Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 4 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 89
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    S20Ultra
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    16.590
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.590, Nivo: 31
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ZOPO ZP700 - Mišljenje i recenzija korisnika

Pozdrav ekipa

Evo nakon dugogo razmišljanja,gledanja raznih videa i čitanja hrpe recenzija,odlučio sam se za kineskog proizvođača Zopo. Kako sam ranije imao Prestigio koji je isto nudio puno za manje novaca, nisam baš bio zadovoljan takvom kombinacijom. Zbog takvog iskustva bilo mi je još teže odlučit se za kineza. Ali ipak sam odlučio i nije mi žao.
    Ovo je moj mali osvrt na model ZP700 kojeg koristim nešto više od 3 mjeseca. Znači ovo je čisto moje mišljenje i kao takvo možete ga uvažiti ili ne.

Pa da krenemo redom....

DIZAJN, ZASLON I KUĆIŠTE

Dizajn samog uređaja je nekako više standardan,ali ipak sa dozom elegancije. Ponajviše tome pridonose obli rubovi,ali i razne boje kućišta. Naime,možete ga kupiti u 5 različitih boja. To su crna,bijela,pink (crvena),plava (tirkizna) i žuta. Ja sam se odlučio za žutu jer uvijek imam ili crni ili bijeli pa eto da malo promjenim. Dimenzije samog kućišta su 135,5 x 68 x 9.5 mm što ga čini relativno laganim za korištenje jednom rukom.

Na gornjoj strani nam se smjestio 3,5 mm priključak za slušalice, lijeva strana nam je prazna, a sa desne možemo naći tipke za volume up/down te tipku za on/off uređaja. Na donjoj strani nam se nalazi microUSB priključak te mikrofon. Na prednjoj strani nam se smjestila prednja kamera od 5mp koja radi odlične selfie po danu.
    Na dnu uređaja su se smjestile 3 kapacitivne tipke koje su malo slabije osvjetljene pa bi to nekima moglo bit problem. Ja sam se navikao pa mi je sad ok. Na stražnjoj strani nam se smjestila 8mp kamera sa blicom. Ispod poklopca nam se krije izmjenjiva baterija,2 sim utora,te micro sd utor. Kućište je kompaktno izvedeno,iako sam primjetio lagano škripanje poklopca baterije na jači pritisak ruke.

Tipke za volume up/down i on/off su dobre kvalitete i ugodne su za stiskanje. Bilo bi bolje da su smjestili tipke volume na lijevu stranu,jer često mi se zna dogoditi kada želim stisnuti locksreen da stisnem volume down.

Zaslon je TFT veličine 4,7 inča i rezolucije QHD 960x540 pixela što nam daje gustoću oko 234 ppi. Zaslon je više nego dobar i moram priznati da mi nekako djeluje bolje od nekih TFT zaslona s kojima sam se ranije susretao. U tamnijim uvjetima vidljivost je odlična,čak i pod određenim kutevima,dok na direktnom suncu i nije nešto pa ćete morati potražiti negdje hlad. Na zaslonu imate unaprijed zaljepljenu zaštitnu foliju pa predpostavljam da sam zaslon nema nikakvu zaštitu.

