fulao si.
Ovo je tocno:
T-mobile
Za privatne
5 GB LTE - 305-430 kn (ovisno o promociji)
7 GB LTE - 335 - 460 kn
Za poslovne
10 GB LTE - 305-430 kn (ovisno o promociji)
12 GB LTE - 335-460 kn
VIPnet
0,01 GB LTE - 85 kn
0,5 GB LTE - 146 kn
1 GB LTE - 160-257 kn (ovisno o tarifi)
2 GB LTE - 479 kn
3 GB LTE - 205 kn
5 GB LTE - 392,5-704 kn (ovisno o tarifi)
6 GB LTE - 505 kn
Zadnji uredio ispravljach : 26-11-2013 u 00:46
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Uređaji:Nexus 6P 32GB Stock,Galaxy Nexus Lolipop ROM
Vipnet ne može biti lošiji od Hrvatskoga telekoma ni u snovima, a kamoli na javi. Jedna lasta ne čini proljeće!
Gdine Karlo - sve ovisi od korisnika do korisnika, tebi je t-com bolji, meni je opet Vip (koliko god ja govorio protiv njega, ipak "šiša" t-com u masi toga) . Osim toga - ponuda uređaja kod Vipneta oduvijek je bila veća i bolja (zanemarimo cijene jer su tu u biti isti, samo ovisi koju tarifu imaš i na koju akciju naiđeš) .
Evo primjera - ljetos sam produžavao ugovor mobilnog interneta kod vipa (puno bolja brzina, paketi - testirano na mome području - nije Zagreb, da se razumijemo) i uzeo uređaj za 500kn jeftinije nego da sam isti uzimao kod t-mobilea u najskupljoj (a dobije se i manje gb za potrošiti nego u vipa). A nakon toga pravio sam novi ugovor za mobilni net te sam paket koji odgovara onome za koga sam to namijenio našao kod - t-mobilea, kao i uređaj koji me ispao isto kao da sam uzimao kod vipa ali sam ovdje dobio povoljniju mjesečnu pretplatu i malo veći paket gb za surfanje.
Stoga - nema "univerzalnog" najboljeg operatera, ima samo -bolji za tebe, za mene, njega, nju, itd... možemo davati savjete, ali nemojmo šiljiti bez razloga. Osobno sam na Tomatu što se tiče obične mobilne linije, ali to ne znači da ću i ostati tu. Već za tjedan dana mogu npr. prijeći na tele2 ili t-mobile ukoliko ponude bolju opciju koja će MENI biti povoljnija.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Tcom ne postoji! I odakle ti da je HT pokriveniji od Vipneta?
Ja s Vipom nikad problema, kratko sam bio na HTu, nisam bio prezadovoljan signalom. (govorim prvenstveno za Zagreb).
Ja u Zagrebu više problema imam s HT-om nego s VIP-om.
o kupnji uređaja bez pretplate:
danas sam prvi put kupio VIPme komplet putem njihovog web shopa i mogu zaključiti da je sistem tako komplicirano postavljen da se pitam hoću li ikad više gubiti vrijeme na tome. em moraš ići na 10 stranica na koje te sustav navodi, em se moraš registrirati, pa kao registrirani kupiti. istina tako je i kada se kupuje kod bonbona, a kod T-Mobilea/Simpe je to puno jednostavno rješeno i tamo sam znao u 1 minuti kupiti 10 mobitela kada su bili na rasprodaji - što u VIP-u mislim da je nemoguće postići.
Jutarnji list pretplatniku koji uplati godišnju pretplatu (oko 2000 kn u mjesečnim obrocima) daruje Nokiju 520.
Broj telefona: 0800-0006.
Ako staviš Vipovu karticu u spomenuti uređaj...
Kaj nitko nije napisao da je Vipnet opet ponudio S4 za 300 kn na Step 4, opet će masa pohrliti![]()
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
U utorak nakon niza godina u vipu prebacujem se na Tmobile.
Dobio sam poruku od Tcoma da je prijenos odobren.
Mene sada zanima dali ce mi broj biti prebacen ako dignem kredit od vipa,jer im zelim uzet sve sta mogu i ostat im duzan haha??
Nek budu u minusu od mene 9.51kn hah oa me sada to bas zanima
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Hmm...nebih se sada htio zeznit...Od Tcoma je stigla poruka da je Vip odobrio prijenos broja i da ce biti prebacen 6.5 izmedu 8i11h.
A posto mi sutra istice racun,taman sam mislio dici kredit i onu uslugu ozivi racun aktivirat pa sad neznam dali je moguce da mi zbog tog kredita ipak odbiju prijenos broja.
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Idem jučer na opciju Kupi bon, mislim se, kao pretplatnik valjda mogu nekome pokloniti bon od 50 pa platiti na sljedećem računu kada i pretplatu. Neugodno sam se iznenadio kada sam vidio da nude mogućnost kupovine bona samo preko kreditnih kartica! Odustao.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Moram pohvaliti pokrivenost VIP mobilnog signala na autocesti Zagreb Split. Veliki napredak sam prijetio prije pola godine. Na kompletnom dijelu A1 te prati H+, a zanimljivo je da je identična stvar u tunelu. Sve skupa vrhunski signal, konstantan. Nisam primjetio da je medijski popračeno, a stvarno je velika stvar... Kakav je T-mobile na autoputu A1? Tele2 ne želim ni znat, ne vrijede ni u centru Zagreba.
FORD FOCUS RS500
I like it!
Nadam se da držiš oci na cesti jer te ne bi volio vidjeti smrskanog dok ti smartphone vrti filmić po ultra velikoj brzini skidanja podataka
Prije neka dva sata-VIPnet je objavio 1000kn popusta na model Lumia 925, samo u webshopu.
Požurite se!![]()
U Mobisu!
Od prije 3 dana je taj popust i nije samo lumia 925 neg je 1000kn popust i na HTC one max, samsung galaxy s4 active, samsung galaxy mega, blackberry z10.
Vidim, sve jako poželjni i best selling telefoni. Tko bi odolio HTC One max recimo...
U Mobisu!
Mozd budu dali i neke bolje mobitele, ukinuli su 100 kuna web popusta i sad ce svaki mjesec tak bit veci popusti na par modela
Bookmarks