivo
    10
    Bodovi: 1.928, Nivo: 10
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prepucavanje na relaciji država operatori je doseglo vrhunac. bahatost operatora je naletila na zid. da su se postavili dio ćemo mi, dio ćemo možda prenijeti na krajnje korisnike jer je povećanje veliko. skroz drugačija priča bi bila. ovako imam osjecaj da je država odlučila baš šamarčinu im pljusnuti. najprije jer nisu ispoštovali interne dogovore o visini investicija u proteklom razdoblju. jer nikad nikad mediji nisu ovako popratili ni jednu odluku hakoma. nikad. bilo bi puno bolje za nas da je to bilo kao i inače u tišini odrađeno. jer ovako imam osjećaj da ce operatori makar pokušati boriti se protiv ovog.
    čisto sumnjam da će telekom koji je objavio koliko će povećanje biti odustajati od tog.
    meni tvrde iz službe (napismeno naravno imam) da kreće povećanje od 01.07. 10kn po preplatničkom broju. sad to možda ne zvuči strašno ali na nas 5 u obitelji što koristimo preplate to je 1200kn u 2 godine više...sad ja pitam jel to ok?
    a npr. ht-u povećanje te naknade iznosi oko 10 posto netto dobiti prošlogodišnje. nije nikako fer onda sve prebaciti na leđa krajnjih korisnika.
    mislim da neće ograničavati nikakvim datumima jer se tu opet dio preplatnika diskriminira. i to bi jos veći revolt izazvalo.
    sve to što im netko eventualno raskine uo bez naknade će oni pokriti što od novih što od postojećih korisnika jer tvrdim da će maximalno 5 posto ljudi odlučiti na raskid bez penala jer neznaju/ne da im se/dvoumit ce se pa odustati.
    a zato su i uveli nedavno kupovinu na rate, preplatiš uređaj svakako i osigurani su u ovakvim situacijama.
    01.06. je blizu pa ćemo sve vidjeti. uvjeren sam da će za onog tko misli ovo biti win win situacija, a ako ne bude win win bit će win svakako.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    netočno:
    = Citat = Izvorno postao Chuk_pravednik Pregledaj post
    nikad mediji nisu ovako popratili ni jednu odluku hakoma. nikad
    točno:
    jesu. kada je tomato htio ograničiti na 200 kuna bonus račun te poništiti sve bonus kune iznad 200 kn. bilo je to krajem 2011. godine

---------- Post added at 12:23 ---------- Previous post was at 12:14 ----------

= Citat = Izvorno postao Mario92 Pregledaj post
    Kaj velite na ovo?
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    1. Kao da je napisan od osobe koja se nakupila dionica telekoma pa sada izvrće priču u njihovu korist ili pravnik nekog telekoma koji u slobodno vrijeme štiti interese kompanije u kojoj radi pišući blog
    2. Osoba koja je to napisala ne zna da je većina korisnika kupila mobitel vežući se na opcije (ili otplata uredaja na rate) a takvi će manjim djelom profitirati od ovog poskupljenja jer trošak opcije neće moći poništiti, a tarifu će moći pojeftiniti (imigracijom na tarifu niže vrijednosti) uz istovremeno poskupljenje tarifa
    = Citat = Izvorno postao Slavonija Pregledaj post
    Komentator je promašio "celi fudbal". Nevjerojatno je kako on ne razumije funkcioniranje telekomunikacijskoga tržišta
    čitajući današnji jutarnji list našao sam potpuno isti tekst (str 7.) koji je potpisao krunoslav gašparić. google kaže da je krunoslav gašparić: bivši saborski zastupnik HDZ-a (2000. – 2005.), a kasnije uz Ivića Pašalića suosnivač Hrvatskog bloka, dobio je početkom 2014. posao u Zagrebačkom holdingu i preuzeo direktorsku fotelju Robnih terminala. Gašparić je ekonomist, a dosad je radio na rukovodećim mjestima u Željezničkoj tiskari i Pašalićevu Kapital konzaltingu koji je gradio vile u Istri te stambeno naselje u Odri.
    Zadnji uredio ispravljach : 28-05-2014 u 12:30

11. 'Hvala' kaže:

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    A u toj cijeloj prici je kako relevantan autor tog teksta i njegova biografija koju si opisao?

