Dečki, market kao baza aplikacija, nije baš ništa kriva, mogu pregledavat bazu, šta je top free, šta je top paid.... ugl nebitno.
Na mobilisem ima free aplikacije samo bez iritantnih reklama, jel sam ja tu u prekršaju šta skinem free aplikaciju samo bez reklama?? dal mi je za zamjerit zbog toga?
Istina mogu imati adblock, adaway, ali to sve koristi memoriju, a i dolazi do problema tipa blokira reklame u browseru i ne želi otvoriti stranicu, čim ugasim adblock, otvara normalno s reklamama, no to je već druga tema.

Koja je velika prednost Marketa iliti play store-a? konstanti updejti aplikacija čime su aplikacije "teže" i obično rade još gore nego prije, pogotovo facebook messenger, iz jednostavne i odlične aplikacije napravili su švicarski nož i onda to nikako ne radi ( govorim iz prakse na starim uređajima) koji imaju ograničenu memoriju. Da ne pričam kolko je Play store narastao, da nemam ext3 particiju mogo bi mob umiroviti.
Svjestan sam da ne pratim tehnologiju, nažalost neki imaju druge ciljeve, nemaju svi 5" ekrane sa po 32GB interne memorije i 2 GB rama pogonjeno sa quad core procesorima.