SOFTWARE,KAMERA I BATERIJA

Uređaj nam dolazi pogonjen Android operatvnim sustavom i to 4.2.2 verzijom. Manje više je to čisti Android sa tek nekoliko predinstaliranih aplikacija. Kako nam uređaj dolazi rootan odmah izvan kutije,te aplikacije jednostavno možete deinstalirati. Kretanje samim korisničkim sučeljem je odlično i glatko. Stvarno je odlično optimizirano i nema laga. Tome naravno pridonosi odličan četvero jezgreni prcesor i 1gb radne memorije. Što se tiče igrica nisam neki freak tako da nisam isprobavao one malo grafički zahtjevnije,ali one koje sam isprobao rade odlično. (Arcane legends,Cut the rope 2,Riječalica).
    Izgled sučelja možete mijenjati jer imate na izbor 4 teme koje su predinstalirane. Povlačenjem jednog prsta po zaslonu otvaraju se obavijesti, a povlačenjem dvaju prsta otvara se stranica sa prekidačima gdje lako možete paliti/gasiti WiFi, Bluetooth, GPS, podešavati osvjetljenje i slično. Automatsko osvjetljenje radi dobro i tu nisam naišao na probleme. Tipkovnica nam je standardna googlova,ali kome ne odgovara može si skinuti sa play stora neku alternativu. Kvaliteta razgovora je dobra i bez šumova ili sl. Zvučnik je glasan i nećete imati probledam da ga čujete ako ga nosite u torbi. Podržava hrvatski menu i hrvatsku tipkovnicu kome je to važno.

Dual sim radi bez greške, možete postaviti koja kartica će vam koristiti za pozive,koja za sms itd. Moram napomenuti da sam SIM 1 utor podržava 2g/3g mrežu,dok drugi samo 2g.
    Uređaj dolazi sa svega 4gb interne memorije,od čega je korisniku dostupno oko 2 gb. Mnogima to neće biti dovoljno,ali eto ja se nekako snalazim s time. Naravno uređaj podržava micro sd karticu.

Kamera nam dolazi u verziji 8mp kako sam ranije naveo. Slike koje su slikane na danjem svijetlu i dobro osvjetljenim prostorima su odlične,dok one slikane u mraku i slabijem svijetlu i nisu nešto. Tome u prilog ide i relativno slab blic,koji nikako nije na visini. To bih definitivno naveo kao minus. Nisam nešto stručnjak što se tiče fotografije i ne znam koliko ćete stvarno vidjeti kavalitetu slike,ali postavit ću nekoliko slika koje sam okinuo pa prosudite. Snimanje videa je isto tako kao i slike,što više svjetla to bolja kvaliteta videa.

Baterija je LI-on jačine 1750 mAh. Meni izdrži bez problema cijeli dan s time da navečer oko 21 sat imam oko 30-40 %. Imam obe sim kartice aktivne. To vam je otprilike nekoliko poziva dnevno od cca 2-5 min... Sinkronizacija 2 mail računa, facebook, viber, whats app stalno upaljeni. Konstantno je spojen na mobilni internet ili na wireless mrežu. Po mom mišljenju i više nego zadovoljavajuće s obzirom na cijenu. Možda ako bih se koristio kao single sim uređaj dobili biste još duže trajanje baterije.

ZAKLJUČAK

Zopo ZP700 možete pronaći po cijeni od 1299,00 kn u Hrvatskoj sa garancijom od 12 mjeseci. U sadržaju kutije dobivate: Uređaj,zidni punjač,micro usb kabal za povezivanje s računalom,slušalice te jednu zaštitnu foliju za ekran. Mislim da je u ovom cjenovnom rangu i više nego odličan. Zaslon je dobar,baterija dobra,dual sim radi bez greške. Što se tiče podrške,ima kod nas u HR servis,novije verzije software-a skidate sa Zopo službene stranice. Update se lagano napravi i oni slabijeg informatičkog znanja će to sami odraditi uz detaljan opis koji jednako tako možete pruzeti sa Zopo stranice. Isto tako tamo možete naći i dodatne zaštitne folije,silikonske zaštite i slično.

Plusevi:

Cijena,brzo i fluidno sučelje,dual sim,podržava hr jezik i tipkovnicu

Minusi: Slabije osvjetljenje tipke,mala interna memorija

Specifikacije uređaja:

Zaslon: 4.7 inch 960x540 pixel QHD
    Dimenzije: 135.5×68.0×9.5mm
    CPU: MTK MT6582 1.3GHz, Cortex-A7 quad-core process
    RAM: 1 gb
    Memorija: 4 gb, MicroSD do 64gb
    Baterija: Li-Polymer 1750mAh, 100-150 sati u standby-u
    Kamera: Prednja 5mp,stražnja 8mp
    Boje: Crna,bijela,pink,plava i žuta.

