Detaljnije informacije?
24 sata od sutra pokreće svoju mobilnu mrežu!
Detaljnije informacije?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
opatko bi reko... neka ja sam uvijek za tako nešto, ali nekako mi se čini da bi to moglo biti konkurencija todorićićevom multi-plusu jedino
![]()
Zadnji uredio bezicni : 09-05-2014 u 19:25
Nema ih... Sve skrivaju ko zmija noge. Jedino je poznato da će se sutra za 10kn moći kupiti 24 sata novine sa sim karticom na kojoj je 5kn. kartica omogućuje free surfanje na 24.hr, free sms horoskop i free breaking news sms. Imat će navodno nekakve tri ninja opcije, valjda 3 tarife.
Koristit će HT infrastrukturu.
"Uz atraktivne tarifne opcije, korisnici 24mobi dobivat će svakodnevno mobilne novine 24sata koje će pružati kratki pregled najzanimljiviji vijesti koje će tek sutra biti objavljene u novinama ili na webu. Moći će dobiti 'breaking news' SMS koji će isporučiti najvažnije informacije onog trena kada se dogode te dnevni SMS horoskop. Stoga je i marketinški slogan koji prati lanisranje ove naše usluge - Zabava narodu"
Prema najavama, ovo će biti prva mobilna prepaid usluga u Hrvatskoj u kojoj će korisnici uz telefoniranje, SMS, MMS i surfanje internetom imati pristup besplatnim medijskim i zabavnim sadržajima.
Tehnički je 24mobi virtualni mobilni operater koji koristi mobilnu infrastrukturu Hrvatskog Telekoma. Radovan Klaić, član Uprave 24sata zadužen za razvoj novih poslovnih modela, kaže da "HT u projekt unosi snagu i pouzdanost telekomunikacijskog partnera, a 24sata svoje najjače adute: snažan, visoko prepoznat i popularan brend, sadržajnu nadogradnju mobilnih opcija te najjaču medijsku platformu u Hrvatskoj".U timu koji je osmislio i provodi ovaj projekt navode kako su usluge zamišljene za korisnike koji su zaljubljeni u život i u stalnoj potrazi za zabavom.
"Uz atraktivne tarifne opcije, korisnici 24mobi dobivat će svakodnevno mobilne novine 24sata koje će pružati kratki pregled najzanimljiviji vijesti koje će tek sutra biti objavljene u novinama ili na webu. Moći će dobiti 'breaking news' SMS koji će isporučiti najvažnije informacije onog trena kada se dogode te dnevni SMS horoskop. Stoga je i marketinški slogan koji prati lanisranje ove naše usluge - Zabava narodu", kaže Marica Jakopović, voditeljica projekta sa strane 24sata. "Brending i kampanju radila je kreativna agencija Najlon koja je kreirala lik ninje kao utjelovljenje mreže 24mobi", otkriva Jakopović.U 24sata ističu kako su pokrenuli 24mobi kao prepaid uslugu, jer on pruža korisnicima jednostavnu kontrolu nad budžetom.
"Uvjereni smo da će naša nova usluga zbog niza dodatni pogodnosti biti najatraktivnija za našu ciljanu skupinu. Smatramo da taj fokus na dodavanje vrijednosti, uz kvalitetnu osnovnu uslugu mobilnih komunikacija, ima svoje mjesto na tržištu koje nije ispunjeno postojećom ponudom", rekao nam je Tomislav Klarić, direktor posebnih projekata u 24sata. Korisnici 24mobija će imati potpuno besplatan podakovni pristup na portal 24sata.hr. U drugoj fazi lansiranja, korisnicima će se nuditi paketi s povoljnim mobilnim uređajima.
Klaić ističe da je na projektu, uz direktora projekta Tomislava Klarića, voditeljicu projekta Maricu Jakopović, i asistente Marka Jankovića i Ljiljanu Milanović sa strane 24sata, radio i veliki tim Hrvatskog Telekoma: Ivona Petrović, Tomislav Obadić, Ana Leko, Lordan Kondić, Igor Vavro, Diego Perez Tenessa De Block, Ivana Šarlija i Ines Grgurević."Slušajući naše korisnike identificirali smo dio koji HT trenutno ne pokriva s niti jednim postojećim brendom te smo mu odlučili pristupiti kroz suradnju sa 24sata. 24sata se pokazao kao idealan partner za ovaj dio tržišta zbog toga što ga ti korisnici čitaju, cijene i vole", rekla je Nataše Rapaić, član Uprave i Glavni operativni direktor za privatne korisnike HT-a.
http://www.poslovni.hr/after5/najcit...-uslugu-271083
Ukratko, još jedan operater o 097 predbrojem.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
da riješimo i ovaj misterij oko tarifa:
Ninja S: 120 min/sms/mb = 18kn
Ninja M: 240min/sms/mb = 24kn
Ninja L: 480 min/sms/mb = 38kn
24mobi opcije traju 14 dana
Ninje koriste HT bonove 098 i 099
spajanje poziva? cijena?
