GSam battery
Better battery stats
neka aplikacija koja ce pokazati potrosnju baterije grafički i po korištenju pojedinog programa?... nedavno asm na jednoj temi tu na forumu vidio taj program - netko je imao problem sa potrosnjom, ali ne znam u kojoj temi i searchanjem nis ne nalazim :S
GSam battery
Better battery stats
Kad smo već kod slika - znate li za neku provjerenu aplikaciju koja ima mogućnost resizeanja više slika odjednom?![]()
Ma baš sam i pitao zato što nemam vremena testirati, pa rekoh ako netko već koristi neku dobru da preporuči. Gledao sam već ove po Marketu ali nemaju baš sjajne ocjene pa se zato odlučih prvo pitati![]()
koju bi ste aplikaciju sa print screen preporucili, ali da radi na ne rutanim uredjajima?
pretrazujuci google, dobijem samo rezultate iz 2010 i 2011 godine i android 2.x.x.
Pa mozes na svakom napravit screenshot.
Tipka za smanjivanje glasnoce+tipka za zakljucavanje(u isto vrijeme stisni)
Instalirao sam EXYU TV app i na SGS 4 jako dobro radi a i ima dosta kanala sa exyu podrucja.
Eh sad, moj problem je sto radi na SGS 4 ali ne i na HTC One M7 a nit na M8. Dali neko zna u cemu je problem, treba li neki player skinuti ili nesto sasvim drugo?
Sumnjam da je pravljeno samo za Samsung![]()
možete mi preporučiti neku aplikaciju koje ce pratiti moj put sa autom. Tako da kasnije mogu vidjeti kuda sam sve išao. Jel to može google now? Ako da, kako?
biti cu beskrajno zahvalan na odgovoru!
Mileage vehicle GPS Tracker
Probao ovaj?
https://maps.google.com/locationhistory/b/0
Tu se prati povijest kretanja Android uređaja, možda ti pomogne.
Ne znam gdje pitati, pa evo ovdje.
Bezvezna aplikacija Talking Ginger. Na mojoj Xperiji Z (ali i na Xperiji J) jedva reproducira glas dok kod Xperije E što mi stara ima, Ginger može "slušati" čak na metar udaljenosti i stalno ima podignutu šapu. Znači, moguće ju je slušati i do pola minute.
Na Xperiji Z se moram derati iz petnih žila.
Kažem, bezveze, ali me kopka zašto... Inače, nemam problema s prijemom glasa tijekom razgovora.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ekipa draga,
Dobra vecer.
Nisam siguran jeli ovdje pravo mjesto za ovo pitanje.
Pa ako zeznem, nemojte me upucat.
Ma zanima me nekakva aplikacija koja ce na zakljucanom zaslonu pokazivat notifikacije propustenih poziva, sms-ova, mail-ova, ...
Super mi je kako mi zena ima na Samsung Galaxy S4 mini.
Ili mozda ovako nesto.
To mi je za Samsung Galaxy S2.
Unaprijed se zahvaljujem.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
widgetlocker lockscreen pa probaj sa time
Koja je najbolja i najjednostavnija aplikacija koja brise smece skupljeno na memoriji
Htio sam samo pitati da li ima netko "pomoć" za tu igru? U vidu aplikacije za "pomoć" igranja iste.
pozdrav svima,
ako moze mali help, da li se ikada netko susreo sa ovom android aplikacijom?
http://www.downv.com/Phone/download-...S-10714542.htm
i da je nasao free download maybe?
tnx
Malo offtopic, ali dođe se do toga ovako:
U gmailu npr klikneš gore desno na svoju sličicu pa Account (otvori se ovo).
Nakon toga Data tools pa View account data i otvorit će se ova stranica na kojoj onda pronađeš Location history![]()
svejedno kada odem na googl acc ja to nemogu pronaci.
Onda googlaj android device manager.
Pojavio se novi launcher u igri od Nokije, trenutno u beti još. Posve drugačiji koncpet
https://zlauncher.com/
I da, ne radi na rootanim uređajima.
Bookmarks