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2011
    Operater
    tmobile
    Bodovi
    1.928
    Nivo
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    točno ispravljach kažeš, to su bili popratili dosta. ali ovo je dosta kompleksnija situacija (i pravno i puno veći broj potencijalno zahvaćenih korisnika)
    po meni i baš mi se čini da su po nalogu sa vrha i hakom i mediji odradili posao. u biti jedva čekam priopćenja od operatera.
    p.s. ja napravio jučer napravio još jedno produženje i jedan novi ugovor. pa drzim fige

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    A u toj cijeloj prici je kako relevantan autor tog teksta i njegova biografija koju si opisao?
    u cijeloj toj priči krunoslav gašparić je stao na suprotnu stranu od nas korisnika.
    za to dobio prostor u jutarnjem (potpisao svojim imenom i prezimenom) i na svom blogu (potpisao kao Kapitalac).
    dobro je znati tko to...
    po nalogu sa vrha mediji odradili posao

15. 'Hvala' kaže:

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    p.s. ja napravio jučer napravio još jedno produženje i jedan novi ugovor. pa drzim fige
    Jesi uzeo i uređaje iz njih?

u cijeloj toj priči krunoslav gašparić je stao na suprotnu stranu od nas korisnika.
    za to dobio prostor u jutarnjem (potpisao svojim imenom i prezimenom) i na svom blogu (potpisao kao Kapitalac).
    dobro je znati tko to...
    A to. Tek nakon edita sam skužio što točno misliš. Mislio sam prvo da je rečeno ono iz tvojeg posta koji si citirao.

17. 'Hvala' kaže:

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2011
    Operater
    tmobile
    Bodovi
    1.928
    Nivo
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa normalno da sam uzeo uređaje.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Nokia Lumia 1020
    Bodovi
    7.997
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.997, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako si išao na xxl tarife (pzz ili pzo), da li su te tražili polog?

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nisu (mene)

21. 'Hvala' kažu:

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2011
    Operater
    tmobile
    Bodovi
    1.928
    Nivo
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao admiral Pregledaj post
    Ako si išao na xxl tarife (pzz ili pzo), da li su te tražili polog?
    mene nikad ni za jednu tarifu nisu trazili polog. 10 godina sam na preplati i redovan platiša. daju mi sve što poželim.

23. 'Hvala' kaže:

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Nokia Lumia 1020
    Bodovi
    7.997
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pretpostavljam da će mene kao novog korisnika tražiti. Pitao sam na 2 kanala (szk nekoliko puta, fb) i dobio poprilično neujednačene odgovore…od 6 mjeseci, do 3 mjeseca. Pretpostavljam da je to individualno, ali s obzirom na oprez koji je sigurno povećan ovih dana, ne sumnjam da će tražiti (barem NOVE korisnike).

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali to donosi pogodnost samo za one koji placaju tarifu, ali ne i uredjaj na rate pored tarife (od ožujka 2013. do ožujka 2014. su to u vipnetu zvali opcije iako je jasno da je riječ o otplati uredjaja)
    Npr. od 1.12.2011. svi koji su napravili otpo u tele2 imaju dvije stavke: otplata uredjaja i tarifa.
    To ima i vecina onih koji su napravili otpo od listopada 2013. u HT-u.

Teoretski: Pretplatnici bi trebali nadalje otplacivati mobitele, samo sto će imati mogućnost raskida ugovora, a to znaci prelazak na najjeftiniji tarife.
    Čekamo da se VIP oglasi o izmjenama cijena.
    Za nove tarife je jasno naznačena kupovina na rate, dok za step-tango-swing i pripadajuće opcije ipak baš i nije toliko jednostavna priča, jer opcije nisu samo otplata uređaja na rate već i značajna nadopuna pogodnostima povrh osnove step-tango-swing.
    Dodatno se komplicira stvar što na ugovoru za te tarife ugovorna obveza stoji uz opciju 1-5 a ne tarifu (step-tango-swing).
    Što ako dignu cijenu tarife uz koju ne stoji ugovorna obveza, a istu moram koristiti uz opciju na koju imam ugovor? Kako se tu može iskoristiti pravo raskida ugovora (ako ga bude)?

