Koristim ART na Nexusu i mogu reci da se poboljšanje u pokretanju aplikacija primjetno vidi. Još nisam imao nikakvih problema s rušenjem. Bateriju ne mogu komentirati jer sam od početka na ARTu. Ima na netu hrpa rasprava o Dalvik vs ART...
Prema novom commitu u AOSP drvu vidi se da će ART biti defaultni runtime time zamjenjujući dalvik.
ART runtime bi navodno trebao poboljšat performanse i bateriju u standbyu.
Jedina dva problema bi bilo to što aplikacije će se rušiti sve dok developer neoptimizira app za ART i aplikacije će biti dosta veće oko 20%.
Sve u svemu jedva čekam!
http://www.androidpolice.com/2014/01...se-of-android/
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Uređaji:Nexus 6P 32GB Stock,Galaxy Nexus Lolipop ROM
Koristim ART na Nexusu i mogu reci da se poboljšanje u pokretanju aplikacija primjetno vidi. Još nisam imao nikakvih problema s rušenjem. Bateriju ne mogu komentirati jer sam od početka na ARTu. Ima na netu hrpa rasprava o Dalvik vs ART...
Baterija je ista više manje, nema nekih znatnih razlika.
ART trazi vise podatkovnog prostora, a osobno ga nisam ukljucivao jer su se gotovo sve app koje koriste net rusile (whatsapp, viber, teamviewer i sl.)
U Androidu 5.0 ART ce biti primaran, a dotad ce se valjda i aplikacije asimilirati.
Imam ART upaljen od prvog dana. Nisam imao nekih problema s rusenjem appova (niti ove gore navedene), ali sam imao glitcheva. Probao sam se vratiti na optimized dalvik - no go. Such lag, wow. Po pitanju baterije nisam vidio razliku. Po pitanju prostora itekako jesam (puno appova).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Normalno mi radi whatsapp i teamviewer na ART-u.
Evo popis aplikacija koje rade i koje imaju problema nekih: http://www.androidruntime.com/list
Jako mali broj ima problema
Korišteni uređaji:Xperia X10i(PRODANO),Galaxy S2(PRODANO),Nexus 4(PRODANO)Oppo Find 5 16GB Bijeli(PRODANO),Nexus 7"2013" 32GB 4G LTE(PRODANO),Galaxy S4 I9505(PRODANO)
Uređaji:Nexus 6P 32GB Stock,Galaxy Nexus Lolipop ROM
Ajd kad već pričamo o ART-u, mene muči sljedeće, a ne uspijevam izguglati sličan problem:
Mape mi se trgaju brutalno nešto. Sve sam probao, sve! Samo nisam testirao na dalviku jer mi se ne da switchati. Ali mape se trgaju samo uz obalu gdje ima mora... U unutrašnjosti je ok koliko sam vidio. Itko? Nexus 5, custom sve, zadnji Mapsi.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Radi normalno na ART-u
Zumirao do kraja, odzumirao bio, nema trganja. Nepovezano sa ARTom
uploadfromtaptalk1391461902068.jpg
Bookmarks