Si probao stavit koju drugu tipkovnicu i onda?
Alcatel ot 918 imam problem s ovim mobitelom napravio sam hard reset i sad nemogu završiti postavke
kad ga upalim odaberem jezik vrstu tipkovnice google račun i izbaci mi Ispričavamo se Aplikacija čarobnjak za postavljanje (procescom.jrdcom.jrdSetupWizard) je neočekovano zaustavljen. molimo pokušajte ponovo. ispod piše u prisilno zatvaranje kad pritisnem prisilno zatvaranje vraća me na početak (odabir jezika ) i tako u krug.
pokušao sam napraviti nadogradnju preko pc-a ali službeni softver za nadogradnju izbaci poruku da telefon trenutno ima najnoviju verziju sustava
pokušao sam hardreset bezbroj puta i ne pomaže
UPOZORENJE! POSJETI
MOJBLOG
Si probao stavit koju drugu tipkovnicu i onda?
Jesi li prije hard reseta brisao kakve sistemske aplikacije pomoću Titanium Backupa? Moguće da si obrisao taj setup wizard pa se sad ne može pokrenuti.
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Uređaji:Nexus 6P 32GB Stock,Galaxy Nexus Lolipop ROM
@KarloVranjes,
Čemu sad ovakvo napadanje? Čovjek samo hoće pomoći. Smiri doživljaj.
Nije moj mobitel ali vjerujem da je pokušao rootati pa je nešto krivo krenulo a račun ni garancije nema tako da servis otpada i da ima otpada odma pokušajem rootanja ima li neko isti mobitel pa da proba izvući original rom pa da ga probam flashati ili ako negdje ima za skinuti original rom
UPOZORENJE! POSJETI
MOJBLOG
Daj mi puno ime mobitela. Vidjet ću gdje ima neki stock ROM.
EDIT
Nešto sam našao.
Probaj i javi jeli radi.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1765300
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Uređaji:Nexus 6P 32GB Stock,Galaxy Nexus Lolipop ROM
probao sam sa tim romom i prije nego što si napisao i sad se android nemože podići samo android logo i crni ekran i može se ući u recovery mode renije verzije sp-flash tool nemogu uopće da ga flashaju do kraja novija verzija može ali se ne diže samo android
evo detaljnih specifikacija mobitela:
http://www.t-mobile.mk/public/phone-...;177;175&ust=1
UPOZORENJE! POSJETI
MOJBLOG
Bookmarks