Dvoumim se između ova dva uređaja. HTC je 1400kn u Bonbonu, a Samsung se može naći u jednoj trgovini () po 1300kn.
Što uzeti? HTC ima bolju kameru, bolji procesor (barem na papiru)...
Dvoumim se između ova dva uređaja. HTC je 1400kn u Bonbonu, a Samsung se može naći u jednoj trgovini () po 1300kn.
Što uzeti? HTC ima bolju kameru, bolji procesor (barem na papiru)...
Nije ovo za mene ...
Naruči rađe Moto G izvana.
? zašto?
Nije ovo za mene ...
Zato jer ce dobivati updejte.
Ova dva mobitela su zapela na verziji na kojoj jesu.
Ja sam imao Desire 500 na dan dva i prodao ga.
Kamera iako je 8mpx bolju sliku daje sadasnji Galaxy Core i8260,a da ne govorim da htc nema bas sjajnu bateriju
Jedino sto ima quad core procesor i bolju prednju kameru,ali i vanjski zvucik mu je isto los.
Toliko od mene.
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Ne bi znao, uvijek koristim engleski tak da mi je HR meni zadnja stavka na ičemu.
Uvijek je moguće, pošalji mail Motoroli da ubace launguage pack u update.
Nemam Moto G , ali bez obzira koliko bio kvalitetan i pametan telefon bez HR ne dolazi u obzir . Sumnjam da će Moto nekome na zahtjev poslati Lauguage Pack , jedino možda nekom "jačem" HR operatoru , ako kupi "kontejner" uređaja ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Pa nikad ne znaš, language packove imaju gotove za sve verzije i samo ju moraju ubacit i to je to.
A uostalom, mislim čak da custom romovi imaju povećan language pack.
Ok! Slažem se , ali ima nas koji nikad ne stavljamo custom romove , ja to nikad nisam radio , osim tvorničkog updatea . Mislim da najbolje radi kako ga je proizvođač napravio . Ne prakticiram ni mjenjanje skinova , jedino pozadinsku sliku ...
Kad kupiš nove cipele, jel upeljaš vezice kroz rupe ili ostaviš da onako vise sa strane?
Jer tako je proizvođač napravio...
Poanta: Proizvođači najčešće rade u svom interesu a ne u interesu kupca. Stock ROM je (pre)često najgora opcija za pojedini uređaj.
Nije , ali možeš pitati nekog da Ti veže ako neznaš !
Nije ni proizvođač poslao telefon ukopčan , moraš to sam napraviti !
I poanta priče, nek radi svatko kak želi, meni su custom romovi zakon i bez toga ne može ni jedan mob mi biti.
To se slažem, nek svatko radi kako mu najbolje odgovara.
Ali meni je smiješno tvrditi da "proizvođač valjda zna najbolje".
No ako si svjestan nedostataka stock ROM-a i spreman si ih prihvatiti, dapače, samo daj.
@walter66,
Nisam rekao da (figurativno) ne znaš nego da smatraš da ne treba.
Htc desire 500 je bolji izbor u ovom slučaju, ako želiš HR garanciju
- = B o T i A = -
Bookmarks