Kupit karticu sa 6 znamenki i prenjeti u ozbiljnu mrežu!![]()
Izmisli su toplu vodu... ovo cak ne bi nazvao ni virtualnim operaterom nego simpa tarifom![]()
Kupit karticu sa 6 znamenki i prenjeti u ozbiljnu mrežu!![]()
Ja sam posjetio nekoliko desetaka t-centara u protekle dvije godine na proputovanjima kroz hrvatsku. Jednom sam našao u riječkom t-centru jedan broj, ali drugdje ni za lijeka. Jednostavno nemaju na skladištu u t-centrima niti kada su zvali svoje kolege u centralu ht-a. Pokusao ih navući da cu ugovoriti najskuplju tarifu samo da mi osiguraju 6-znamenkasti broj - ali nisu mi ga mogli nabaviti.
Ako ništa drugo uzet cu par 24mobi sa 6 znamenki nek se nadju ako mi bude trebalo za posao ili članove obitelji.
Ja sam dobio bio start pakete sa 6-znamenkastim brojevima. Jos ih imam dosta cak.
Neki su zacudjujuce i dobre kombinacije brojeva.
Kako uopće doći do 6ero znamenkastih simova?
možda sam krivo shvaćen, naime napisao sam za šesteroznamenkaste brojeve da počinju s 780 i 781, što ne znači da se neće pojaviti još koja serija, ali ja sam osobno naletio na te dvije, a što se tiče numeracije s 099, ti brojevi počinju s 90xxxxx !!
Ja sam obišao nekoliko kioska. Svugdje imaju po dva primjerka (jučerašnji 24sata + sim kartica) i svi su bili 7-znamenkasti.
Nisam kupio ni jednog
Ja ugrabio danas novine, od jucer. 6-znamenkasti. 098 898...
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Ja sam danas našao nekoliko kioska u kojima su imali brojeve sa 6 znamenki.
U slobodnoj prodaji počinju sa 6, a oni koji se nude u kompletu sa subotnjim 24sata imaju na početku 7 ili 8.
Našao sebi danas lijep broj 098-656-xyzJa super zadovoljan. Makar jedna dobra stvar od 24mobi kad su im cijene nepovoljnije u odnosu na ostale
![]()
čime si vi bavite!?
U jednoj je izjavi @ispravljač rekao da prema broju prepozna ozbiljnost čovjeka s kojim posluje , baš po broju od šest znamenki (098 xxx xxx) .
Izjava je bila neozbiljna , kao i ovo kupovanje 24 Sata s "hvatanjem" broja ili nekoliko odavno otpisanih brojeva sa 6 znamenki !
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Uzeo sam 24mobi broj i htio ga odmah prebaciti u HT mrežu (Simpu točnije), ali vidim da to nije potrebno. 24mobi se gleda kao tarifa na bonovima u HTu i moguće je preko izbornika jednostavno promjeniti istu, ali ne može se ići nazad na 24mobi. Upravo sam promijenio tarifu na Simpu i aktivirao Internet Dan, što mi je super jer bi mi inače tih 10kn propalo, odnosno potrošio bi ih na neku glupost.
EDIT: Vjerovatno to i piše u uvjetima korištenja, ali nisam ih čitao![]()
Zadnji uredio moba2007 : 15-05-2014 u 15:24
Nije jedini koji po broju procjeni covjeka. Dosta ljudi u poslovnom svijeti to cini.![]()
I kad ti dode firma sa npr. 097 brojem da bi radila s tobom odma vidis da je mlada firma, vlasnik/ca mladi, dok je 098 6 znamenkasti znacio (do sada) da se vec dugo posluje, vjerovatno uspjesno.
A firma sa 098 sedmerozanmenkastim? Manje vrijedi odmah od šesteroznamenkastih?
Sve teorije padaju u vodu.. Imam susjeda ima 098 xx yy xx broj koji je kupio za mislim 50€. Toliko je ozbiljan trgovac preko Njuske a i inace da mu svako malo buse gume pred kucom, cekaju ga pred kucom itd.. Tako da vrijedi ona izreka : Odjelo ne cini covjeka .. tako netreba ljude gledat kroz brojeve i zakljucivat kakvi su na osnovu broja.
091 i 098 (bilo 6 ili 7 znamenaka) imaju imaju imidž ozbiljnosti... 097, 095, 092 nemaju taj imidž, orijentirani su više prema drugačijem profilu ljudi... tako da onaj tko si uzme 097 za biznis, a mlad je... samo se dovodi u situaciju da u samom startu ne bude shvaćen ozbiljno...
Evo, ja sam malo ozbiljniji forumaš, čitaj stariji. Da, brojevi na 098 i 091 su po mom mišljenju odraz ozbiljnosti jednoga prodavača...
Osobno nemam nijedan, iako znam par ozbiljnih ljudi sa simpa 097 brojevima, ali nije mi to-to.
Nego, htjedoh pitati pošto već danima po kioscima tražim 24mobi brojeve. Svi mi govore da su ti brojevi bili u subotu i da su ih u nedjelju vratili kada su došle nove novine. Na jednom mjestu mi je prodavačica rekla da je čitav dan prodala tri novine s brojem i da je imala 6-znamenkastih brojeva.
Pa kako sada, gdje se ti brojevi mogu dodatno uzeti jer koliko sam skužio, tko nije u subotu kupio 24 sata pa-pa!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Na njihovoj web-stranici možeš naručiti karticu.
Ja sam si narucio dvije kartice preko njihove stranice FREE ono cisto da vidim kakve cu brojeve dobiti.
Ali kako kazu gore,ovo je zbilja tarifa HT-a a ne novi virualni operater... cak i multiplusmobile je bolji od ovih.
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Trebam jednu novu pretplatu otvoriti u t-mobile. Mogu kupiti 24 6 znamenkasti broj i uredno prenijeti u t-mobile ili kako ide posto je to samo njihova "tarifa"?
Da, uredno preneses u tmobile.
Samo ne znam da li se to gleda kao prijenos broja u HT mrežu ili prijelaz sa bonova na pretplatu, pošto je to u biti HT tarifa na bonovima. Ali dakako možeš ići s tim brojem na pretplatu u HTu, ne vidim zašto bi to bio problem.
Bookmarks