Ima više model My Guide. O kojem modelu se radi?
Pozdravljam novi sam na forumu i mam neka pitanja.Imam ovaj gps my guide koji radi boze sacuvaj samo sto vas ne odvede u Trst umisto u Zagreb.Prijatelj mi je skidao neke karte za njega ali i nakon toga tocnos njegova je boze sacuvaj.Pa mi vi pomognite da li da ga bacim u smece pa uzmen Garmina ili neznam koju marku ili je recimo dobra opcija na samsung mini postavit navigaciju.Samo mislim da je uređaj sitan pa bi predglednost bila upitna.Nije lose ovi novi Garmini sa bluetoothh pa da su ruke slobodne od mobitela posto to nemam u vozilu.
Molim savjet i pomoc jer nisam vjest u skidanju tih karata sta da napravim i koji mi model preporucate da kupim.Sa ovim starim putovanje je ajme meni.
Zadnji uredio Mate : 19-04-2013 u 20:17
Ima više model My Guide. O kojem modelu se radi?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nisam siguran nije kraj mene,to je kupljeno davno u Metroa su bile povoljne mislim 3000 ako se nevaram,ili 3100.Nisam sad siguran.Imali tu spasa ili kupit novi uređaj.
Zar niko nezna dati savjet sto da napravm?
Zadnji uredio walter66 : 08-05-2014 u 23:36
Kako da ti damo savjet kad uređaj nije kod tebe i nisi poslao specifikaciju uređaja,kad bi to znali onda bi nešto sigurno uspijeli napraviti ima nas koji nešto znaju a na ovom firumu ima i onih koji znaju puno više ili sve i čekaju tvoj upit.
My Gide 3000 moze li se sto popravit ili novi uredaj
Vidi ovako, čim više podataka napišeš, to je lakše naći rješenje. Isto kako ću ja sada u Google upisati MyGuide 3000, mogao si to i sam napraviti i napisati ovdje osnovne tehničke specikacije: Rezoluciju ekrana, ima li ili nema memorijsku karticu... ( uglavnom ne možeš previše napisati) Inače ekran je 320x 240 i ima SD ili MMC memorijsku karticu.
Sad se postavlja pitanje ima li tvoj My Guide memorijsku karticu ili nema. Ako ima što se nalazi na njoj?
Koji program za navigaciju je uopće na njoj? Ako ne znaš i slika ekrana može pomoći.
Radi li spajanje s računalom? Ako na, što se vidi kad se uređaj spoji?
Puno toga se može napraviti, ali bez detaljnih informacija može se i "cigla" napravit. Kužiš?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Memorisku karticu ima,prijatelj mi je davno skida neki program na nju pa je odma koliko toliko radilo bolje.Ja se izvinjavam daleko sam od Hrvatske,ali kad budem doma pogledacu sve sta je u mojoj moci pa cu vidit sa vama ima li poci ili moram kupovati novi uređaj.
MN 7.4.1 build 793 - 320 x 240 PNA (MyGuide 3100 Ready)
ide taj navigon , a moze i iGO , samo ako trebas za provesiju (posao) , onda si ako si u mogucnosti nabavi nesto , bolje t.j. da ima WIN CE 6 ; ili ovakvo nesto
https://sites.google.com/site/tablet...-4-0-x-schwarz
a mozes i ovako : spoji My Guide na pc i napravi BACKUP od navigacije a tako i sa SD- Karte kopiraj na pc , da imas rezervu , ili kupi novu sd i na njoj napravi Folder - iGO8 , i u taj folder kopiraj kompletan iGO8, i da bi mogao taj program koristiti trebas jos i ADDONS.TXT u Root sd karti promjeniti u
sd kartu u navi napravi reset i treba raditi , ako nece onda obrisi SAVE-Folder u iGO8 !Code:[modules] GPS = "icons/files.bmp", "", 0 [GPS] MyGuide = "", "\\Flash Disk\\myguide\\myguide.exe" iGO8 = "", "\\Storage Card\\iGO8\\igo.exe"
i sve sto radis , radis na vlastitu odgovornost !!
pozz
Zadnji uredio zuzo : 19-04-2013 u 23:46
Bok, evo i mene sa myguide 3100 go. Imam njegovu original navigaciju a imam na sd kartici od 2 gb instaliran Igo8 iz 2008 godine sa kartama al bi htio samo obnovit karte Hrvatske pa me interesira ako znaš kako to da napravim i gdje da skinem karte. Dal će funkcionirat taj igo8 iz 2008 il moram i njega ponovno skinut. Karte mi trebaju pošto sam biker najviše za Hrvatsku Sloveniju i Bosnu a može i italija
Hvala unaprijed
LP
na njemu su windowsi CE Core 5.0
Zadnji uredio roby4 : 04-05-2014 u 16:59
Karte imaš ovdje , mislim da rade samo linkovi za Torrent :
http://cafe.mobil.hr/threads/79233-i...=1#post1066730
Ako ne prihvaća ove karte , onda treba zamijeniti software !
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Sad skidam al ima skoro 4 gb neznam kako će to moj homebox skinut, probat cu.
Koja je razlika između ovog linka:
iGO 2013.Q3 ZK Europe Maps i ovog
iGO R3 HERE 2013.Q3 Europe jedan ima 3,6gb a drugi 3,7 gb
moram li oba skinut ili samo jedan
Hvala ti
Zadnji uredio roby4 : 04-05-2014 u 17:19
je fixni al sporo skida imam loš signal pa je upload cca 70 kb
Upload je podizanje na link i to je sporo !
Download je skidanje s interneta , ide puno brže ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Da , download , krivo se odrazio heheheh ...
Zadnji uredio walter66 : 04-05-2014 u 18:42
Evo linka :
iGO Maps Slo Hr Bih (application/rar) - 69.1 MB
PRERADA UREĐAJA - MyGuide 3100 GO (WINCE5) Navigacija
Zadnji uredio walter66 : 09-05-2014 u 00:41
Bookmarks