Evo,ovo je isključivo moj osvrt nakon 3 mjeseca korištenja. Za sva pitanja stojim na raspolaganju.

Hvala na strpljenju i lijepi pozdrav.
    Zadnji uredio n3m3s1s : 17-04-2014 u 14:14

2. 'Hvala' kažu:

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    super, samo cekamo slike

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    S20Ultra
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    16.590
    Nivo
    31
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao raky_b Pregledaj post
    super, samo cekamo slike
    Bit će,samo kad stignem

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jul 2011
    Mobitel
    Nexus 5
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.162
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.162, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 16,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam ga i ja već nekih mjesec dana. Sve ok, stvarno je brz, ali baterija uz moje korištenje, jedan dan i to na knap izdrži, i ove donje tipke ispod displaya se ne vide kad ne svijetle i puno puta mi se dogodi da mobitel okrenem naopačke dok ga ne otključam. Zaslon malo lošiji, ali za tu lovu, ja super zadovoljan. Cura ima ZP680 i njoj baterija traje 3-4 dana. Je da ga manje koristi, ali opet tolko velika razlika mi je skoro nevjerovatna.

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    S20Ultra
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    16.590
    Nivo
    31
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorry,ekipa...

Evo napokon obećanih slika

Slika 1: Slikano vani,sunčano...idealni uvjeti

Slika 2: Zatvoren prostor,dobro osvjetljenje

Slika 3: Zatvoren prostor,slabije osvjetljenje i Aron

Slika 4: Primjer teksta u dobro osvjetljenom prostoru

Evo nadam se da sam Vam uspio dočarat kvalitetu kamere na ovom uređaju.

Slike slikane u jako slabom osvjetljenju ili totalnom mraku nisu vrijedne stavljanja. Blic je toliko očajan da je to strašno. Slike su totalno neuptrebljive.

Pozdrav

7. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Jul 2011
    Mobitel
    Nexus 5
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.162
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo opet mene. Problemi.
    1.problem-kad koristim Torch, iliti svjetiljku, i ako se zaslon ugasi, ako se zaključa, nakon toga se više neda otključat. Zaslon se uopće ne pali više. ako može neko od korisnika probati to na svom, baš me zanima jel to samo kod mene.
    2. Internet, recimo stranica www.gp1.hr na njoj se uvijek sruši. Kaže stranica ne reagira. I opcije pričekaj i zatvori. Na nekima radi super, nikad problema, ili jako jako rijetko, ali na ovoj uvijek se ruši. I tako ima još par stranica, ova mi je ostala u pamčenju. Nekad se sruši nakon minutu, nekad minutu i pol, ali se uvijek sruši.
    3. Tipka za otključavanje mi je malo ko propala unutra. sad se teže stišče, a mislim da će se uskoro moći samo s noktom stisnut. U utorak ga nosim u servis pa ćemo vidjet šta će uspjet riješit. Za prva dva problema ne očekujem rješenje ali za ovaj treći svakako.

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    S20Ultra
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    16.590
    Nivo
    31
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ja sam testirao kod sebe.

1. Torch radi uredno. Normalno ga otkljucam kad se zaslon ugasi.

2. Inernet radi normalno(orginalni browser). Stranica Gp1 bila otvorena nekoliko minuta dok sam bzvz otvarao vijesti na njoj.

3. Tipka normalna kao i prvog dana.

Sto se tice prva dva problema,vjerojatno je sw problem. Daj mi reci koju verziju sw imas? Jesi radio update otkad si ga kupio?

Datum registracije
    Jul 2011
    Mobitel
    Nexus 5
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.162
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E super. Hvala što si provjerio. SW je šta? Reci mi koji broj trebam pročitati? Nisam radio nikakav update. Ni ne znam kak se radi. Za Samsung sam koristio Kies. A za ovog se još nisam interesirao. U utorak ga nosim na servis. Najviše zbog tipke. Da nebi rekli da sam ju ja potrgao. Eto sad ju nisam (još) potrgao. Kolko ti traje baterija? Ja ako surfam preko mreže, još ako je 3G, ne može ni jedan dan izdržat. Ako ne surfam uoće, može i po 2-3 dana.

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    S20Ultra
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    16.590
    Nivo
    31
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nemaš frke

SW: Software

Za provjeru: Settings->about phone i tamo pročitaj build number... Kod mene je ZP700 20140410-164859

A kaj se tiče update-a,meni je sam ponudio,ali imaš i na njihovoj službenoj stranici za skinuti verziju i postupak kako se radi. Ne gubiš garanciju ako sam radiš,provjerio sam kod ovlaštenog servisa.

A baterija mi izdrži 18-22 sata korištenja... Oba sima aktivna,sinkronizacija 2 mail-a,facebook,viber,whatsapp,facebook messinger stalno aktivni... dosta čitam forume preko tapatalka i tako... Browser jedva da i koristim za surfanje,zato imam laptop

Datum registracije
    Jul 2011
    Mobitel
    Nexus 5
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.162
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nije kod mene taj broj. Kod mene je zadnji 161011. A ni ovaj prvi nije isti. Probat ću onda i ja napravit update.

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    S20Ultra
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    16.590
    Nivo
    31
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    prvi broj ti označava datum kad je izašao... Kod mene je 20140410,znači da je izašao 10.04.2014.

Datum registracije
    Jul 2011
    Mobitel
    Nexus 5
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.162
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kod mene je prvi broj 20131224. Update ću probati napravit nakon servisa. Možda i oni naprave update. Uglavnom ovo mi je malo pokvarilo zadovoljstvo. Ali s obzirom na cijenu, još uvijek ima prolaznu ocjenu.

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    S20Ultra
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    16.590
    Nivo
    31
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Napomeni im da stave noviju verziju. I naravno,napravi backup podataka.

Datum registracije
    Jul 2011
    Mobitel
    Nexus 5
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.162
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nosio sam u servis i reko mi tamo čovo da je to normalno kod zopa. Pokazao mi je izožbeni i stvarno je i kod njega ta tipka uvučena. Samo što su kod njega i ove za pojačavanje i smanjivanje isto uvučene a kod mene ne. Dakle čekamo da prestane radit. Pojavio se novi problem. Imam u njemu simpa i vip karticu. I nekad, evo recimo i sad, neće jednostavno naći mrežu. Ni jednu. Brat ima neki gigabyte i ima normalan signal, kod mene nema. Ništa. Nula. Kolega n3m3s1s ako može link gdje da skinem neku nadogradnju softvera, jer se nadam da su svi problemi zbog toga, jer sam ponekad blizu da ga razvalim u zid.

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    S20Ultra
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    16.590
    Nivo
    31
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajme kod tebe samo problemi... Kod mene sve radi bez greške... Iako ga sad koristi sestra..

Budem ti sutra stavio jer sad nisam pri kompu već tipkama preko moba... Pa sutra tokom popodneva baci oko ovdje.

I da,nemoj ga još razvaliti u zid

Datum registracije
    Jul 2011
    Mobitel
    Nexus 5
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.162
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa nemam pojma koji mu je vrag. Evo simpu uopce ne nalazi a vip jedna do nijedna crtica. Moze, stavi kad stignes. Sutra idem u zg pa cu za svaki slucaj ponijeti i garanciju pa ako tamo ne bude signala onda znaci da nesto definitivno ne stima. Ali ja tu gdje zivim nikad nisam imao problema sa jacinom signala.

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    S20Ultra
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    16.590
    Nivo
    31
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam isto imao kombinaciju VIP/T-Mobile i nisam imao nigdje problema....

Inače, servis ti je u Koprivnici tako da ovi iz Zagreba šalju u Kc...

Datum registracije
    Jul 2011
    Mobitel
    Nexus 5
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.162
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma da znam. Ali meni je Zagreb blize nego Koprivnica. Ma u pocetku ni ja nisam imao problema. Onda je pocelo da nema mreze. Crveni x-evi gore. Pa bi ga ugasio i upalio i onda je naso mrezu. Ali evo jucer rebootam, vadim bateriju, sve zivo, ali ne pomaze. A vidim i da ga software malo muci pa bi zato probao napraviti update da vidim.

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    S20Ultra
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    16.590
    Nivo
    31
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ovako

Skineš Ovdje zadnju verziju software-a. Znači nađdeš na listi zopo zp700 i skineš verziju 140410 (389 mb).

Pri dnu liste imaš flash tool,tu skineš ovu verziju 4.2 i odmah ispod toga imaš za skinuti uputstva kako flashati.

Ako zapneš negdje,pitaj pa ćemo nekako zajedno jer sam ja već zaboravio kako ide. :/

22. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Jul 2011
    Mobitel
    Nexus 5
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.162
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Super majstore, hvala. Idem skidat odma. Inače samo da te obavijestim da danas u istoj sobi, na istom mjestu imam ful i vip i simpa. Pa eto ti meni reci ko je tu lud.

Datum registracije
    Jul 2011
    Mobitel
    Nexus 5
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.162
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo, nisam htio prije pisat, sve u nadi da će mi telefon bit popravljen ili zamijenjen, ali pošto neće tako skoro, moram se požalit. Dakle, ko što već piše u ranijim postovima, mobitel mi gubi signal. Znači nekad ga ima super, nekad ga ima manje a nekad ga nema uopće. Prije se nije nikad dešavalo da nemam signala. I ok, kolko para tolko muzike. nemreš očekivat da radi godinu dana. Ipak je to Zopo. Odnesem ga ja u servis. To jest, prodajno mjesto Hangara 18. City center West. Tamo mi čovjek odma gore stavi zadnji dostupan softver, da ga ne mora slat u servis a i ja da si uštedim put u ZG pošto nisam iz Zg. Sa novim softverom nisam primijetio nikakvo poboljšanje pa sam reko da ga pošalju u servis. I onda kreće show. Daju mi u zamjenu neki be smart funky koji je totalno govno od telefona. Osim toga je bio skroz prazan i šta je najbolje, ne radi mu mikrofon! Bio sam nakon par dana opet u Zg i donio im ga i reko dajte mi ispravan, makar i govno samo da radi, ali oni nemaju drugi. Danas ih zovem, i dalje nemaju ni jedan drugi. Inače telefon sam im predao 9.7. Ajmo sad na servis. 10 dana od predaje u CC-u zovem ja servis. Nije ni zaprimljen. Tek sad u ponedjeljak su mi rekli da je zaprimljen i da će na redu za popravak biti za 2 tjedna!!! Znači minimalno mjesec dana ću bit bez telefona. Totalno neozbiljan način poslovanja, o kvaliteti Zopa neću uopće trošit riječi. Inače vrijedi kolko para tolko muzike ali kod Kineza je muzike još manje. Inače, moja cura ima zp600 i njezin je prvi radio jedan dan. Drugi dan je odnešen u dućan i tamo su nam dali drugi. Ovaj moj je krepao nakon 4 mjeseca. Moj brat je imao Gigabyte, isto govno. Već je dobio drugi. Tako da ako ikako možete, izbjegavajte kineske mobitele. ako ništa drugo zbog servisa. O tome da se ne kvare, moš mislit. Svi zamjenski su im izdani a u servisu im je gužvetina.
    Ispričavam se na poduljem postu.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jul 2014
    Bodovi
    60
    Nivo
    1
    Bodovi: 60, Nivo: 1
    Bodovi: 60, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 14,0%
    Ukupna aktivnost: 14,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav, ja sam također kupio baš taj mobitel i očekivao sam puno više od jednog smartphona. Pošto ja i nisam neki tip koji se kuži u tehnologiju, kupio sam taj mob jer sam čuo da je za te novce dobar i solidan mob. Naime problemi su počeli već od samog početka. Ima jedna aplikacija koja se naziva ,,Themes'' i baš ta aplikacija mi je pisana ćirilicom, ja ne znam ako je to normalno ili ne. Isto tako mi je i power tipka malo klimava pa mi i to predstavlja problem. Kada stavim cijeli operativni sustav da bude na hrvatskom jeziku, pola teksta mi je na engleskom, otisao sam u trgovinu i pitao ih tamo zašto je to tako i kaže da je to normalno jer nije kompletan prijevod, ja kažem da to ipak ne bi trebalo biti tako jer, što da sam ja neki stariji čovjek koji ne zna engleski i kupim baš taj mob koji nije cijeli po hrvatskom iako staviš da bude. Konačno i zadnji problem, navodno bi svaki android trebao imati neku animaciju prilikom klikanja na verziju androida koja se može naći u ''about phone'' , ja tu aplikaciju nemam.
    To bi bilo to od mene, za sad.

