Sad ovisi kad si napravio bio
Oko 15:40 je proradilo sve bilo
Ali ne kuzim zas sve radi kad Sam hard reset napravio?
Hvala na info svj!!![]()
Sad ovisi kad si napravio bio
Oko 15:40 je proradilo sve bilo
Hahahahhahahah bas tu negdje..10min prije mozda ..a pratiti cu fon,da vidim dal opet bude tako..
Ovako ekipa... kako naći nešto što si već prebacio u telefon a nema neki poseban folder za to? Npr., prebacilo se nešto iz aplikacije notes android preko bluetooth i na windows phone se otvorilo to i pogledalo i spremilo je negdje ali gdje??? U aplikaciji notes koja je naknadno instalirana ju nema nigdje.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Moguće je da je aplikacija to pospremila u Isolated Storage koji nije dostupan preko Windows Explorera (dok je mob spojen na komp).
Ma dok nije mob spojen na komp jer je stvar prebačena na mobitel putem bluetooth. I gdje sada u mobitelu naći te stvari koje se prebacuju? Čudno mi da ne postoji neki folder gdje se sve za taj file transfer sprema. Malo mi šeprtljavo to napravljeno. Pa to su osnovne stvari.
Hmm, evo ja sam sad probao i meni je bilo u folderu "Documents".
Pa ok... vidim da to kad spojiš na komp al zanima me na mobitelu vidjeti? Ima li takva opcija ili bi to trebalo biti sa file managerom sređeno u 8.1?
Zato velim... koliko već 3 godine OS rade ove banalne stvari još nisu sredili!
Zadnji uredio maher22 : 29-03-2014 u 14:11
Ma to znam. Sve u svemu to je veliki minus. Morao bi biti poseban folder za sve te file transfer dokumente. Jer kad se prebacilo, na telefonu ga je otvorilo a čim zatvoriš to što pročitaš više ne možeš naći... mislim, ima tako nekih glupavih primjera za nešto što bi trebalo biti smartphone = olakšava život! I dalje tvrdim da WP ima dobrog potencijala ali ove gluparije moraju doradit.
Ne mogu... imam hrane još samo za tjedan dana... hahaha.
Jel se zna u wp 8.1 da li će doći poboljšanje glede pisanja sms u smislu ako se piše duža poruka (na whatsapp npr a možda i sam sms) da se može unutar oblačića vrtit na početak texta a ovako se ne može i ili ti ostaje sve izbrisat ili takvu poslat? Na nadroidu je to rješeno. I recimo unutar riječi poduže pogoditi slovo za ispravit a da se ne izbriše cijela riječ isto je malo zeznuto...
Nije mi jasno šta te muči ??
Pišeš dugačku poruku, sjetiš se da bi htio nešto umetnut, ili ispraviti neko krivo napisano slovo, skrolaš gore/dolje po prozoru koji se proširuje ako je velika poruka, kada želiš nešto korigirati držiš par sekundi prst preko teksta (bilo gdje), pojavi se "kusor", i BEZ puštanja prsta pozicioniraš točno gdje treba pa ispraviš grešku..
Ustvari isprobao sam i na sms-u radi to skrolanje ali na whatsapp NE. Onda je do aplikacije to. A i to pozicioniranje kursosra nije precizno riješeno kao što mi je na xperia play milina, pretpostavljam i ostali androidi.
Samo drži prst i pojavit će ti se kursor. Po meni milijun puta bolje riješeno nego na bilo kojoj drugoj platformi.
EDIT: Sad vidim da je Space to stavio![]()
Je. Ispričavam se. Sad ipak probao i u biti taj kursor samim micanjem gore dolje pomiče text u oblačiću. Samo sam 3 godine na windows phone-u pa imajte razumijevanjasad mogu normalno pisati
![]()
Čudan bug..
Odjednom ne vidim niti jednu fotku u camera rollu,sve crno...ali mogu se označiti,znaci tamo su..samo kaj sve crno..ima Netko ideju kaj je to?
+ne mogu ih izbrisat ni nista???pošalješ fotku..sve crno dobijem??ma lol
Nove fotku slikam,pojavi se pored crnih..
Opet hard rsad sam na prosjeku svaka 3 dana
![]()
Zadnji uredio smogovac : 01-04-2014 u 00:20
Čovječe, pa ti si veći baksuz od mene.
Pomaže li soft reset?
Ne..samo,hard..sad cu staviti karticu I sejvat sve na,karticu
Ti fakat imas peh s tim mobom, nije mi jasno zakaj ti se to događa.
Meni se npr. isto puno puta sa lumia 820 desi da kada idem sa neta sejvat sliku u album (pogotovo ako je neka sisara u HD a da na amoled se dobro vidi) veli mi da je sejvano a nije pa tek uspije iz drugog puta. Sa starijim windows phone 7 to se nije dešavalo. Ovo što veli @smogovac da crnilo od slike isto mi se znalo dešavati ali se naknadno pojave!
Ajmo novi bug![]()
Neće sync gugl račun,nestali svi brojevi iz moba usred bijela dana
Mrak![]()
Bookmarks