Kad je ispravljach krivo kupio tarifu/mob
A koja je shema kad uzimaš XXL da traže polog od 6 mj. unaprijed za tu tarifu?
Kad je ispravljach krivo kupio tarifu/mob
A koja je shema kad uzimaš XXL da traže polog od 6 mj. unaprijed za tu tarifu?
:)
Sve u svemu, nije neka zarada ni isplativo baš.
Kada platiš jednokratno uređaj nema zarade neke a ni razlike u cijeni da kupiš isti preko oglasnika.
Neznam... čitam sve ovo i najradije ne bih sa ničim riskirao. Na bonovima sam simpa i dalje. Uplatio zadnji bon u drugi mjesec a tek u osmi ću opet i uredno tarifu imam svaki mjesec. Ovo sve nešto potpisivat a da ništa 100% nije i s njima se natezat...nisam ja za to. Možda neko i uspije izvući dobar mob ali sve ispod ovih najboljih kao xperia Z2 itd nema smisla. Želim Vam sreću da prođe ok![]()
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Ispalivo je itekako. Ja sam uzeo pzz xxl retention. 300kn tatifa mjesecno. 498 kn iphone 5s. Sklopljeno prije koji dan. Racun za 1.mjesec 50ak kn + 11mjeseci po 305= 3400kn plus telefon 500 = 3900kn. A najjefitniji je na njuskalu oko 3600. Dakle na 12 rata telefon po super cijeni. Ako prodje ovo za raskid super (iako sumnjam) a ako ne nakon 12. Racuna ulazi novi clan u obitelj i sve 5.
Mislim da ce se pozvati na zakon o elek. kom. Članak 42. Stavak 7. da je to posljedica veleprodajnih uvjeta na koje operater javnih komunikacijskih usluga nema utjecaja. Ili ce to biti posljedica regulatornih obveza i nista od tog.
U biti isplati se. Sad je samo pitanje hoce li se isplatiti brutalno dobro ili dobro. Probali pa cmo vidjeti.![]()
na crno bi dao 500 eura za telefon. ovako za 500 + nesto sitno eura imam telefon i najjacu tarifu cijelu godinu. i nakon tog ulazim ko clan u postojecu obitelj. po meni savršeno.
hakom veli da ako ce poskupiti da cemo raskidati bez penala. sluzbeno su priopcenje dali. to je super podloga premda mislim da nece operateri tako lako pristati na to, te da bi moglo biti klanja jer nisu mali novci u igri . pljuska im je ovo dobra iz vlade. ocete na korisnike prebaciti e necete razbojnici !
http://www.hakom.hr/UserDocsImages/2...0operatora.pdf
eto ako sve bude po planu plaćeno ljetovanje ove godine i bar jos djevojci novi telefon hahaha
da,samo da na kraju ne odustanu od naplate korisnicima tih 10kn a tebi onda ostane tarifa cca400kn/24mj ..i mozda par tarifa ...
Ajd, i nije tak loše.
Nekog sam mišljenja da neće tako lako pristati na to. To su veliki gubici onda.
Tipa, sada uzmem par komada M8, svaki po 1400kn+neš sitno za pretplatu ovaj mjesec, i samo raskinem. Sumnjivo malo mi je to.
E to je jedini X u ovoj jednadžbi.
steta trositi vrijeme i pokusati objasniti.... jao. tko ima u glavi kuzi sve. malo koristite glavu. nije to ukras samo. ja svoju matematiku imam.
---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:23 ----------
evo malo cu vam dati na razmisljanje.. koliki je rok za raskid bez ikakvih penala i povrat naravno uredjaja ako kupite van prostorija tvrtke?
pametnom dosta.
p.s. tako su neki vikali prije par godina kad se obracunska jedinica mjenjala da se nece moci raskinuti. a ja raskinio.
…i mene zanima ovo.
Na chatu na stranici tht-a dobio sam ovaj odgovor:
Za XXL tarifu trebate prije uplatiti tri pune cijene tarife te se uplaćeni iznos vraća na Vaš račun nakon 6 mjeseci.
Kako bi to funkcioniralo u praksi?
- dobar dan, uzeo bih mobitel xy s tarifom pzz xxl.
- nema problema, polog je 1275 kuna (3 x puna cijena tarife, dakle bez promo popusta, 425 kn)
- ….
U slučaju idealnog scenarija o kojem se ovdje piše - kako bi oni, i još bitnije, DA LI bi oni refundirali taj polog?
Danas citam clanak . . .
http://www.jutarnji.hr/hakom--poveca...arac-/1194489/
Taman imam 2 obiteljske xl tarife sa svim uredajima placenim jednokratko. Sad ugovore raskinem, brojeve na bonove (ili ostaju na postojecoj tarifi samo bez ugovora?) Pa osnujem ponovno 2 nove xl obitelji, uzmem 2 bolja i 4 "losija" moba za clanove i ficukam.
Cini mi se dobra opcija. Nemam hrabrosti kupovati jos koji novi mob pa riskirati zbog previse problema pri aktiviranjima/deaktiviranjima tarifa u t-mobile, ali ako ugasim i postojece preodlicno!
Evo i HAKOM se javio http://m.glasistre.hr/detail.php?vij...egory=hrvatska
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Netočno:
Ovo je točno:
Chuk_pravednik = Moj brat blizanac ;-)
Ako imaš tango/step/swing ... U pravu si, to sam napisao u postu #7
#60 = #72 = Prije pisanja postova pročitati napisano. Nema smisla ponavljati u #72, ono sto je napisano u #60
Zadnji uredio ispravljach : 27-05-2014 u 19:52
A kakva je šansa da postojeće ugovore ne diraju i da se to odnosi samo na novo sklopljene ugovore?
Kaj velite na ovo?
Mislim, nisam pametan pa me zanima mišljenje ostatka ovdje.
Bookmarks