Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 8 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 101 do 125 od 193
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Bodovi
    7.695
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.695, Nivo: 20
    Bodovi: 7.695, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    U razdoblju od 8. svibnja 2014. godine do 8. lipnja 2014. godine HT uvodi za nove i postojeće privatne korisnike novu ponudu u pokretnoj javnoj komunikacijskoj mreži HT-a, na Plan za surfanje L tarifi kako slijedi: novi i postojeći privatni korisnici koji u gore navedenom razdoblju potpišu ugovor uz obvezno trajanje pretplatničkog odnosa na 24 mjeseca na Plan za surfanje L tarifi, ostvaruju 24 mjeseci 50% popusta na mjesečnu naknadu tarife te 100% popusta na iznos naknade opcije Flat. Popust na tarifu iznosi 82,50 kn s PDV-om (66,00 kn bez PDV-a); a popust na opciju Flat iznosi 40,00 kn s PDV-om (32,00 kn bez PDV-a).

Zaključak
    87,5 kn/mj za neograničene razgovore i SMS te 1gb!
    Nema uspostave poziva
    Ovo je odlična ponuda. Dakako, tko manje troši na razgovore i SMS bolje će proći sa zicerom ili non stop/+ ili prejakom a tko vise surfa ima vise gb u bonbonu ili tele2 za manje novca.
    Jel to retention ili redovna ponuda ?

Pravi forumaš Postignuća:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.127, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Po meni bi to trebala biti redovna ponuda.
    Vidi njihov cjenik na strani 81.
    Ali kako poznajem ne upucenost djelatnika u centrima, onda ce to biti retention ponuda za njih.
    Zatraziti kod za trajno iskljucenje, kako je vec ispravljach pisao, i kod sluzbe za savjetovanje zatraziti tu ponudu.
    Zadnji uredio Darda : 12-05-2014 u 10:51
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.126, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ja sam uspio izvojevati da mi ponude ovu promociju, uz prijenos broja iz druge mreže, ali postoji "caka" da se u tom slučaju ne može uzeti mobitel, inače ta cijena ne vrijedi.

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ionako u tarifama cijenovnog razreda 87,5 kn operateri nude mobitele po cijenama većim nego na njuskalu

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    Nokia 700
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    5.185
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.185, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam im poslao mail s upitom o spomenutoj ponudi, kontaktirali me i rekli da su mi je odobrili i da će me kontaktirati 1.6. za aktivaciju. Ugl. nema potrebe za zahtjevima za raskidom i slicno. Imao sam ugovor na total s+ za mlade koji je istekao.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Samsung s5230, Xperia X8
    Operater
    Tele2, BonBon
    Godina
    35
    Bodovi
    8.551
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.551, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 19,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A koja je fora ako se prekine ugovor prije isteka 24 mjeseca? Pošto nema mobitela, postoji naknada zbog ovog popusta ili se ne placa nista?

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ijelec4 Pregledaj post
    A koja je fora ako se prekine ugovor prije isteka 24 mjeseca? Pošto nema mobitela, postoji naknada zbog ovog popusta ili se ne placa nista?
    Javi im se na facebook ili mail s upitom, navedi spomenutu ponudu i daj im svoje kontakt podatke. Onda će ti agent sve reći, ako nemaš puno preostalih mjeseci OTPO onda ćeš platiti nešto penala, i potpisati novi ugovor.

Kako god se okrene, mislim da je ponuda od 87,5kn (+ 5kn r.f.) za neograničene pozive i porukue, 1GB interneta po max brzini odlična ponuda. Jedino može biti neisplativa onima kojima ne trebaju velike količine poziva/poruka.
    Zadnji uredio miha013 : 22-05-2014 u 20:12

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Samsung s5230, Xperia X8
    Operater
    Tele2, BonBon
    Godina
    35
    Bodovi
    8.551
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisi shvatio, više nisam pod ugovorom i mogu potpisati novi, ali pitam što će biti ako uzmem tu tarifu i onda za godinu dana npr. želim prekinuti ugovor. Ne znam kakvo je sad stanje ako se uzme tarifa bez mobitela, ali s nekom pogodnosti poput ove. Ali svakako ću ih pitati, samo što me živciraju kad svatko od njih govori drugačije za većinu pitanja pa sam mislio da ovdje netko zna