Uvjeti korištenja promotivnih pretplatničkih tarifa Step, Tango i Swing za privatne pretplatnike stavak 19.

razmišljanje1: Mogu li operator i korisnik stvarno potpisati OTPO na ime opcije a ne tarife, kakav je zakonski okvir za to?
    PRAVILNIK O NAČINU I UVJETIMA OBAVLJANJA DJELATNOSTI ELEKTRONIČKIH KOMUNIKACIJSKIH MREŽA I USLUGA
    Zadnji uredio Harasho! : 28-05-2014 u 23:00

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Bodovi: 73.835, Nivo: 66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Po mom sudu, a nisam pravnik, svaka izmjena nekoga ugovora povlači za sobom i određene promjene. Znači, bez obzira na tarife ili opcije, nešto se promijenilo s onoga papira kojega sam potpisao kada sam radio Ugovor s mrežom.
    Sada, ako ćemo iskreno, ovaj narod se uvijek dao musti ko krave pa me ne bi čudilo da nađu rupu u zakonu u kojoj nas prisile na korištenje skupe tarife, bez ikakvog penala!!!
    Ja imam dvije pretplate kod raznih operatera i jedva čekai ih se riješiti!
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Samsung Galaxy S +
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    4.678
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.678, Nivo: 16
    Bodovi: 4.678, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znači računica bi bila ovakva (ispravite me ako griješim):
    Sutra uzmem mobitel koji košta 700kn u tarifi PZS L (165kn) 5kn radijska = 870kn ako raskinem ugovor idući mjesec?
    :)

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    SE K550i, Nokia 3310
    Operater
    091, 095
    Godina
    44
    Bodovi
    73.835
    Nivo
    66
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U tome jest problem.
    1. Većina ove teme je posvećena HT-u, a ja nemam pretplatu kod njih ,
    2. Tko bi normalan dopustio da ga "opljačkaš" i to najavljivao na sva zvona? Biste vi? Kao, uzmite mobitel koji košta 5 somova za 200kn, a nakon toga ste slobodni i ne dugujete ništa! NAVALITE!!! Ima smisla?
    Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
    U Mobisu!

Svježe registriran
    Datum registracije
    May 2014
    Bodovi
    5
    Nivo
    1
    Bodovi: 5, Nivo: 1
    Bodovi: 5, Nivo: 1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onda je Gašparić najmlađi saborski zastupnik u povijesti. Jer do 95/96-te je išao u osnovnu školu, srednja do 99-te, poslje fax.
    No tema je T mobile... jučer su zabranili prodaju mobitela preko agenata provjerio. Čekaju novi cijenik.
    Zadnji uredio Valsimot : 29-05-2014 u 07:56

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zabranili samo za ugovore po novim brojevima, uz kupnju mobitela, po višim tarifama. U ponedjeljak, 2. lipnja zabrana se ukida. Zabrana ne vrijedi uz produljenje ugovora koji su istekli.

Off topic:
    = Citat = Izvorno postao Valsimot Pregledaj post
    do 95/96-te je išao u osnovnu školu, srednja do 99-te, poslje fax
    To je neki drugi. Ja pišem o...
    http://www.sabor.hr/Default.aspx?sec=2068
    Zadnji uredio ispravljach : 29-05-2014 u 09:18

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Nokia Lumia 1020
    Bodovi
    7.997
    Nivo
    21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=ispravljach;1068419]Zabranili samo za ugovore po novim brojevima, uz kupnju mobitela, po višim tarifama.

Pitanjce - ako znaš. Vrijedi li ovo i za t centre? I koje su po njima više tarife? XXL ili su zabranili i na XL?

+ Odgovori na temu
Stranica 4 od 19 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Mobilni operateri u Italiji
    By macgyver in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 14-01-2013, 01:07
  2. Odgovora: 0
    Posljednji post: 21-02-2008, 11:18
  3. Odgovora: 0
    Posljednji post: 21-02-2008, 11:14
  4. Talijanski operateri (cijene poziva u HR)
    By hp compaq in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 12-01-2008, 02:04
  5. Preimenovanje podforuma "Mobilni Operateri" u "Operateri" ili nešto sl. ?
    By //Wild-Boy\\ in forum Pravila / Obavijesti / Prijedlozi
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 01-04-2005, 12:29

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove