testirao sam i ja za svoje potrebe,to je točno da je Vip najstabilnija mreža, HT iliti T-mobile ne da mrvicu zaostaje već je puno puno nestabilnija mreža, s puno pucanja interneta, poziva, problema sa 3g mrežom i razno raznih anomalija, tišine od 5-6 sekundi u razgovoru su presudile da se riješim Simpe, Tele2 jepuno kvalitetnije radio meni od HT/T-mobile u Zagrebu, u mjesec dana koprištenja niti jedno pucanje veze interneta, njihov internet jest sporiji od t-mobilovog ili Vipovog ali pri surfanju na mobitelu je gotovo to neprimjetno, razlika je u nijansi, također na tele2 nisam doživljavao anomalije kao tišine u razgovoru i ikakva pucanja... naglašavam testirano u Zg u periodu od mjesec dana....
suma sumarum Vip jest najstabilnija mreža, ali reći kako teletovih 3gb vrijedi kao tomatovih 1gb je jako nespretana izjava... oboje imaju obračunsku jedinicu od 10kb a jedan 3gb drugi 1gb, brzina jest sporija na tele ali na mobu se to baš i ne osjeti previše... testirano sa samsung galaxy s4....sad kako kome više paše... ja sms ne šaljem propada mi svaki mjesec 1000sms na brutalnoj, a interneta povećano trošim tako da je meni ta 3gb tarifa ko naručena došla, a koristit ću i tomato zicer i tele2 promosmart 3gb jer mi treba puno neta i za stick a i dostupnost svuda, a to ću imati sa tomato zicer..

Odgovori uz citat

Bookmarks