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Netočno:
    = Citat = Izvorno postao miha013 Pregledaj post
    87,5kn (+ 5kn r.f.)
    Točno:
    82,5+5

Sto se tiče penala, ovo je istina: za svaki broj izračunaju drugačije penale, iako su ugovori potpisani u isto vrijeme i pod istim uvjetima.
    Npr.
    U lipnju 2012. bila promocija -50% za prijenos broja. Tada kupio najjeftiniji mob kako bi ostvario tu promociju. Uzeo nokiju c1-01 za 48 kn, koji se, inače, kao simpa paket prodavao za 298 kn.
    Nakon 8 pl. računa trajnim nalogom podnio zahtjev za gašenje tih brojeva koji su donijeli popust na tarifu. Po izračunu ostvarene pogodnosti na tarifu ispao neki nevjerojatno visok iznos, a po ostvarenom popustu na c1-01 izračunali: 248, 348 i 548 kn. Dakle, za svaki broj drugačiji iznos penala.
    Ponavljam: nekoliko istih mobitela, istih tarifa, isti mjesec, a penali posve različiti.
    Onda pisao žalbe i tek pred hakomom ht priznao grešku i naplatio mi samo 248 kn penala po broju, odnosno vratio mi vise naplacenog.

E sad zamislite da ste tog mjeseca ugovorili samo jednu tarifu pod tim istim uvjetima i dobijete račun za penale od 548 kn. Kako biste znali da vam je ht ispravno obračunao kad je čitavo vrijeme u svojim odgovorima tvrdio da je vrijednost c1-01 veća od 600 kn. Zajebali su se što su mi naplatili tri različita iznosa penala - a to Hakomu nisu znali objasniti - pa su izgubili spor.

Imao i slučaja (nekoliko) kada je bio popust na samsung od par stotina kuna, a oni mi naplatili par tisuća kuna penala na tarifu koliko sam ostvario pogodnost umanjenja tarife. Pa onda ponovno dokazivati da su mi krivo izračunali. Imao i slučaj s Note2. Isti mjesec, iste tarife, iste pogodnosti - posve različiti penali. A tek s3! Jednom mi naplatili 111kn, drugi put 298 kn, a treći 660 kn penala. Dakako, u ovom slučaju nisam se žalio jer su mi svaki s3 prodali za 8 kn.

Uglavnom, ht se naplati, a dok vrati novac korisniku po odluci HAKOMA - prodje i godina dana.
    Zadnji uredio ispravljach : 23-05-2014 u 07:49

10. 'Hvala' kaže:

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    2.261
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.261, Nivo: 11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    U razdoblju od 8. svibnja 2014. godine do 8. lipnja 2014. godine HT uvodi za nove i postojeće privatne korisnike novu ponudu u pokretnoj javnoj komunikacijskoj mreži HT-a, na Plan za surfanje L tarifi kako slijedi: novi i postojeći privatni korisnici koji u gore navedenom razdoblju potpišu ugovor uz obvezno trajanje pretplatničkog odnosa na 24 mjeseca na Plan za surfanje L tarifi, ostvaruju 24 mjeseci 50% popusta na mjesečnu naknadu tarife te 100% popusta na iznos naknade opcije Flat. Popust na tarifu iznosi 82,50 kn s PDV-om (66,00 kn bez PDV-a); a popust na opciju Flat iznosi 40,00 kn s PDV-om (32,00 kn bez PDV-a).

Zaključak
    87,5 kn/mj za neograničene razgovore i SMS te 1gb!
    Nema uspostave poziva
    Ovo je odlična ponuda. Dakako, tko manje troši na razgovore i SMS bolje će proći sa zicerom ili non stop/+ ili prejakom a tko vise surfa ima vise gb u bonbonu ili tele2 za manje novca.
    Kolega mi je rijesio ovu tarifu. Smatram da niti jedan operater ne nudi ovakvo nesto za ove novce, barem ne na pretplati. Istina, nema uredjaja ali i dalje je isplativo.
    Uglavnom, koliko sam skuzio kolegu, navedena promocija se ne moze izkoristiti u t centru vec to njihov odjel rijesava.
    Ako nekoga zanima tarifa neka me PM-a pa se sve dogovorimo.