MIUI HR Translator
    Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Mi5 Black
    Operater
    Tele jedno
    Bodovi
    21.764
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.764, Nivo: 35
    Bodovi: 21.764, Nivo: 35
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    themes nije pisana ćirilicom nego kineskim
    ima i kolega coolpada f1 koji ima prijevod kao i tvoj zopo, pola prevedeno pola ne
    tu stavku koju želiš dobiti mora biti pod postavke/android verzija i tu klikćeš 10 puta da dobiješ animaciju
    Mi6 Black

Datum registracije
    Mar 2010
    Mobitel
    S20Ultra
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    16.590
    Nivo
    31
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čitajući zadnjih nekoliko postova moram priznati da sam malo razočaran. U recenziji sam uređaj nahvalio,a sad ispada da je sr.anje.

Ja uređaj više ne koristim,ali je i dalje blizu mene jer sam ga dao sestri. Dok sam ga koristio,nekih 5 mjeseci,nisam imao NIKAKVIH problema. Radio je perfektno,fluidno,bez zamjerke.. Sestra isto kaže da nema problema s njim.

Što se tiče korištenja hrvatskog jezika tu ne mogu tvrditi da je bilo dobro, ne koristim hrvatski na mobitelu jer se ne snalazim

Nadam se da ste vas dvojca izolirani slučaj...žao mi je što je tako. Nadam se da ćete te uspješno riješit problem/e!

Sretno!

Datum registracije
    Jul 2011
    Mobitel
    Nexus 5
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.162
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Veliko Drvo, taj problem sa power tipkom imam i ja. Rekli su da je to normalno. I to prihvaćam zbog cijene.
    n3m3s1s- pa nisi ti kriv. Ti si napisao svoje iskustvo, koje je na sreću pozitivno i super. Mi ostali imamo manje sreće. I još sam primijetio da se jako grije. Stražnja strana telefona, gornji dio. Oko kamere. Kad ga malo opteretim taj dio bude vruć. Ali to je valjda normalno kod quad core-a. Ma meni je sve to više manje ok, čak i softverski bugovi, ipak je to jeftinjak, pa i taj problem koji se desio, ajde ok, ali ovaj servis i neispravan mobitel u zamjenu, pa mjesec dana neće bit gotov! E to me živcira i zbog toga više neću kupovat no name. Kvare se svi ali valjda dobiješ pošteni zamjenski.

29. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 4 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Zopo ZP780 - Mišljenja,savjeti i info korisnika
    By n3m3s1s in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 25-03-2014, 08:17
  2. Zopo ZP998
    By sezam-picika in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 04-03-2014, 19:53