IGO Primo Basarsoft 9.6.29.375713
IGO Primo Basarsoft 9.6.29.375713 - [11.mar.2014] za note3 and s4. U paketu nije "content" folder (znaci ubaciti svoj "content" koji vec imate sa mapama i ostalim). Za full screen bez toolbar-a nakon instalacije i pokretanja programa zatvoriti i zamjeniti sys.txt sa istim iz ovog foldera.
Link
Moje iskustvo sa Galaxy s4, android 4.4.2 kitkat:
I dalje nije radilo sa kartice, odnosno radi ali nece da sacuva postavke (ne pojavljuje se "save" folder). Prvo sam prebacio na karticu i pokrenuo, nakon toga po uputstvu koje sam gore naveo, zamjenio sys.txt.
Nakon toga sam sve prebacio na internu memoriju telefona i sve radi za 5.![]()
Zadnji uredio dipsy : 24-03-2014 u 00:59
To nije podržano kod nas, ali vani radi, recimo u Sloveniji.
@googleboy
Mrežni promet se inače zove TMC !
Uglavnom radi od SLO prema EU , u HR loše , a dalje na istok nikako !
Pokušaš li se spojiti na Wifi ili mobilnu mrežu , počinje pokazivati mrežni promet , SLO , ITA , AUT ,
ako su dobro podešene postavke u sys.txt
Ovako to izgleda :
Svi telefoni imaju ugrađen A-GPS , a to je potpomognuti GPS preko interneta Wifi ili 3G/4G , iako rade i Offline .
Nije preporučljivo koristiti mobilnu mrežu u stranoj zemlji , jer se Roaming još uvijek skupo plaća .
Klasične Navigacije koriste RDS radioprijemnik za TMC .
Zanimljivo je da gotovo svaki "Pametni telefon" ima RDS radio prijemnik , ali nitko se još nije sjetio napraviti
program koji bi to povezao s navigacijom na mobitelu . Nego ga vežu za internet ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
nemogu se sjetiti kad asam probao 10 igo aplikacija,i na jednom mi je radilo,pokazuje mi bas tako od slo pa nadalje,sad cu da vidim na ovoj novoj sto sam je ubacio da li ce da radi ,ako nebude htjelo,molio bih te da mi objasnis kako i gdje u tom textu treba da nastimam,ak ti nije problem,hvala
Data roaming više nije tako skup, meni je za tjedan dana korištenja maila i WhatsAppa u Njemačkoj skinuo 3 kn. Ne vrijedi se mučiti za tako sitni iznos.![]()
Vjerujem Ti @domy , ali nebih svejedno probavao to u Italiji ili Austriji . Jednom sam slučajno ukopčao 3G , navigacija mi je radila super s TMC_om , po primljenim podacima nije baš potrošila previše , ali "apdejtali" su se sve neki programčići , kojima to inače dozvolim preko WiFi_a . Neznam koliko sam konkretno potrošio u Roamingu (Italija) i na što , ali za samo jedan dan putovanja taj mjesec sam platio 170 kn više od redovne pretplate 300 kn . Od onda ne koristim 3G , osim kad mi stvarno treba , ni kod nas i ako imam "flat" ...
Napisao sam gore u objašnjenju !
"Zanimljivo je da gotovo svaki "Pametni telefon" ima RDS radio prijemnik , ali nitko se još nije sjetio napraviti
program koji bi to povezao s navigacijom na mobitelu . Nego ga vežu za internet ..."
Mogu drukčije objasniti :
Ne može preko GPS_a jer još uvijek nisu uspjeli programski uskladiti radio prijemnik na na telefonu s navigacijskim programom , pa makar to bio i S4 ili neki drugi .
Zadnji uredio walter66 : 24-03-2014 u 15:26
jos jedno pitanje,zaboravih,vamo kad udjem u opcije,ima opcija AZURIRAJ,jel smijem azurirati ili ne
Misliš na iGO !?
Nisam probao , pokušaj pa javi !![]()
Ima drug, bas kao na tvojoj slici. Znaci kad se pokrene aplikacija, u gornjem lijevom uglu stoji ikonica ona plava za mrezni promet i kada se klikne na nju pojavljuje se kao na tvojoj slici. Pokusao sam neku rutu odrediti i ima popis dogadjaja na toj ruti, naravno spojen sam bio na wifi. Pozzz
@dipsy hvala za ulozeni trud (posao).
Skinuo i instalirao full Hd verziju na Lg Pro E986,rezultat "Vau".
Cini mi se ljepsi od verzije Megris.
Sad jos samo isprobati trebam u praksi.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
nema na cemu... tu smo da pomognemo jedni drugim...
Bookmarks