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2009
    Mobitel
    Galaxy S3
    Operater
    VIPshit opet :)
    Bodovi
    11.654
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.654, Nivo: 25
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Molio bih za pomoc tko me moze uputiti na pravr ljude u T-Mobileu pa da aktiviram tu tarifu za sve svoje ;-) odlicna je...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    7.064
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Bodovi: 7.064, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni su rekli da promocija vrijedi samo ukoliko koristis i fiksne usluge na T-Comu...

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    2.261
    Nivo
    11
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pppprrrr Pregledaj post
    meni su rekli da promocija vrijedi samo ukoliko koristis i fiksne usluge na T-Comu...
    Vrijedi za sve korisnike. Jedino ne za one koji su uzeli plan za zabavu xl/xxl. Ako su uz navedene tarife uzeli i uredjaj na rate te zele ovu novu ponudu onda se primjenjuju penali u obliku svih mjesecnih rata do kraja ugovornog razdoblja.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2007
    Bodovi
    6.107
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.107, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam maloprije zvao szk i meni su rekli da mogu aktivirati tu opciju samo ako uzmem preko njih max3 paket onda mi kao daju to jeftinije.......Sad neznam tko je tu lud ni normalan......Jer imam sve od njih i posto vise nisam vezan ugovorom da ako slozim max3 paket dobijem tu mogucnost

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam to aktivirao na jednom broju koji je bio bez ugovora i dobio ponudu da mi aktiviraju ako prenesem broj.

Svi se prave da to ne postoji, ali moze se itekako aktivirati. Evo kako sam ja dobio ponudu za tu opciju. Poslao im sve sto je napisano u cjeniku i naveo da cu to uzeti ako mi mogu omoguciti, ostavio kontakt i rekao da se jave. Sutradan zove agentica i rekla je da mi tu ponudu moze aktivirati, ali ako potpisem OTPO na 24mj, bez kupovine uredjaja. Pristao sam i kroz nekoliko dana ocekujem papire na potpis.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2007
    Bodovi
    6.107
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A bome mene, neznam dali zavlače ili se igraju samnom.......Čekam već par dana i stalno govore na twitter-u da će me svati szk i da imaju puno posla i da idu nekim redom.....Sve gledam da odem do t-centra i da čujem šta će oni meni reći.....

Datum registracije
    May 2010
    Bodovi
    4.510
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.510, Nivo: 15
    Bodovi: 4.510, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otišao od svakog skoro, samo su Vip bonovi aktivni ..

3 months registered250 Experience Points

Datum registracije
    May 2014
    Bodovi
    463
    Nivo
    4
    Bodovi: 463, Nivo: 4
    Bodovi: 463, Nivo: 4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliki je retention popust za obitelj xl tarifu?

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    Nokia 700
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    5.185
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znamzašto svi govore da je tako komplicirano, ja sam doslovno poslao mail s upitom kako aktivirati spomenutu ponudu nakon što sam o njoj pročitao na forumu, i ubrzo su me kontaktirali da će mi aktivirati ponudu 1.6. Bez ikakvog uvjeravanja i natezanja, samo mi je stigao novi ugovor na kućnu adresu.

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2009
    Mobitel
    Galaxy S3
    Operater
    VIPshit opet :)
    Bodovi
    11.654
    Nivo
    25
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto meni upravo odgovorili na mail, pa ako kome treba nek se pozove na iduce:
    " Poštovani gospodine Jurčiću,

temeljem Vašeg upita u vezi ostvarivanja posebne ponude objavljene na službenim stranicama HT d.d., izvršena je detaljna provjera pokretne elektroničke telekomunikacijske mreže Hrvatskog Telekoma d.d.

