Nije bilo druženja.
Ajmooooo
Ekipo, jel bilo što druženja? Ili toliko dobro bilo da sve zaboravili?![]()
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Nije bilo druženja.
Ajmooooo
15.3. sam trebao ici na ingress event u zg, mozda jos stignem ali kako sad stvari stoje to otpada jer radim. 28.3 idem na konćerto i ako nadjem dom druzimo se za vikend. Ako ne, palac gore i odoh doma istu vecer. Jos nisam diplomirao pa nis od onih 7 dana koje sam spominjao. Xox
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nemoj jos diplomirat.
Uvijek to radiš! Kad se trebamo naći- ti ne diplomiraš!
![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
To iks nalozi ekipu i onda bum, kanta vode u glavu i on ne dolazi.
Mislim da će morati pasti nekakva nadoknada za duševne boli
Past će vama svakom po žlepaZeza me taj smještaj jer nitko od mojih više nije student i nemam di biti osim na kolodvoru, a klupe su vam katastrofa. Otom potom!
Đorđe, ovo mi je neka druga diploma![]()
Izgleda nema dok ja ne izforsiram nešto...haha. Što kažete ekipa tamo oko Uskrsa negdje, jer sam ja tada u zg?
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Hoće se skupiti sta po Rijeci nas, a iduci tjedan sam i u Karlovcu pa ako ima tamo neka ekipica mozemo i tamo se naci![]()
U Karlovcu sam bio cc. mjesec dana i nisam imao broja da Sljaku nazovem da se nademo na pivi znam da je on tamo negdje Duga Resa - Karlovac
Sličan princip kao i za majice, da vas čujem:
Vrijeme - negdje u lipnju (dogovorimo se)
Lokacija - Zlatni Medo (ili bilo koja druga lokacija gdje georgy ne može uzeti neki sokić)
Zainteresirani:
1. Mario92
Naravno, svi su pozvani tako da nema nekakvih posebnih uvjeta, čak i medicinske sestre sa Korčule![]()
I saga se nastavlja
Ovo će prerast u tragediju već kolko se ti mitinzi dogovaraju
1. Mario92
2. yager
1. Mario92
2. yager
3. night_whisper
|\/|0T0r0La
1. Mario92
2. yager
3. night_whisper
4. georgy (mogu ja i vodu)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
@ Mario !
Ja bih se javio , ali si pozvao "medicinske sestre sa Korčule" (svih 5-6)
Glavni sam za "Diskriminaciju na forumu Cafe Mobil_u "
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Pa ne moze miting bez mene. A mene nema u 6.mj![]()
Nema tebe nikad.
Kruze price medju forumasima o (vege) fornetima, kilkennyju u tkalci i mojoj gej crnoj E71ici u bijeloj koznoj futrolici![]()
Ajmo momci neku pivu krajem mjeseca? Ili početkom sljedećeg?
kaj je ova tema jos ziva?!
ae, fakat, ajde neki meet prije nego ja odem preko bare
ovog iksa cu vidit, neidem bez da ga izgnjavim, a razmatram i svercanje u koferual bio bi red i da vas ostale vidim
e, i da, nema me bas... nesto...vise tu po forumu... ako vidite da ne trzam, a dogovrili ste meet, ajt me cimnite na mob/fejs/mejl, pliz
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Kaj fali ovoj suboti? Zlatni Medo?
Bookmarks