20 dolara.
Zanima me vase misljenje koliko bi vi platili i kolko bi vam cijena realna bila dati za mobitel ove karakteristike
Interesuje me koliko bi vi dali za takav uredaj, cisto informacijski, tj. koliko vam ne bi bilo zao dati?-OS JAVA
-DUAL SIM
-3.4" DISPLEJ
-APPLE LOGO
-Olofka
-GPRS
-MP3
-FREE SIM (SVE KARTICE DA MOGU)
-ISTOVREMENO KORISTENJE OBJE KARTICE
DODATNA OPREMA
-USB
-PUNJAC
-SLUSALICE
-AUTO PUNJAC
-UPUSTVO
-ORGINALNA IPHONE KUTIJA
To su samo osnovne info o njemu, hvala
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 27-03-2014 u 05:06 Razlog: ispravljen caps lock
20 dolara.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
100kn
Ja sam jednog takvog bijelog dobio i neznam što bih s njim , stoji u kutiji već dvije godine , jedna od dvije baterije se napuhala , ona druga drži skoro cijeli dan !
Moj ne vredi više od 100 kuna . ( prodati je problem da ne zeznem nekoga) .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Kao prvo, dobrodošao na forum.
Kao drugo, ne piši caps lockom, to je zapravo vikanje i nije baš poželjno (nepisano pravilo Interneta).
Kao treće, s obzirom na vjerojatno dosta star primjerak (pogotovo dok se uzme u obzir 3,4" ekran i vjerojatno rezistivni ekran zbog oloFke) + kineska kopija = ni kune više od 100kn.
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 27-03-2014 u 04:56
Vrijedi porciju ćevapa. Ne znam tko to uopće kupuje...
Ne bi to uzeo ni da mi plate. Vidio sam jedan takav, to je totalno smeće od uređaja. Ne bi ni prodavao nikome jer mi žao unesrećit nekog s tim.
@domy_os,
Podcjenjuješ ćevape...![]()
Dobro je to sve ima tu istine da je malo losiji sa funkcijama to se slazem ali s vremenom postaje drag...Ako vi mislite da vrijedi tih 100kuna tu se malo varate ali svako svoje misljenje ima sta mogu tu..Ovaj mobitel ima opcije IOS-a nije klasican hvala vam na misljenju
I radi se o kopiji Made in California![]()
Zadnji uredio yamaha191 : 26-03-2014 u 21:43
Probaj prvo s interpunkcijskim znakovima pisati, ovako je teško za čitati.
Drugo... kopija je, meni vrijedi 0 kn, da mi poklone poklonio bi dalje, to što je ti prodaješ je super, samo se nadam da ne prodaješ kao original.
ok, znaci, jos da se da kupcu dodatno 20eura uz njega, hehe, dobri ste ......
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 27-03-2014 u 05:03
OK, zapravo ne vidim svrhu ove teme. Prvo pitaš za procjenu, pa dobiješ praktički jednoglasnu realnu cijenu, pa kažeš da se ne slažeš i da vrijedi više i da sve ovisi. Koja je dakle svrha ove teme? Što hoćeš postići?
*Ostavit ću temu otvorenu još jedan dan, ako se nastavi u tonu kako je započelo - biti će. Stoga, pripazite na "prste" i riječi, a autor teme neka prihvati kritiku i ono što je sam tražio.
Ontopic - ne bih dao niti lipu za to "peace of copy" wanna be "original" komad od plastike![]()
.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Zasto imam osjecaj da ga je covjek vec kupio pa se tjesi da ga nije preplatio![]()
zašto imam osjećaj da ga je čovjek ipak maaalčice preplatio![]()
Nije sigurno preplatio !
Citat:
"Ovaj mobitel ima opcije IOS-a nije klasican ... I radi se o kopiji Made in California"
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
*Ostaje otvorena tema
ontopic: ne znam što je htio postići s ovime, možda navesti nekoga da isto uzme ili da proda svoj uređaj, ali vjerujem da će ovdje teško naći nekog "naivca" koji bi samo zbog izgleda uzeo taj komad plastike. Neka ode na njuškalo, vjerujem da će tamo prije naći ili još bolje, na neke facebook oglas grupe.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ovdje je problem što se takvi mobiteli po oglasnicima još uvijek prodaju po 700-800kn a ne vrijede ni 100kn i onaj tko si nemoze priustiti pravi iPhone kupuju kopiju i onda pozale sto su je kupili.
Ako si nemožeš priuštiti neki original mobitel nemoj kupovati ni kopiju istoga, mada ima stvarno dobrih mobitela sto se tice nekih kopija ali iPone ne sigurno.
I još nešto, pa mobitel trebaš kupovati zbog sebe a ne zbog drugih da vide kako ti imaš dobar mobitel i sad si faca barem ja tako mislim.
Bookmarks