Učestali problem na G2, mnogi korisnici imaju taj problem. Ak ukucaš na google "lg g2 yellow spot on screen" ima previše rezultata.
Nosi na servis pa se bori da ti uvaže i zamjene ekran.
Pozdrav,
Kupio sam G2 pred manje od šest mjeseci i unazad tjedan dva mi se počela pokazivat neka žuta mrlja/fleka/linija (yellow haze) s lijeve strane ekrana.
Pretpostavljam da problem nije softverski nego da je neki komad hardwarea otišao.
Jesam li jedini u tome ili je još netko imao tih problema (možda i sa nekim drugim mobitelom) pa da mi samo zna reć podliježe li takav kvar garanciji ili ne? Jer mobitel inače radi bez problema al pošto je poprilično nov onda bi želio ovo otklonit čim prije.
I ako netko zna, da li je Agram Servis jedini ovlašteni serviser za LG mobitele ili postoje još neki (neki koji su meni bliže, u Rijeci).
Unaprijed hvala
Učestali problem na G2, mnogi korisnici imaju taj problem. Ak ukucaš na google "lg g2 yellow spot on screen" ima previše rezultata.
Nosi na servis pa se bori da ti uvaže i zamjene ekran.
Kolko god mi je olakšanje da moj slučaj nije izoliran toliko mi je neshvatljivo da mobitel s jednim takvim propustom može biti proglašen za najboljeg ili ga uvrštavat među najbolje.
U globalu, svaki uređaj ima propust i neku grešku koja se javi na njemu određenom broju korisnika.
Uređaj je sam po sebi odličan i zaslužio je biti među boljima.
No eto, sa mobovima u današnje vrijeme je uvijek ruski rulet kakvog dobiješ. Pet ih dobrih, šesti je npr. "falični"![]()
Imam sličan "Yelow" problem na HOX_u , vidi se samo na bijelom ekranu (pozadini) .
Ja sam mislio da ga nisam slučajno spržio cigaretom , sad vidim da je greška na ekranu .
Telefon je još pod garancijom , ali sumnjam da bito priznali u servisu , ili mjenjali ekran .
Gornji lijevi kut ispod crtice kursora ...
Ovdje je slika:
![]()
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Priznat će ti. Za HOX je to bio poznati problem i svima su mijenjali ekrane bili.
U ZG-u ti je samo. Morat ćeš poštom slati.
E gotovo na identičnom mjestu je i meni nastala ta mrlja.
Šta je ispod toga? Procesor koji se grije pa zbog toga dolazi do mrlje na ekranu???
A LG servis u Rijeci, postoji ili je jedino Zagreb opcija?
Kod nas u Rijeci nema ovlašteni servis ni za LG niti HTC , sve je u "Metropoli" !
Nebih znao što je ispod ekrana , može biti da je procesor ili ??? , može biti i od grafike .
HOX ima 4+1 Cores , a GPU mu je NVIDIA Tegra 3 , a zanamo da sličan grafički procesor
radi probleme i na laptopima , mislim da ova grafika bez obzira na zvučno ime nije baš
savršena . Na LG G2 je Quad-core 2.26 GHz Krait 400 i nešto bolja grafika Adreno 330 ...
Nego moj je zaključak da je problem što svi proizvođači rade sve tanje mobitele , većih i
"ljigavijih" ekrana bez obzira na kvalitetu . Hlađenje uređaja nisu riješili do kraja , ne mogu
jer nemaju prostora , problem je "debljina" uređaja . Primjetio sam da se i sam mobitel
poprilično grije kod uključenog ekrana i kod punjenja baterije , baš u dijelu gdje je požutio ...
Poslao sam e-mail servisu u ZG , još prije mjesec dana , ponovio nakon nekog vremena , ali
nisu odgovorili . Opisao sam ovaj problem uz priloženu sliku ...
Kod mene na HOX_u je nekakav "Chip" , mislim da se on pregrijava jer je točno na tom mjestu gdje je
žuta mrlja , a hlađenje ima preko bakrene zaštite stražnjeg poklopca ili ekrana ...
(klikni na sliku za povećanje)
@benlinus !
Imaš prekrasan novi LG G2 telefon , mislim da bi ga trebao poslati na servis , ipak nema više
godinu dana kao moj HOX . Napiši u opisu greške u čemu je problem i priloži sliku , da ga ne
vrate i kažu da je s mobitelom sve u redu .
Zadnji uredio walter66 : 20-04-2014 u 15:24
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
I na mome G2 je ista stvar ,vjerovatno da zamjene ,opet bi se desilo isto. Već mjesec dana je ista veličina i ne povećava se. Zanima me jel i vama ista veličina i dalje i dali ima smisla dati da ga otvaraju kad je G2 sklopljen da se ne može otvoriti ni baterija i sve radi normalno.
---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:44 ----------
Imam osjećaj da je nešto vezano za SIM karticu jer je baš na tom mjstu ta mrlja!![]()
Evo, meni se po drugi puta pojavila ta zuta mrlja. Poslao sam ga u agramservis u 11 mjesecu i oni su ga popravili i evo nije kraj treceg a opet isto. Pa meni je nevjerojatno da mobitel koji je kostao oko 5K kn ima ovakav propust.
Imaš peh. Najbolje da dades popraviti mobitel i lijepo ga prodaj i kupi novi bez problema. Ja imam recimo LG g2 skoro godinu dana i do sada nisam imao ni jedan problem.
Imao sam i ja tu mrlju,uz desni rub ekrana. Odfurao ga na servis, stavili mi komplet novi ekran i prednji dio maskice, cak su i stavili onu fiju po rubovima, ko kad je nov iz kutije,stavili novi soft i od onda nikakvih problema, hvala bogu sve radi kako treba....
meni se softverski na G2 sam od sebe pošemeri vrijeme za toćno 1 sat unazad i kad ga resetiram ponovo je sve ok do sutradan ujutro. sve je postavljeno na automatiku.. ima li tko kakav prijedlog?
Hahaha, ocito LG ima neki bug. Staroj na mobu se isto dešava i ratujem s time već 10 dana. Sad sam stavio ljetno vrijeme +2h
Bookmarks