....
Sto se tice poziva i poruka je onooo OK,ali ponuditi ispod 512mb je jako jako lose.
Sad ce mi samo Tmobile na koji sam presao biti jos vise preopterecen jer njihovu infrastrukturu vec korsiti multiplus i bonbon...
al ajde vidjet cemo sutra
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
nevidim neki veliki uspjeh ove mreže (zbog ponude) vijesti i horoskop putem sms-a bili su u trendu za vrijeme mobitela sa monokromatskim ekranima.
istina, pre kratko traje i a premalo daju mb ...
Ninja L: 480 min/sms/mb = 38kn traje 14 dana
praktički tri puta moraš potrošiti 38kn jer mjesec traje 30 dana.....
onda si u mjesec dana potrošio 114kn
a znamo da ima drugih tarifa puno bolji i za manje love
Flop.
Toliko sam mislio na ovu novu mrežu da sam zaboravio kupiti 24 sata! Evo, sjeo pred komp i vidim što sam trebao napraviti, a sada me tenk ne bi ponovo otjerao u kupnju. Starim.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ali ako računamo ovako:
za 2x opcije Ninja L: dobivamo 960min/sms/mb = 76kn za 28dana korištenja i ako je sekunda obračunska jedinica, te nema uspostave poziva (a pretpostavljam da je tako) ovo se meni čini isplativije nego tomato brutalna, pogotovo onaj tko radi puno uspostava poziva..
jedino šta me odbija je činjenica da je na HT-u, da je na Vip-ovoj mreži mislim da bi čak i kupio karticu s novinama...
ima li informacija, zna li tko dali će se moć prenjet broj na tu "mrežu"?
i koji je pozivni na tim karticama koje se dijele uz 24sata 097 ili?
numeracija je 098 (sa 6 ili 7 znamenaka) te 099
[QUOTE=bezicni;1067343...te nema uspostave poziva (a pretpostavljam da je tako) ovo se meni čini isplativije nego tomato brutalna, pogotovo onaj tko radi puno uspostava poziva..
[/QUOTE]
Samo sanjaj da nema uspostave poziva....
http://24mobi.hr/cijene/
ove sa šest znamenaka su 098-781-xxx, 098-780-xxx
a jel izvan paketa samo uspostava poziva? ili i u paketu ovom šta vrijedi 14 dana se naplačuje upostava?
Obracunska jedinica 60 sekundi, naknada za uspostavu 0,29 lipa.
Ovo gore od multiplusa skoro![]()
je je može se piše im na stranici, sad vidim
Kako mogu prenijeti broj u 24mobi?
Besplatno prebaci svoj „stari“ broj u 24mobi i pridruži se najzabavnijoj mreži s besplatnim sadržajem! Slijedi korake u nastavku i zadrži svoj postojeći broj (bio on 091, 092, 095 ili 097/ 000 0000):
Pripremi kopiju osobne i OIB.
Odi u najbliže T prodajno mjesto.
Tamo zatraži i ispuni Zahtjev za prijenos broja, potpiši ga i preuzmi svoju novu 24mobi SIM karticu na koju će biti prebačen tvoj broj.
Ubaci SIM karticu u mobi nakon dogovorenog datuma prelaska.
Pročitaj Ninjin SMS dobrodošlice.
Nadoplati se bonom i kreni u akciju!
---------- Post added at 11:40 ---------- Previous post was at 11:38 ----------
nadao sam se da nema uspostave poziva u paketu, ovime je simpa prejaka isplativija opcija nego ovo, a o tomatu da ne pričamo gazi ih..
Zadnji uredio bezicni : 10-05-2014 u 15:26
@krokan
Hoces da kazes da su predvidjeli samo cca. 2000 brojava na 098 predbroju sa 6 znamenki? Ocigledno ne ocekuju navalu na novu mrezu! :-D
A i odakle su izvuki te 098 brojeve kad su vec odavno presli na 7-znamenkaste 098 brojeve?!?
Vec pat godina je moguce dobiti 6-znanenkastu numeraciju.
Ozivili su stare brojeve.
Bookmarks