Jel istina da ova mob. ima bateriju koja se nemože izmjeniti? Poput iPhonea???
Drago mi je to čuti![]()
Using Tapatalk
Jel istina da ova mob. ima bateriju koja se nemože izmjeniti? Poput iPhonea???
Kakav se pokazao ovaj smartphone onima koji ga imaju? Posebice me zanima s obzirom na kućište i kameru!?
Ljudi, pripazite na noviju verziju Chromea. Navodno ona koja završava na .133 ima problem s "interference" tako da gotovo kod svakog dolaznog poziva se uključuje speakerphone.
Navodno je riješeno u inačici koja završava na .166, ali isto provjerite. Znači, nije do mobitela, do popravka putem PCC ili sl. Program ne odgovara.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Telefon je odličan fluidan , sve leti , nemam nikakvih prigovora . Kućište je vrhunski napravljeno , ekran se vidi dobro i na suncu .
Osjećaj je jedino kod bočnih tipaka , kao da su malo "tvrde" , ekran je 4.3 incha , ni velik ni premali , najbolja mjera ...
Recimo ukratko :
"Jako dobar telefon odličnog ekrana , veličine i vrhunske kamere"
____________ Edit: ____________
Pročitaj na prvoj stranici što kaže @duke za ovaj uređaj , u potpunosti je u pravu !
Zadnji uredio walter66 : 20-03-2014 u 00:43
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Sad sam probao zvati Sony Xperia Z1 Compact s drugog telefona (HoX) , verzija Chrome 33.0.1750.166 i nemam tih problema !
Probao sam s startanim Chrome i van njega , na telefon u StandBayu i normalno sve radi !
Na HOX_u je verzija ...133 isto normalno radi kad sam ga zvao s Xperie i napravio isti postupak .
Možda to ovisi o uređaju ili verzije Android inačice ...
Navodno je jako puno telefona inficirano. Prijavljeni su čak T model, pa Z, Z1, Z1 compact...
Ljudi šize po forumima, možete provjeriti po Sony talk i XDA forumima.
Ja sam prvo onemogućio, nakon toga updateao na .166 i ne usudim se od straha testirati. Imam Z model.
U Mobisu!
Čudno malo da se to događa samo na Sony mobitelima , i kako misliš inficirano - virusom ili !??.
Imam instaliran Anti Spy Mobile i AVG antivirus , ne prikazje ništa nepodobno , napiše mi :
"Your Device is Clean" . Radi li probleme Chrome instaliraj neki drugi internet pretraživač .
"Devices who are infected..." pa ti prevedi s engleskog. Nije virus nego bug u softu novoga (sad već starog) Chrome pretraživača.
Valjda se može prevesti i s "uređaji koji su zahvaćeni ovim bugom su...".
Nije virus, ne pomaže Repair, flashanje itd. Ma, Sonyjevo maslo da budu u fokusu jer im je valjda promet opao nakon svih peripetija i odgode lansiranja Z2... tko će znati.
Inače, pred neki dan sam u T Centru bezveze čačkao po izlošcima dok sam čekao red i dođem do Xperije koja me po svemu podsjećala na M model. Pa, da vidim i to čudo. Kad poslije 5 minuta pročitam deklaraciju-Z1 compact. Ne znam, nije mi se nešto dopala. Sada već 4.3 inča mi djeluju jako malo, sam mobitel je za moju ruku dosta malen i imao sam problema tipkati poruke. Rekoh sebi-ako je ovo ta najnovija Xperia, čekam nešto drugo.
U Mobisu!
Zavisi dali mobitel koristiš povremeno ili ti je zamjena za računalo . Ipak je to telefon i to bi mu trebao biti prioritetni posao . Kad bi me netko pitao hoćeš li mijenjati Z1 compact za veliki Z1 , nebih pristao ne što nije dobar nego je prevelik . Zimi još nekako , nosimo više odjeće s više džepova , sad je zatoplilo ... Kamo s telefonom od 5+incha !?
Ljudi... zna li netko kako u Z1 compact promijeniti pozadinu da nije bijela? Frendica uzela mob i pizdi zbog toga jer su stare xperie i xperia Z imale crnu pozadinu a bijela slova. Ovo baš malo jest ružno...
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Bez roota nikako
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2642634
Predivno. I to je kao programerski problem bio ostaviti crnu pozadinu za nekoga tko ne želi bijelu... Bože moj i majko mila!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
i onda me neko pita zašto ne volim Sony
ili je loš zvučnik ili je slab domet wlan-a ili je bljedunjav ekran ili zaključan bootloader ili kamera ima mušice ili smrzava ili.....![]()
Pozz
Evo ja postao vlasnik ove simpaticne male zvjeri.Trenutno mi je gore verzija 4.3,ali nudi mi odmah update od nekih 300 mb cca... Jel bilo kakvih problema kod Vas koji ste napravili update ili mogu bezbrizno to odradit?
Ja sam odmah bio povukao update, čim je izašao i apsolutno nikakvih problema nije bilo. Ubrzo nakon 4.4 update-a su bili pustili i neki fix za ekipu kojoj se valjda zvuk umjesto na zvučnik slao u slušalicu ili takvo nešto, ali ja nisam ni imao tih problema. Uglavnom, ono što je bilo malih bugova nakon inicijalnog 4.4 updatea su pofiksali vrlo brzo. Ne bi trebao imati problema![]()
Znam da se preporuča reset na tvorničke postavke nakon update-a. Jel može i bez toga?
Prvi put čujem za takvu preporuku. Tko to preporučuje i zašto?
Samo povuci update i sve bi ti trebalo normalno raditi kao i ranije, bez ikakve potrebe za resetom.
Kad se mijenja verzija Androida(4.2>4.4, 4.3>4.4 i slicno) preporuca se napravit factory reset.
Mnogi eventualni problemi i bugovi koji se jave nestanu nakon toga.
Preporuka vrijedi za sve Android uredjaje.
Prvi put čujem za tu preporuku, a ovo mi je valjda već 10. Android telefon. Ajd dobro...
Bookmarks