Spomenutom provjerom utvrđeno je kako se na Službenom cjeniku za korisnike mobilnih usluga na 85. stranici opisana ponuda koju ste naveli u Vašem dopisu: „U razdoblju od 8. svibnja 2014. godine do 8. lipnja 2014. godine HT uvodi za nove i postojeće privatne korisnike novu ponudu u pokretnoj javnoj komunikacijskoj mreži HT-a, na Plan za surfanje L tarifi kako slijedi: novi i postojeći privatni korisnici koji u gore navedenom razdoblju potpišu ugovor uz obvezno trajanje pretplatničkog odnosa na 24 mjeseca na Plan za surfanje L tarifi, ostvaruju 24 mjeseci 50% popusta na mjesečnu naknadu tarife te 100% popusta na iznos naknade opcije Flat. Popust na tarifu iznosi 82,50 kn s PDV-om (66,00 kn bez PDV-a); a popust na opciju Flat iznosi 40,00 kn s PDV-om (32,00 kn bez PDV-a). Ponudu je moguće ostvariti bez kupnje uređaja po subvencioniranoj cijeni.“

Slijedom navedenoga, u mogućnosti ste podnijeti zahtjev za zasnivanje pretplatničkog odnosa po prethodno navedenim uvjetima do dana 8. lipnja 2014. godine. Napominjemo još jednom, prethodno navedena ponuda je dostupna isključivo za korisnike koji ne ostvaruju pogodnost kupovne uređaja po povoljnijoj cijeni.

Željeli bismo izraziti žaljenje zbog Vašeg nezadovoljstva. Hrvatski Telekom, kao izbor mobilnog operatora, u svakom slučaju ostaje na našim korisnicima, dok je naša zadaća opravdati ukazano povjerenje i pružiti što je moguće bolju i kvalitetniju uslugu, kroz kreativna rješenja i moderne mogućnosti mobilnog komuniciranja, istovremeno nudeći dodatne pogodnosti i sadržaje.

U nadi da smo Vam pojasnili nastalu situaciju, srdačno Vas pozdravljamo.

S poštovanjem

Voditelj u Odjelu za pozadinsku podršku

Damir Juhas

Hrvatski Telekom d.d.

Odjel za pozadinsku podršku

Adresa:                    p.p. 21, 10 020 Zagreb

E-mail adresa:         prigovori@t.ht.hr

Facebook:               http://www.facebook.com/HrvatskiTelekom"

Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neograničeni razgovori i poruke za 135 kn/mj.

Kupite novi mobitel u tarifi Plan za surfanje L do 30.6.2014. i dobivate opciju FLAT bez naknade tijekom cijelog trajanja pretplate.
    Uključeni su neograničeni razgovori* bez naplate uspostave poziva i SMS poruke prema svim mrežama.
    U tarifi dobivate još i neograničeni mobilni internet, od toga 1 GB po maksimalnoj brzini do 7,2 Mbit/s.

Ponuda vrijedi uz odabir mobitela s otplatom na rate putem mjesečnog računa, za sve nove pretplatnike i korisnike koji produljuju svoj ugovor.
    *1000 minuta prema Tomato, 4000 prema ostalim mrežama, pozivi unutar mobilne mreže HT-a su besplatni.

Uz to LG G2 LTE za 358kn.
    Rata za uredjaj 40kn
    Ukupni trosak za 24mj. (135kn+40KN+10KN+5KN)*24mj.=4560kn+358kn=4918kn
    Dobra ponuda...a jos bolja za nekoga tko to jos moze ukombinirati sa retetion.

Ponuda
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    odgovor na revoluciju

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ista takva ponuda za 97,50 kuna bez kupnje mobitela produzena do kraja mjeseca, barem mi je tako receno putem sluzbe za zadrzavanje korisnika.
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Produzeno do 22.6. promocija.

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Grupne tarife, plan za obitelj. Kako one funkcioniraju po pitanju nositelja i onih šema nakon 12 mjeseci? Isto kao Extra tarife ili ?
    Ako me sjećanje služi u Extra se nakon 12 mjeseci mogli prebaciti brojevi u novu obiteljsku tarifu i tako dobit novi mob opet. Tak je bila neka caka ako me sjećanje dobro služi.

+ Odgovori na temu
Stranica 5 od 8 PrvaPrva 1 2 3 4 5 6 7 8 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Plan tarife
    By ispravljach in forum T - Mobile
    Odgovora: 77
    Posljednji post: 21-02-2016, 20:50
  2. Odgovora: 9
    Posljednji post: 26-09-2012, 14:13
  3. Odgovora: 163
    Posljednji post: 26-11-2011, 02:51
  4. Prijeteca poruka u svezi promocije od mobila