Izvorno postao
gmarjan5
Bok walteru i ostali pomagači. Kako doći do skrvenih folder u garminu nuvi 1490tv? Napominjem da u gps-u nemam niti jednu instaliranu kartu u Map folderu osim tvorničke platforme skriveno (pa me zanima što to ima skriveno), a verzija je 6,1 kao što sam već prije napisao i interne memorije 4 Gb od toga zauzeto samo 1 Gb Zanima me zašto gps ne može učitati uredno skinutu kartu nt 2014,40 na sd karticu otključanu u img. obliku, kada karticu stavim u gps karta ne postoji, ne vidi se na uređaju a zauzima mjesto na sd kartic 3, i nešto Gb. Sve karte skidam sa mapsourca (osim ove u img. obliku, nju direktno na sd) na sd na laptopu pomoću pogona F: i onda stavim u u gps uređaj te se karte uredno prikažu na gps-u i rutabilne su a to su adria 4,2 topo 2,4 i nt 2014,30 Dali je problem u uređaju (mislim na ovu u img. obliku) ili je nešto drugo u pitanju? Još me zanima zašto ne mogu instalirati kartu i ubaciti u mapsourc orginal za mapsourc cunt 2014,40 zaključanu a skinuta sa foruma od waltera u obliku rar te sam ih raspakirao (8 parti). Po mome iskustvu imam zaključane karte u mapsourcu (pije toga instalirane na c:disku) i onda ih otključavam te mi postaju vidljive u mapsourcu. A kako da sredim ovu 2014,40? Molim odgovor unaprijed zahvalan i pozdrav svima.
Bookmarks