Tražio sam po mailu, no ne mogu naći........zadnji što sam otključavao je HTC ONE X, no prije godinu i pol (iz Tele2).
Tri unlock servisa nisu uspjeli (vratili su novac), no onda sam pronašao jedan podosta skuplji i voila riješeno.
P. S. ovi svi koji nisu uspjeli su davali jedan te isti code.
Našao sam iznos koji sam platio za HOX, no ne i kome.......30$
Zadnji uredio kokibj : 13-10-2013 u 14:30
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Promjenio sam mobitel nakon sto ga nisam mogao otkljucati. No kolega koristi takodjer htc one isto iz tele2. pa hajde podjeli s nama. mora biti na paypalu kome je uplaceno? jer kada sam ja imao mislim da nije bilo stranice kojima nisam platio za kod, cak sam dobivao i razlicite kodove ali sve bezuspjesno
Također koristio više servisa na netu...3 servisa mi poslali isti kod,1 servis neki drugi kod...nista ne radi,vratili mi novac...poslao sam mob unutar 8 dana na servis na zamjenu za novi jer sam našao 2 mrtva piksela...nadam se da novi bude otkljucan![]()
htc one iz tele2 je zakljucan i ne moze se otkljucati mimo tele2a oni ne zele,dok vam ugovor ne istekne
![]()
Za nekih mjesec dana bit će dostupno otkljucavanje kodom...tj.bez gubitka garancije,ako nekog zanima gdje,u inbox...necu reklamirat ovdje![]()
Ako ovi iz Tele-2 puste samo par unlock codova , moci ce se generirat i ostali na osnovu ti pusteni a onda to bude radio bilo koji unlock client na netu![]()
"Svaka je zamisao laka kad se ne uzme u obzir stvarnost."
Jel ima možda kakvih novosti po pitanju unlocka? Imam jednog na Tele2, pa bi ga htio otključati...
Da ima, već bi bilo objavljeno...
neznam jeli tko provjeravao ali svi koji imaju hboot verziju do 1.44.xxxx mogu otkodirati svoj HTC One (Tele2) u jednom mob. servisu u Zagrebu za 150kn covik i garanciju daje, nisam siguran da je s pravilima foruma pa ga necu reklamirati, ali slobodno pitajte na PM.
P.S. provjeriti verziju hboota mozete tako da stavite mob u recovery mode Vol down + power on/off button.
Ja sam svoja dva kupio na istom mjestu(Tele2) za kes. Zanimljivo je da je jedan otkljucan, a drugi zaključan.
Pozdrav jel imate kakvih novih inf o otkljucavanju htc one iz tele 2 mreze
Jel tko probo preko ovoga?
http://gsmunlock4.me/htc-unlock?product_id=354
garantira da rade kodovi
Evo ja zatražio kod prije 3 dana,40$ platio preko paypala...a radi se o uređaju zakljucanom na tele2,rok za dostavu koda je od 3-7 dana...Skuplji je jer navodno dobije kodove direktno od operatora,pošto je Hrvatska jedna od zemalja gdje operatori zakljucavaju svojim kodovima,a ne tvornickim...
Javim kada dobijem kod je li sve OK...ako nije uploadam video,lik napravi refund uplate i to je to...
Postoji jedan servis u ZG koji vrsi unlock putem rutanja,150kn je cijena za hboot verziju do 1.44 ,a iznad toga je 200kn cijena.
Moze svaki hboot u servisu koji ima opremu. Gubi se jamstvo na uredjaj sto se software-a tice.
Baš išao danas provjeriti i kazu mi u servisu da 1.44 se moze otkljucati za 150 kn, ali sad bas malo prosarao po temama. Cini se da se zapravo vrlo lako moze otkljucati, samo je potreban otg y cable. znaci mora imati power. http://www.amazon.com/Micro-Cable-Po.../dp/B00CXAC1ZW to je kabel, i sve sto treba je napraviti je ovo http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1659430 , ajd ak netko ima kabel neka proba, i javi da kolegi otkljucam. Naravno i u ovom slucaju je potreban S-OFF, ali mislim da nije bitno koji HBOOT, sad samo da vrijedi i za ove kodove sto je TELE2 mjenjao. AKo stavite config file na mobitel dobiti ce te error, tako da nemojte se time zamarati, spomenuti kabel je potreban.
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
Otkljucao u jednom servisu u Novom ZG,200kn platio...samo što mi je lik zaboravio staviti kalkulator i baterijsku svjetiljku (kao aplikacije) :/
Stavis sam, samo ih pushas u sistem.
Za početnike tome služi Google, a zatim XDA.![]()
Pokušao instalirati u apk formatu,bljeskalica radi na taj nacin,no kalkulator ne ide...također nisam uspio niti putem install pm
Bookmarks